Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi Sonucu (Tahmin)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ankete top 4 ten aşağısını koymadım çünkü lig bilgilerine göre top 4 garanti hatta Ash'in Sawyer'ı yenip final oynayacağına kesin gözüyle bakılıyor.Yine de nolur nolmaz esnettim biraz.

Evet, sizce Ash Kalos Liginde nasıl bir derece elde edecek?
XY&Z 34'ün ismi belli olsaydı biseyler yazabilirdik veya elimizde somut birseyler olurdu ama suan tam bir bilinmezlik hakim gerçekten yinede 2.olur diyorum
(17-06-2016, 04:05 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]XY&Z 34'ün ismi belli olsaydı biseyler yazabilirdik veya elimizde somut birseyler olurdu ama suan tam bir bilinmezlik hakim gerçekten yinede 2.olur diyorum

Sawyer-Tierno'ya çeyrek dedikleri için Ash-Sawyer'a yarı final diyebiliriz.
Top 4 de... Benim bu tarz bir konum vardı zaten?
(17-06-2016, 04:16 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Top 4 de... Benim bu tarz bir konum vardı zaten?

Anket yok orada.Ankete katılım açısından böylesi daha iyi.
Serena'dan sonra Ash'e de oyumu attım. Güveniyoruz bakalım. 

Serena gülümser , Clemont tribünleri ateşler. ( Sadece mecaz değil , gerçek anlamda da yapabilir .) Bonnie de tribünde hoplar zıplar Ash'e şampiyonluğu getirirler. Şu Serena'nın öğrendiği gülümseme Kraliçe olmasına yardım edemedi hatta o yüzden elendi. Bu sefer bari işe yaradığını göstersinler de altı boş kalmasın.
Her koşulda Ash'i sonuna kadar destekliyorum. Takımı Corphish, oshawott, Scraggy, Torkoal, Unfezant ve torterra dan oluşsa bile. Bir de bu harikaya yakın kalos takımıyla şampiyonluğa oynuyo Ash bu sefer. Bence zaten direk ikincilik kesin. Kalkıp Ash Sawyer a kaybedip finali Sawyer vs Alain yapmazlar herhalde saçma olur. O yüzden şampiyon olma olasılığı baya yüksek bu sefer.
Ash bende ikinci olucağını düşünüyorum sawyer'i yener ama animenin şimdiki bütün sezonlarına göre gidişatına bakarsak ash hep rivalleri yendi alain'e bir kere yenildi bir kere maçı tamamlayamadı şimdi birde ash-greninja formunda ustalık sağlanmışken nasıl bir daha kaybetsin diğer yandan ligi kazanırsa yeni bölgeye nasıl gidecek bunun açıklaması kafamda şu şekilde zyagarde olaylarından sonra kalos büyük bir hasar alır ve ash evine döner.
Hala bilmiyorum nasıl oldu da Sawyer yarı finale kaldı ama çok hızlı gelişti yetenekleri. Ash bu kadar hızlı öğrenseydi şimdi takımı Mega Rayquaza , Shiny Arceus , Mewtwo , I want to go home genesect,Mega Latias ve pikachuydu O_o

Ash kazansaydı şu nesile kadar şımarırdı , yolculuğu aksardı belki de ama bu aralar yeterince olgun kazanmak için -_- Ama ikincilik iyidir. Fazlası göz çıkarmaz ama yeni nesilden trainera yenilme olayı mantıklı bence. Hem böyle olursa Team Rocket Hawaiye gider . Yoksa Ash'in maceraası biterse Team Rocket de kendi yoluna ayrılır falan aman.
İkinci olur. Alain'e kaybeder.
Sayfalar: 1 2