Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Eskilerden Birilerini Görebilir Miyiz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sizce önceki sezonlardan birini görebilirmiyiz İrıs olsun Cilan veya en eskilerden Brock,Misty,May görüşleriniz ve içlerinden bir tanesi gelse kimi isterdiniz?
Normalde iris gelmesi lazim ama suana kadar gözükmedi jotho ligine katılacaktı. Belki team flare olaylarinda gelir diyecem(Dragonite ile destek verse fenada olmaz :D ) ama düşük ihtimal oda bu saatten sonra gelmez. Anime bu sene geçmişe göre çok tabu yıktı buda onlardan biri olabilir. Kim gelsin dersen brock gelsin isterim ama zor bu saatten sonra belki palete dönerken görür.
Normalde Irıs 'in gelmesi lazım fakat bu sezon gelemicek gibi eskiöerden biri gelirse bence Paul'un gelmesi lazım veya Gary. Paul'un geleceğine dair çok teori vardı.
(13-07-2016, 10:36 AM)EseslyPikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Normalde Irıs 'in gelmesi lazım fakat bu sezon gelemicek gibi eskiöerden biri gelirse bence Paul'un gelmesi lazım veya Gary. Paul'un geleceğine dair çok teori vardı.
Ash içinmi lig içinmi yoksa başka bir nedenimi var?
Lig için.Ama bence izlemeye gelseydi ligi çok iyi olurdu izlerken team flare olayları olucak oda yardım edicek.Sonra Gary'de gelicek 3'ü beraber savaçacak.Ve en sonunda .Birden ortaya Ash'in primeape'i ortaya çıkar falan :D.(Son cümlede biraz fazla kaçmış olabilirim :) )
(13-07-2016, 04:09 PM)EseslyPikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lig için.Ama bence izlemeye gelseydi ligi çok iyi olurdu izlerken team flare olayları olucak oda yardım edicek.Sonra Gary'de gelicek 3'ü beraber savaçacak.Ve en sonunda .Birden ortaya Ash'in primeape'i ortaya çıkar falan :D.(Son cümlede biraz fazla kaçmış olabilirim :) )
Hayal gücün iyimiş aşırı şeyler istiyorsun.