Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Go hızlı level atlama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bu benim ilk konum baktım böyle bir şey görmedim acaba hızlı level atlama taktiği gibi bir şey var mıdır?
Dostum şu anda en geçerli taktik bulabilirsen veya alabilirsen Lucky Egg kullanıp o sırada xp kazanımını ikiye katladığı için sürekli evolve yapıp level atlamak.
Lucky Egg ve şu diğer Pokemon'u çeken her neyse mümkün mertebe evde açmaya çalışıyorum. Bana, çekeceği yere uzaklaştırıyor gibi geldi.
En İyi Exp Yolu Evolve Yapmak. Hem Kolay Hemde Yararlı. Heryerde Karşınıza Çıkan Zubat'lar, Peşinizi Bırakmayan Widdle'lar Caterpie'ler Pidgey'ler Aslında Çok iyi bir Exp Kasma Yolu.
Hem Pokemonu Yakalarken 100 Exp Alıyosunuz (Great,Nice gibi yakamalarda +Exp Gelir). Hemde Yakaladığınız Pokemonları Transfer Edip +1 Gönderilen Pokemonun Candy'si Gelir.
Malum Candy'lerde Evolve için gerekli.
Benim Takdiğim Bu Önerebilirim Yani :) 
Ben su an 21 leveldayim baya bi kastim.
Evolve yapmadan once lucky egg kullanirsaniz 2 kati exp kazanirsiniz. 500 exp yerine 1000 exp yani.
Caterpie , weedle , pidgey gibi pokemonlar bu konuda gayet iyi is goruyor.
En hızlı şekilde level kasmak ve pokedex'i tamamlamak için bol bol gezin çıkın dolaşın lucky egg kullanın, pokemonlarınızı geliştirin.
Ben bunu çok yanlış buluyorum.Eğer ki yapılan rekabeti ve oyun zevkini öldürmeyecek bir şey olsa herkes istediğini yapabilir.Ister kendi çıkar keşfederek ve gizemini koruyarak oynar.Ister evinden ben yorulmak istemiyorum kolay yoldan zirveye çıkmak istiyorum der ve çıkar zaten soylediginiz gibi taktiklerini de bulmussunuz engelleyen de yok.Ama dediğim gibi rekabeti öldürdüğü ve heyecanını öldürdügü icin "bence" yanlış.
Oyunu hakkınla, tadını çıkararak oynamak varken niye böyle sahtekarlıklara başvuruyorsunuz anlamıyorum. Keşke bir an önce şu çakma Pokémoncu kesim oyundan sıkılsa... Cidden oynayasım gelmiyor.
Aynen, hile yaparak oyun mu oynanırmış? Bencede hiç tadı kalmıyor... Heyecan yaşamak lazım.
Arkadaşlar legal olmayan şeyler ile ilgili mesajlarınızı düzeltmeniz için 1 saat veriyorum eğer düzeltmezseniz öneren kişiler banlanacaktır.
Sayfalar: 1 2