Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in En Sevdiğiniz 3 Yolculuk Arkadaşı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Brock,Misty,Dawn
Serena, Brock ve Dawn
1- Brock

2- Misty

3- May
1-Misty (gerektiği yerde gereken kişi olabilmesi oldukça etkileyici ve tabi ki ilk göz ağrısı XD )

2-May (Sebebini açıkçası bilmiyorum ama ash'in yol arkadaşları arasında kendini en çok geliştiren kişi olduğunu düşünüyorum.)

3-Brock ( Her şeyden anlayan kısmı hoşuma gidiyor. Yemek,çamaşır,bilgi,doktorluk her şey var kendisinde ayrıca yine ilk göz ağrısı oluşu... =T )
Misty, Brock, Dawn
1- Iris. Çünkü pokemona ilk başladığım zamanlar -2014- izlediğim  amv videolarında görmüştüm ve oldukça havalı olduğunu düşünmüştüm. Üstelik giyim tarzı olsun, sevdiği şeyler olsun, sevmediği şeyler olsun aynı ben  :bigsmile:
2- Dawn. Çünkü tam bir kanka  XP
3- Bonny. Çünkü çok şirin ve haylaz  :chipachipa:
1-Brock
2-Dawn
3-Serena
1-Cilan: Beyefendi, kültürlü, centilmen, güçlü(Dwebble'la Gurdurr'u yenmesi animenin en unutulmaz anlarından), tarz, becerikli, zeki... Ne ararsan var.Ash'le birlikte en azından bir nesil daha seyahat etmeyi hak ediyordu.Kendisi hakkında beni üzen tek şey kadrosu; yakışacak o kadar poke arasından(Roselia/Roserade, Lileep, Grovyle, Lilligant, Tangrowth) gidip te Stunfisk'e talip olması... Animede tekrar görmeyi, hatta Ash'le yeniden seyahat etmesini çok isterim.

2-Iris: Adam gibi adamdır; en başta huysuz tavırlarıyla biraz itici gelse de gerek "Tarzan/Zeyna" imajı, gerek ilk defa Ash'in yanında "doğal" bir kızın seyahat etmesi, gerekse de ejder pokeleriyle olan telepatik gücü kendisini diğer kızlardan ayırıyor, çok orijinal gösteriyor.Kadrosuysa ilginç; Emolga ve Dragonite aynı kadroda... BW2'de şampiyon olması da çok sevindirmişti.Ya XY&Z'de, yada daha sonra aslını koruyarak yeni imajıyla görmek istiyorum.Axew'da evrimleşsin artık.Pikachu vs Excadrill ise unutulmazlardan ;)

3-Serena: Seri içinde imajını değiştiren ilk karakter olması, kendisini ve kadrosunu savaştansa gösteriye göre geliştirmesi, Ash'e olan aşkı ve daha birçok sebepten seviyorum bu kızı.Alola'da bu, Ash ve Mallow mükemmel bir takım olurlar.
3.Dawn bana hep sempatik gelmiştir en çok koptuğum pokemon piplup içinde ve (error 404 not found) togekiss.

1.ve 2.Serena clemont ben bu karakterleri ayırt edemem 1, ve 2. bunlar ama hangisi bilmiyorum.
Dawn, Brock ve Serena. Ama Brock ile Max yan yana iyi oluyor. Max olursa May de olur ama olmasın o. Max ve Brock çok bilgililer. İyi yolculuk arkadaşı oluyorlar. Serena ve Dawn için açıklama yapmaya gerek yok zaten :)
Sayfalar: 1 2 3