Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Gördügüm En Saçma Teori
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Cidden cogu pokemon teorisi gordum ama abi bu kadarda sacmalık olmaz ama (link olarak atıyorum reklam amacl degil)
https://onedio.com/haber/pikachu-nun-ele...isi-720722 
Ben bunu uzun zaman önce sözlükte okumuştum, nedense onedio'nun hırsızlaması normalden biraz uzun sürmüş.
Ve bence gayet güzel bir teori, ash'in komada olmasından kat kat mantıklı.
Teorileri sevmiyorum.Mantıksız teorileri ve negatif teorileri sevmiyorum hatta. Unown'u Unknown diye yazan bir insanın pokemon hakkında ne kadar bilgisi olur bilemem,zaten onedio'da pokemon dediğin zaman ortaya "pikaçu,çermendır,sıkörtıl,balbazar" çıkıyor. Bir de iki dakika düşünüp ortaya alakasız bir teori atarak gerçekmiş gibi gösterip diğer teorileri yok sayması var. Doğrusu yazarın kendini geliştirmesi gerek.Teori yazacak kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum. (kusura bakmayın negatif enerjiyle dolunca böyle oluyorum)
Pokemonun bu kadar yanlış tanıtılmasına alıştık artık :d
Onedio'dan soğutan teori...
Evet bende görmüştüm daha önce bu yazıyı ama okuyup geçmiştim sadece. Algı yaratarak insanları bi yöne itmeye çalışan tipten. Alelade (benim için değil :>.<: ) bi animenin altında böyle anlamlar aramak komik oluyor..
Bence güzel bir teori. Direkt bir kanıt yok, kanıtlayan bir şey yok. O nedenle buna teori deniyor yoksa teorem olurdu. Pek de saçma değil. Teori sonuçta :D
bencede çok mantıksız teoriler var büyük insanların olmaması olabilir belkide evet ama neden büyüklerde hiçbir yara izi yok eger savastan kurtulmuslarsa yara izleri falan olması gerekirdi onun dışında poke topu teoriside saçma bir teori pikachu nun poke topuna girmek istememesi açıklanmamış oldugu için saçma sapan bir teori at zaten inanırlar herhalde demişler
bu başlıgı görmeden önce yaklasık 4 kez okudum ama çok saçma geldi
sadece arceus bölümüne inanıyorum bencede arceus bir tanrı degil :santapika:
Önümüzdeki nesillerde Arceus'un gücüne denk(anime mantığında) ve "Tanrı" olarak nitelendirilebilen pokeler çıkmasını ve bunların Arceus'la ve birbirleriyle kapışmasını görmek istiyorum.Dialga-Palkia-Giratina bir olup Arceus'a bir çizik bile atamamışlardı; bu kast ettiklerim ise Arceus'la eşit güçteler.Tanrılar Savaşı konsepti her zaman tutar, en büyük örneğini üzerinden onlarca oyun, binlerce film, milyonlarca kitap çıkarılan mitolojilerden de görebiliriz.