Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Serena Bir Daha ki Sezonda Devam Edicek Mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(06-07-2016, 10:25 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena'nın fanı olabilir ama fanlarının olması Serena'nın geleceği anlamına gelmez. Öbür kız karakterlerinde fanları gayet mevcut.

Katılıyorum sonuçta her ne kadar bu bölgede Pokemon'un animesindeki bir çok tabu yu kırmış olsa da bunun değişeceğini sanmam ne de olsa şimdi herhangi bir karakteri sevmeyenler imza toplasa o karakterin gitmesi için bunu değiştirmezler yada tam tersi olsa yapmazlar neden çünkü daha önce böyle bir şey olmadı ve bu saçma olur bir kere ödün verdikten sonra bunun ardı arkası kesilmez yok o kalsın yok bu kalsın sonuçta diğer kızlarında sevenleri var onlarda imza toplasa ne yapacaklar ? ayrıca böyle bir şey olsa bile Pokemon Entertainment bunu ciddiye almayacaktır sonuçta Ash'in Pokemon Master olması için de imza toplasak yapmazlar bunun olmayacağı gibi imza işinin olmayacağını düşünüyorum ama gelmesini kim istemez ki  Prettiness (Serena-Haterlar istemez  Vomit )
Kendi Kendime Şöyle bir mantık kurdum Misty'de Ash'i seviyordu 5 sezon kaldı.Serena'da böyle bir şey yapabilirler ama ben pokemon bitene kadar kalmasını isterim Prettiness Prettiness
(06-07-2016, 11:42 PM)EseslyPikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kendi Kendime Şöyle bir mantık kurdum Misty'de Ash'i seviyordu 5 sezon kaldı.Serena'da böyle bir şey yapabilirler ama ben pokemon bitene kadar kalmasını isterim Prettiness Prettiness

olabilir olabilir her şey olabilir Vomit Olsa ne güzel olur Love Love Love Shout Shout
Artık kalması için dua etmeye başladım ash'in şampiyon olması için bile bu kadar dua etmedim :)) (Yanlış anlamayın ash'in şampiyon olması çok istiyordum fakat sampiyon olursa çıkar diye korkuyordum :))
(06-07-2016, 11:38 PM)RidvanUcarKS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-07-2016, 10:25 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena'nın fanı olabilir ama fanlarının olması Serena'nın geleceği anlamına gelmez. Öbür kız karakterlerinde fanları gayet mevcut.

Katılıyorum sonuçta her ne kadar bu bölgede Pokemon'un animesindeki bir çok tabu yu kırmış olsa da bunun değişeceğini sanmam ne de olsa şimdi herhangi bir karakteri sevmeyenler imza toplasa o karakterin gitmesi için bunu değiştirmezler yada tam tersi olsa yapmazlar neden çünkü daha önce böyle bir şey olmadı ve bu saçma olur bir kere ödün verdikten sonra bunun ardı arkası kesilmez yok o kalsın yok bu kalsın sonuçta diğer kızlarında sevenleri var onlarda imza toplasa ne yapacaklar ? ayrıca böyle bir şey olsa bile Pokemon Entertainment bunu ciddiye almayacaktır sonuçta Ash'in Pokemon Master olması için de imza toplasak yapmazlar bunun olmayacağı gibi imza işinin olmayacağını düşünüyorum ama gelmesini kim istemez ki  Prettiness (Serena-Haterlar istemez  Vomit )


Sadece kız karakterler içinde değil yakaladığı pokemonlar içinde geçerli XYZ bitsin Kalos pokemonlarını Goodra, Greninja, Talonflame, Noivern, Hawlucha Oak'ın labaratuvarına bırakılacak. (Goodra'yı neden örnek verdim ligde Ash'in kadrosuna katıalcağına göre bence Oak'ın labaratuvarına gider. Yoksa tekrar bırakacaksa almasın o zaman.)
[Resim: LQ7YJZ.png]

Valla bana hiç gidecekmiş gibi gelmiyor, çok fazla fanart gördüm diye herhalde :D 

Ama önceliğim Serena'nın gelmesinden çok Mallow'u görmek. Grass uzmanı ve yemek yapabilen bir karakter şimdiden ısındım. Dizaynı da gayet iyi.

Bu sefer iki kızlı bir grup yaparlarsa (ki yenilik için kesinlikle yapmalılar) Serena gelebilir. Palermo'nun kartı eve dönüş treni de olabilir, Alola'ya first class uçuş da çıkabilir. Ayrıca Amourshipping olayını pat diye düşüreceklerini sanmıyorum. Bir yerde kullanacak olmasalar böyle bir şey çıkartmazlardı diye düşünüyorum. 

Bir de Junichi Masuda Ash'li Serena'lı şeyler tweetliyor adama umut veriyor yav. Eğer Serena Alola'ya gelmezse alacağın olsun Masuda :D 
Evet geliyor(belkide gelmiyor d:)
Hadiii işte bunu küçük de olsa bir kanıt olarak alırım :D 

Mallow'lu resimleri de silmişlerdi, millet işkillenmişti noluyor diye sonra Mallow gerçek çıktı.
Ash ve Serena Alola'ya tatil için gidicekler bence :D
Sayfalar: 1 2 3