Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: GTS üzerinden 6 iv'li Ditto
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar, bunu isteyen kişileri gördüm bende size 6 iv'li ditto dağıtma kararı aldım. RyanAnders arkadaşımız shinyleri dağıtmaktan epey yoğun oluyor diye düşünüyorum o sebeple bunu halledicem. Şimdi yapmanız gereken şey Lvl 1 erkek bir zigzagoon'u GTS'e koyup karşılığında lvl 41-50 arası ditto istemek. Erkek ve lvl 1 olması çok önemli çünkü diğerlerine bakmayacağım. GTS'te çok fazla gereksiz pokemon olduğu için gözümden kaçabilir kusura bakmayın. Ayrıca Message kısmına PTF Ditto yazmanızı rica edicem. Mesajsız olan Zigzagoonlara yine dikkat etmeyeceğim. Dittoları yollamam bir hafta içinde bitecektir, alamayan olursa affola :D
Unutmamanız için yapmanız gerekenleri bir kere daha temiz bir şekilde listeleyeceğim:
1- Lvl 1 Erkek bir Zigzagoon ile takas gerçekleşecek.
2- Lvl 41-50 arası Ditto isteyeceksiniz ve Message kısmına PTF Ditto yazacaksınız.
3- Ne kadar erken koyarsanız o kadar iyi. Bugün dağıtıma geç başlayacağım ama her gün elimden geldiğince dağıtmaya çalışacağım. Bir haftayı tamamladıktan sonraki gün saat 00:00 itibari ile dağıtımı bırakacağım. Tabii daha sonra tekrardan başlayabilirim.
Bu arada size yollanılan Ditto'nun bana ait olup olmadığını anlamanız için bilgilerini veriyim.
Alman asıllı OT'si Sören Hardy Nature'a sahipLimber ability'li bir pokemon. Yollanan tüm Ditto'lar bu şekilde olacak. Yani OT Hieratican değil bu yanlış diye atmayın pokemonu diye uyarıyorum.
Bütün breed'lerimde rahatladım valla. Kaçırmayın bunu :D
Arkadaşlar bu arada Zigzagoon'unuzu koyduğunuz zaman koydum yazın ki ne kadar vereceğimi az çok tahmim edeyim. Shiny event kadar tutacağını pek düşünmesem de ne kadar istenir bilemiyorum o nedenle önemli.
Tutar neden tutmasın :) Sende devam et mesela Sinnoh pokelerinin shiny lerini dağıt :) Bence çok eğlenceli olur ve sitedeki arkadaşlarımız faydalanmış olur.
(29-06-2016, 02:20 AM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tutar neden tutmasın :) Sende devam et mesela Sinnoh pokelerinin shiny lerini dağıt :) Bence çok eğlenceli olur ve sitedeki arkadaşlarımız faydalanmış olur.

Şimdi her hafta senin gibi shiny dağıtmaya üşendim o nedenle ditto düşünüyodum :) istesemde sinnoh shiny'leri dağıtmam zaman alır çok az sinnoh pokemonum var. Johto hayranlığım olduğundan en fazla hoenn ve johto çoğunlukta bende. Sana yardımım dokunabilirse denerim bir şeyler ama.
Sinnoh dememin sebebi poke sayısının az olmasındandı :) Güzel devam ederse etkinlik dağıtmaya devam edicem ben. Hele ki powersave yeni oyunda çalışırsa Alola dağıtırım önce. Tabi vakit meselesi herkes uğraşamıyor :)
(29-06-2016, 10:07 AM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sinnoh dememin sebebi poke sayısının az olmasındandı :) Güzel devam ederse etkinlik dağıtmaya devam edicem ben. Hele ki powersave yeni oyunda çalışırsa Alola dağıtırım önce. Tabi vakit meselesi herkes uğraşamıyor :)

Aynen yeni oyunda umarım çalışır. Ama turnuvalarda hackli olan veya hackli anne babaya sahip pokemonları temizlemeye çalışıyorlar o nedene powersave karşıtı bir yazılım yapabilirler. Ama bu oyunun en mantıklı dizilimi yapanın kazanmasından daha çok şansına en yüksek iv li dittoya sahip olanın kazanması anlamına gelir ki bu saçma. Bir turnuvayı sadece şansına 3 ivsi 27 civarı çıkan birinin kazanmasını istemezdim.
10 dk içinde koyacağım beni biliyorsun zaten @Hieratican :)
koydum ben GTS'ye, bekliyorum. :)
Koyduk bekliyoruz kardesim ismim cetin :)
Sayfalar: 1 2