Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Filmlerinin Linkleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sitede çok kaliteli şekilde hazırlanmış, arşivimde kesinlikle bulunmasını istediğim 480p pokemon filmleri mevcut ancak linkleri kırık. Forumda araştırdım ama yeni linkleri de bulamadım. Onların yenilenme şansı var mı? Ya da elinde olanlar upload edebilir mi? Gerçekten çok sevinirim yardım ederseniz.
Bana özelden kırık linkleri bildirirseniz en kısa sürede yenilenecektir.
Linkler yenilendi, elinize sağlık ama şöyle bir sıkıntı var. Hepsi turbobit ve oradan bir dosya indirmek saatler sürüyor. Siz de açıklamalarınızda neden turbobiti kullandığınızı yazmışsınız tamam ama 3-4 tane 700mb dosya indirmek için para verip üyelik almamız gerekiyor ki bence hiç gerek yok. Tıpkı 18. filme yaptığınız gibi mega.nz gibi bir siteye veya mediafire gibi güvenilir ve hızlı indirme yapılabilen bir siteye filmleri yükleseniz daha faydalı olur. Şahsen linklerin yenilenmesini talep eden ben olmama rağmen henüz hiçbir filmi turbobitten indiremedim.
(16-08-2016, 03:32 PM)Salomon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Linkler yenilendi, elinize sağlık ama şöyle bir sıkıntı var. Hepsi turbobit ve oradan bir dosya indirmek saatler sürüyor. Siz de açıklamalarınızda neden turbobiti kullandığınızı yazmışsınız tamam ama 3-4 tane 700mb dosya indirmek için para verip üyelik almamız gerekiyor ki bence hiç gerek yok. Tıpkı 18. filme yaptığınız gibi mega.nz gibi bir siteye veya mediafire gibi güvenilir ve hızlı indirme yapılabilen bir siteye filmleri yükleseniz daha faydalı olur. Şahsen linklerin yenilenmesini talep eden ben olmama rağmen henüz hiçbir filmi turbobitten indiremedim.
18. filmi Pokémon Türkiye ekibi hazırlamadı. O yüzden turbobit'ten farklı bir siteden indirmiş olman normal.

Ben birkaç ay önce 8 lira gibi bir ücrete bir aylık premium alıp hepsini rahatça indirmiştim. İstersen yardımcı olabilirim.
@"Salomon" Diğer siteler anlaşmalara rağmen linkleri siliyor. Kaç kere yüklenilen site değişti bu siteler yüzünden. 800 küsür bölüm var şu anda. Bunların 4-5 kere siteler tarafından silindiğini ve bundan dolayı tekrar başka sitelere yüklendiğini hatırlıyorum. Turbobit yavaş ama en azından uzun süre linkler sağlam kalıyor. Ben arşiv yaptığım sıralar açıyordum arka planda iniyor ve interneti de yavaşlatmıyordu. (İşime geliyordu bir nevi.) İndirme limitine gelince de tarayıcı geçmişini temizleyip modemi sıfırlıyordum. Yada internet üzerinden premium üyelik bulabilirsin. Bazı siteler haftada bir bu tarz üyeliklerin kullanıcı adı ve şifresini veriyor. (Ama ban yiyiyor hesaplar 1-2 gün içinde tabi. ) @"tlhGS" ile özelden konuşursun ama sürekli farklı yerlerden girilirse hesaba, hesap ban yiyebilir ona göre önleminizi alırsınız.
Turbobit ile indirirken durup dururken hız sıfıra indi, indirme iptal oldu. Epey sorun yaşıyorum o sitede. Mesela benim mediafire hesabım var (ücretsiz hesap). 2013'teki uploadım duruyor. 2014'te yaptığım bir upload hiç indirilmemiş, o bile hala duruyor. İndirirken hız sınırı da uygulamıyor ayrıca mediafire. Gayet de kaliteli bir site. Dizinin bölüm sayıları fazla olduğundan onların yenilenmesi işine girmenizi beklemiyorum zaten ama en azından filmleri mediafire gibi kaliteli sitelere upload ederseniz kendi adıma sevinirim. Eminim pek çok kullanıcı da bundan faydalanacaktır ve dosyalar silinmediğinden uzun süreli güvenli bir internet arşiviniz olacaktır.
(16-08-2016, 05:14 PM)Salomon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Turbobit ile indirirken durup dururken hız sıfıra indi, indirme iptal oldu. Epey sorun yaşıyorum o sitede. Mesela benim mediafire hesabım var (ücretsiz hesap). 2013'teki uploadım duruyor. 2014'te yaptığım bir upload hiç indirilmemiş, o bile hala duruyor. İndirirken hız sınırı da uygulamıyor ayrıca mediafire. Gayet de kaliteli bir site. Dizinin bölüm sayıları fazla olduğundan onların yenilenmesi işine girmenizi beklemiyorum zaten ama en azından filmleri mediafire gibi kaliteli sitelere upload ederseniz kendi adıma sevinirim. Eminim pek çok kullanıcı da bundan faydalanacaktır ve dosyalar silinmediğinden uzun süreli güvenli bir internet arşiviniz olacaktır.

Çünkü mediafire ücretsiz kullanıcıların hesaplarını incelemiyor, çünkü ücretsiz hesaplara çok büyük bir depolama alanı sunmuyor. Daha önce galiba best wishes serisi Türkçe olarak kaydedilip Mediafire'a yüklenmişti ama onların hepsi silinmişti. (Telif hakkıyla ilgili bir durum.)

Amerika ve Avrupa tabanlı siteler genelde hızlı ve kullanışlı olarak hizmet sunuyorlar ama çok fazla sorun çıkarıyorlar. Bunun aksine Rusya, Çin gibi ülkeleri taban alan siteler dosyalara konusunda çok daha az sorun çıkarırken diğer taraftan kaliteyi çok üstte tutmuyorlar. (Turbobit Rus sitesi, Mediafire Amerikan sitesi)

Neyse konuyu çok dağıtmayayayım, Önceki mesajımda dediğim gibi çok kez site değişti hatta bir ara 1 aya ara ile 3 site değişmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Edit:
En son bu konuyla iligili duyuru konusunu aradım bulamadım ama gözüme takılan 1-2 eski duyuru.:
https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=7536
https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=6566
https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=12758
Turbotit'de hızın 0 a düşmesinin nedeni internetinin yavaşlığı ya da arada sırada kopukluk olmasıyla alakalı olabiliir normalde 0 a düşmez hız