Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 538 - Bells are Singing!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Bells are Singing!
Japonca Adı: Pull Yourself Together, Chingling
Türkçe Adı: Çanlar Şarkı Söylüyor


[Resim: genizet.png]
Ash'in Veilstone Şehri'ndeki zaferle biten Spor Salonu Mücadelesinden sonra tekrar yola koyulan kahramanlarımız, bu sefer de Ash'in dördüncü Sinnoh Spor Salonu Mücadelesini kazanması için Pastoria Şehri'ne gidiyorlar.

Ash, Gligar'a uçması konusunda yardımcı oluyordur. Ancak Gligar eğitimde, bir süre sonra yönünü şaşırır ve sonrasında yaptığı telaştan dolayı yere çakılır. Ash ile Gligar, eğitimine bir süre ara vermeye karar verirler. Dawn da bu arada dostlarımıza takip ettiği, Pokémonlar için kıyafet tasarımlarının bulunduğu Şık Pokémon adlı dergiyi gösterir. Ardından da Buneary için kendi tasarladığı, annesine yaptırdığı yeleği. Buneary yeleği giyer ve dostlarımızdan övgü alır. Güçlü kulakları, Buneary'ye bir Chingling'in önceden yaklaştığı haberini verir. Buneary, yeni yeleğinin içinde dostlarımıza yeşil kurdeleli Chingling'i gösterir. Dawn, Pokédex'ini doğrultur.

Chingling: Çan Pokémon'u. Boğazının dibindeki bir küreği titreterek ses çıkartır ve zıplayarak dolaşır.

Mutlu ve dost canlısı Chingling, herkese sarılarak sevgisini gösterir. En sonunda Dawn'ın kucağında durur. Gligar da ona eşlik eder. Bu sarılma faslı Ash'e fazla gelir ve Gligar'ını geri çağırır. Derken Chingling'in eğitmeni gelir. Francesca adındaki bu kadın, bir Pokémon Sihirbazıdır ve dostlarımıza küçük bir gösteri yapar. Önce bir masanın üstüne beyaz örtü atarak sırayla üç Chingling'i çıkartır, diğer ikisinde turuncu ve mavi renkli kurdele vardır. Ardından Chinglinglerin güzel sesinin eşliğinde şapkasından bir Pidgey çıkartır. Gösteriye devam edeceği sırada yeşil kurdeleli Chingling Francesca'nın sıradaki numarasını açığa çıkartır ve Francesca, bunun için Chingling'e kızar. Uzaktan dostlarımızı izleyen Roket Takımı, Chinglingleri çalıp patronlarına vermenin hayalini kurarlar.

Dostlarımız, bir Pokémon savaşının, Chingling'i olgunlaştıracağını düşünürler. Ancak Chingling'in daha önce hiç Pokémon Savaşı tecrübesi olmamıştır. Bunun için de Ash ile Dawn, örnek bir maç yaparlar. Dawn, Buneary'sini öne sürerken Ash de Gligar'ını seçer. Maç, Buneary'nin Sersemletici Yumruğu ile başlar. Gligar onu atlatıp Çapraz Makas kullanır. Buneary saldırıdan hasar alsa da hemen toparlanıp havaya sıçrayarak Gligar'a güçlü tekmelerinden tattırır. Saldırı sırası Gligar'a geçer, Kum Saldırısı kullanır. Dawn, Buneary'nin kıyafeti kirlenince onu çıkarmak için maça ara verir. Maç yeniden başladığında yine önceliği kapıp Buz Işını ile rakibine saldırır. Gligar, saldırıyla donar ancak neyse ki yere düşmesi, buzların kırılmasını sağlar. Hücuma geçen, bu sefer de Çelik Kanat ile Gligar olur. Brock, Chingling'e göstermek için bu kadarının yeterli olduğunu söyler. Francesca geçer Ash'in karşısına bu sefer. Chingling'i yanındadır. Ash de mücadele için Turtwig'ini çıkartır. Francesca'nın komutlarına rağmen Chingling önce Turtwig'e sarılmayı dener, ardından Şaşırtma komutunu uygulamak yerine şarkı söylemeyi tercih eder. Ash ile Turtwig, nasıl yapılacağını göstermek adına Jilet Yaprak kullanır ancak saldırının ayarı biraz fazla kaçar. Chingling geri püskürür ve dostlarımız da peşinden gitmek isterler. Yolda, Roket Takımı'nın çukur tuzağına takılırlar. Roketler, sloganları ile ortaya çıktıktan sonra Chingling'i ağlarına alıp kaçmaya yeltenirler. Turtwig, Jilet Yaprak hamlesini kullanır ancak ağ dayanıklı çıkar. Sıra Buneary'ye geçer, Buz Işını ile ağı dondurur. Buz kırılınca da Chingling'i tutan Brock'un aceleyle çıkardığı Happiny'si olur. Buneary, Happiny'i sırtına alıp yüksek sıçrama yeteneğini kullanır. Happiny, Buneary'den ayrılır ve Vurma ile Roket Takımı'nı gökyüzüne gönderir.

Yaşadıkları, Chingling'i olgunlaştırmıştır diye düşünür dostlarımız. Tekrar bütün Chinglingler şarkı söylediklerinde, yanıldıklarını görürler. Yeşil kurdeleli olan yine gösteriyi bozup birisine sarılır. Francesca, Chingling'i alıp tekrardan diğerlerinin yanına götürür fakat aralarında fazladan birisi vardır. Bu Roketlerin Chingling robotudur. Dostlarımız, bu Chingling'in müzik yeteneğine bakarlar öncesinde. Ardından sahte olduğundan şüphelenirler. Roket Takımı, B planına geçip duman perdesi yaratırlar uzaktan komuta ettikleri Chingling robotuyla. Ardından Chinglingleri almak için özel gözlükleri ile dumanın arasına dalarlar. Dostlarımız, dumanı atlattıklarında ellerinde sadece sahte Chingling kalır. Ash, Chinglingleri bulması için Staravia'yı gönderir.

Chinglingler Roket Takımı'nın elindedir. Yeşil kurdeleli olan, koro sırasında James'e sarılır. James, bu Chingling'i kendisine ister ancak ekip arkadaşları reddeder. James de Chingling ile kaçar. Bu ona büyük anne ve büyük babasına bıraktığı Chimecho'sunu hatırlatmıştır. Chingling'in Chimecho'ya evrimleştiğini biliyordur ve onu evrimleştirip diğer eski Chimecho'suna göstermek ister. Staravia, bu sıralarda kaybolan Chinglinglerin, dolayısıyla Roket Takımı'nın izini bulmuştur. Dostlarımız, onların Chingling robotlarını önden gönderip dikkatlerini dağıtırlar. Roketlerin yanlarında bulunan iki Chingling, Francesca'nın yanına gelmiştir çoktan. Ancak bir tanesi eksiktir. Jessie, onları geri almak için Dustox'ını çıkartır. Ash de Dustox'ın karşısına Chimchar'ını gönderir. Dustox saldırıya geçer. Chimchar, olayı hızlıca bitirmeye odaklıdır. Dustox'ı atlatıp Alev Tekerleği ile Jessie ve Meowth'ı gökyüzüne yollar. Başı boş kalan Dustox da rotasını gökyüzüne çevirip peşlerine takılır ikilinin.

James, Chingling'i Roket Takımı'na katılması için ikna etmeye çalışır. Başarısız olunca Mime Jr'ını devreye sokar ancak o da başarısız olur. Tek çare zor kullanmak olur. Mime Jr, Kararsızlık Dansı ile Chingling'i kontrol eder. Ardından saldırıya geçer. Dostlarımız, Staravia önderliğinde tam zamanında gelirler. Chingling, Francesca'nun komutu ile atlatır. Ardından Gizli Güç kullanır. Mime Jr hasar alır, yine de mücadeleye devam eder. Taklit Etme ile aynısını Chingling'e gönderir. Chingling atlatır, ardından Kafa Karıştırma ile Mime Jr'ı, James ile birlikte gökyüzüne uçurur. Olaylar bittiğinde Chingling, Francesca'nun yanına gelir. Sarılmak için ondan izin ister. Böylece dostlarımız, bu olayların, Chingling'i olgunlaştırdığını anlarlar. Francesca, mutlu bir şekilde kabul eder Chingling'in bu teklifini. Sıra vedalaşmaya gelir. Francesca'nun bir sonraki karşılaşmalarındaki sihir gösterisini görmeyi iple çeken kahramanlarımız, Chinglinglerin veda niyetine yaptıkları koro ile az da olsa tatmin olurlar.


İhtiyacı olan birkaç Chingling'e yardım eden ve günlerine biraz müzik katan kahramanlarımızı Pastoria Şehri bekliyordu. Böylece kalplerindeki şarkıya uyan kahramanlarımız bir kez daha yola koyulmuştu!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Giovanni
Francesca




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani207.gif] [Resim: dpiconani387.gif] [Resim: dpiconani390.gif] [Resim: dpiconani397.gif]


Brock: [Resim: dpiconani440.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif] [Resim: dpiconani439.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Francesca: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: dpiconani433.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: dpiconani183.gif] [Resim: dpiconani301.gif] [Resim: dpiconani453.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_