Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon GO Anılarınız | İlginç Olaylar, Tuhaflıklar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
PokémonGo çılgınlığı tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Oyuna kendini aşırı kaptıran bazı Pokémon Eğitmenlerimizin başına bazı ilginç olaylar gelebiliyor.


Pokémon GO oynarken ceset bulan,  gözaltına alınan, soyulan eğitmenlerimizin haberlerini hepimiz duyduk. Tabii ki üzücü olaylar da yaşanmakta.


Ama siz eğitmenler oyunu oynarken tabii ki güvenlik ve tedbirinizi elden bırakmayın.


PokémonGo oynarken başınızdan geçen ilginç olayları, anılarınızı yorum atın facebook sayfamızda yayınlayalım.



PokémonTurkiye ailesi olarak hepinize iyi ve güvenli oyunlar dileriz.


  :zıpzıp:




 
Eevee'yi sokakta aradım aradım hep bir adım uzaklık kaldı diye gözüküyordu ama bir türlü bulamıyordum vazgeçip eve dönüyordum iç güdülerim şu iki binanın arasındaki arsaya gir kesin oradadır bu değişik dedi girdim bir baktım çıktı ne güldüm. :squirtle:
Abimle ilk kez Pokemon GO için dışarı çıktık,çok heyecanlandım "caterpie pidgey falan filan yavaş yavaş büyür 2. 3. çıkışımızda Charmender'ımız gelişir" diye uzun uzun hayaller kurdum

Sonuç:4 Drowzee ile eve döndü 
(orası şaka tabiii 4 Drowzee olurmu yav 3 tane XD caterpie'den çok Drowzee yakaladık.Ama merak etmeyin bayağı yakaladık espri olsun diye öyle yazdım)

Ayrıca parkta Golbat gördük en az 2 kez yakalamıştık (crash yemeseydi) yakaladığımız anda oyun crash yiyordu çok sinirlendik.Poketoplarımızın yarısını orada harcadık.En sonunda abim Golbat'a hakaret etti çektik gittik parktan :D
Pokémon GO çıktığında Konya'daydık. Kilometreler içinde sadece 3 PokéStop vardı. Memleketim Karaman'a döndük. Orada PokéStopların ve Gym'lerin daha az olacağını hatta bir Gym bile bulamayacağımızı düşündüm. Oyunu açıp baktım ve etrafımızda 3 Gym var. Ayrıca adamlar bulabildikleri her şeyi PokéStop yapmışlar. Camiler, heykeller... Rastgele bir okulun Atatürk büstü bile PokéStop olmuştu. Çok sevinmiştim. Oyun benim için daha kolay olacak diye. O günün sonunda telefon bozuldu. Onion071
Ablam arabda pokemon go oynuyordu500cplik charizard ondan kaçmıştı, çünkü arabadaydık ablam bir daha go yu açmadı XD .
5 arkadaşımla beraber pokemon go oynarken geziyorduk sonra yol üstündeki pokemonları toplayarak 1 buçuk gün kadar yürüdük ve silivriye ulaştık doğal olarak kaybolduk bizi jandarmalar geri getirdi
İlginçlikten ziyade tamamı sinir bozucu olan bir Alacakaranlık kuşağım var. 363'lük Horsea'nin ultra balldan çıkması, servisle giderken gördüğüm Pokestopları Gps'te yolun karşı tarafına geçmem gibi doğa üstü olaylar neticesinde kaçırmam!, 10 km'lik yumurtadan 400'lük Onix çıkması gibi.

He hoş şeyler de olmuyor değil. Çalıştığım yere yakın bir tane GYM var. GYM'ye giren kişi sayısı el değiştirenlerle beraber 8'i geçmiyor. Bir takımda 3-4 gün kaldığı oluyor. Yani 30 altın para ve 1500 stardust cebimde. Lâkin özellikle bu hafta hilecilerin de banlanmasıyla beraber GYM'ye ambargoyu koyduk diyebilirim. :chipachipa: