Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 33
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Ben reklamdan önce neler oldu kaçırdım bir özet geçer misiniz :)
Korkunç bir sesi vardı -_- Ash'in takımı boy hizasındayken çok güzeldi. Eğer Ash önümüzdeki maç kaybederse tek maçını izlemiş olacağız toplamda. Ama bana iki full battle yeterli. Pikachu vs serperior maçından beri çok soğuk bakıyorum bu olaylara. İzlerken fena olmuştum ilk seferinde sonrasında daha da kötü oldu her izleyişimde -_-

Ayrıca Sawyer sadece mega evrim sebebiyle kazandı. Kim ne derse desin rakibi de mega evrim kullansaydı daha defansif hale gelirdi ve ice beam ile devirirdi kendisini. Gerçi karşınında Raichu var yine şanslı -_-
Kalos ligi gerçekten mükemmel(!). Ash'in çeyrek final maçı 5 saniye sürüyor. Orman abisi Hawlucha Mega Absol yeniyor. Sırtında Noibat taşırken kas yapmış güçlenmiş. Sawyer Tierno maçı Mega Sceptile işin içine girene kadar güzeldi. En azından Mega Blastoise vs Mega Sceptile görseydik. 

Diğer pokemonlara bir şey olmadı değil mi onca maçta ? Hep aynı pokemonlarla kazandı tüm maçları hiç bir pokemonu yenilmedi, dayanıklılığı bitmedi.. Çocukları kandırırlar anca. Aynı pokemonlarla yarı finale çıkıyor Ash. Bütün pokemonları sağlam. 2 bölümde yarı final görüyoruz. Ana karakterin çeyrek final maçı gösterilmiyor. Hala mükemmel ve heyecan verici mi Kalos ligi ? Mükemmelden ne anladığınıza ve nelere heyecanlandığınıza göre değişir ama bu kadar da eyyamcılık olmaz. 1. nesil yada 2. nesil yada herhangi bir nesil sevicisi değilim ama şu leş lige mükemmel ve heyecan verici diyen varsa ağır 6. nesil sıvacısıdır ve pokemonun 6. nesilden önceki tüm bölümlerini silip atmıştır. Bu nasıl lig abi bu kadar uzun zamandır 2 bölüm lig izletmek için mi onca işkence çektik ? Koskoca Kalos ligi(!) 2 bölümde yarı final.. Çeyrek final maçını göremiyoruz abi bundan ötesi var mı ya ? Kalos ligi tam bir hayal kırıklığı.. Asla ama asla bir Sinnoh olamayacak. Her ne kadar müthiş yenilikler gösterselerde çöp bir lig yapmaktan öteye gidememişler. Serena'nın üzerinde yirmi yıllık ana karakterden daha çok duruldu. Ama olur mu Kalos ligi mükemmel :zıpzıp: En azından Sawyer Tierno maçı güzeldi, yiğidi öldür hakkını yeme. 
Son iki maçta umarım acısını çıkarırlar. Sawyer vs Ash  iki bölüm olacaksa final de iki veya üç bölüm olmalı bence  Cancan
Euro 2016 maçlarını izlemeyip sadece gol videolarına bakıyormuş gibi hissediyorum  Onion030 
Kalos ligi bitmedi daha şunu bunu demek için erken. Ash şuana kadar ki en büyük 3 4 maçından birini ve en büyük maçını yapacak daha bu ligde ama çok abarttılar şu off-screen işini.
Kalos ligi yıkılsın yerine "insert word of your choice here" yapılsın.

Keşke bir bölüm daha yapsalardı. Benim pek umursadığım söylenemez ama sanırım Ash'in iki maçı tamamen atlandı. Diğer ikisi de atlandı. bunları bir bölüme sığdırabilirlerdi. Ama onları da anlamalıyız. Ellerinde 6 pokemon gooda yoktu başta 5. Bu maçlarda sürekli TMNK(Ash-greninja) görseydik final maçının tadı kaçardı. O yüzden bizi aynı sahnelere boğmak yerine daha az maç vererek bu sahneleri devleştirmeyi planlıyolar. Mesela olası pikachu ve aegislash zevk vermeyecek bana çünkü aegislash'in bütün numaralarını gördük bugün yeterince. Ha Ash karma kullansaydı ne olurdu, güzel olurdu. Ama hepsini kullanamazdı illaki birileri kırılırdı. Sonra derdi insanlar Charizard bu kadar güçsüz değildi veya snorlax niye savaşmadı, bulbasaur gözükmedi bile , koskoca snivy bi maça çıktı gibi. Ash'in çok pokemonu var ve bunlar sadece kendilerine ait bir arc olacaksa görülür. Yani bir dizi turnuva olsa hepsini kullanarak güzel bir sezon bile çıkarabilirler ama ligde hiçbir türlü memnun edemezledi izleyicileri.

Emin olabilirsiniz arkadaşlar son iki maçta (4-5 bölüm.) 6 pokemonun tamamı en az beşer dakika savaşacak. Pikachu ve TMNK bu süreyi katlar hatta -_- Ama şuna hazırlıklı olun Greninja hariç hepsini kesin birer ikişer mağlubiyet de bekliyor. Greninja en fazla bir.
        Bölüme başlarken Sinnoh'taki karşılaşma müziği güzel bir nostalji oldu. Ama Ash vs Astrid'i ve diğer karşılaşmaları resmen es geçtiler sadece Hawlucha'nın Absol'u yendiğini gördük. Sawyer vs Tierno maçı resmen Sawyer'in kontrolünde geçti. Sceptile son iki pokemona tek attı gibi bir şey oldu. Bölüm beklediğim gibi olmadı ama tekrardan Alain vs Remo maçının haberini almak fena olmadı.
          Umarım, Sawyer vs Ash, Alain vs Remo'yu kısa vsler ile geçiştirmezler. Bu arada Ash, rank olarak en azından Sinnoh'taki rankına erişti ve bu rankı aşacakta  ve final görecek. Ama Alain yenecek bence.
Pokemon'un animesinin reklam dışında diğer amacı ne? Ash tüm sezon boyunca ne için dağ taş dere tepe dolaştı? Bu lig için değil mi? Peki ne bu boş vermişlik? Cidden son iki bölümü izlerken aldığım tek bir his var: Boşvermişlik "ammaan yapalım da bitsin, maksat lig yapılmadı demesinler" Cidden son iki nesildir liglerdeki bu kalitesizlik canımı fena halde sıkıyor.Tüm gemileri yakmadım tabi ki, asıl lig bundan sonra başlayacak ama son iki maç yerine tüm ligi yıldızlaştırsalardı keşke.Fazla değil, sadece iki bölüm fazla yapacaklardı.Ash'in iki tane daha üçlü maçını görecektik.Bebe son dörde kaldı daha hiçbir maçını tüm göremedik.Şaka gibi...Ligin en merak ettiğim ismi Astrid'i on saniye göremedim; halbuki adam akıllı bir bölüm ayırsalardı bu maça, en beğendiğim lig olan Hoenn ligindeki vs Lucy maçını geçerdi.Yemin ediyorum daha acemi oldukları Kanto liginde bile daha iyilerdi.Çizer midir yazar mıdır neyse artık lig bölümü oluşturmaya üşeniyorlar sanırım.Peki ne olursa bu ligin hala kurtulma şansı var? Aslında olması gerekenler: Harika çizilmiş ve yazılmış, bu neslin en iyi karşılaşması Ash vs Clemont'u geçecek düzeyde vs Sawyer ve vs Alain maçları.Ardından da şampiyonluk kupası.Belki arada Alev Takımı'nı da dahil edip lige bir suikast düzenletip ordan yeni bir senaryo çıkartabilirler.Yoksa gerçekten bundan aşağısı kesmez artık! Bu kadar güzel karakterler, kadrolar, arenalar ve tüm sezon boyunca hazırlanan altyapı ancak bu kadar rezil edilebilirdi! İnşallah bundan sonrası beklentilerimi karşılar da bende tükürdüğümü yalamış olurum.
Bence Hoenn ligi benim gözümde Unova liginden farksız özellikle Tyson maçı. Johto ve Sinnoh ligi güzeldi, Sinnoh liginin tek kötü yanı Tobias gibi şişirme karakterin oluşu. Ama gerçekten Kalos ligi Unova ligi gibi 4-5 bölüm sürecek anlaşılan. Fakat, ben ne anladım o ligden maçtan bu kadar geçiştirmeli maçlar üst üste 2 hafta ertelenen bölümler Kalos ligi hakkında pek olumlu intiba bırakmıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4