Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 533 - Sleight of Sand
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Sleight of Sand
Japonca Adı: Pachirisu In Hippowdon's Mouth?!
Türkçe Adı: Kum Kızağı


[Resim: genizet.png]
Üstünde birkaç kabarık bulut bulunan mavi gökyüzü çok güzel görünüyordu. Kahramanlarımızın Sinnoh yolculuklarına devam etmeleri için harika bir gündü.

Kahramanlarımız, Veilstone yolunda iken kumlu kaplı kocaman bir alanla karşılaşırlar. Önce Ash, ardından Dawn ile Brock Pokémonlarını kumda oynamaları için dışarı salar. Aniden depreme benzer bir sarsıntı olur ancak deprem değildir. Kuma uzanmış olan Pachirisu kendisini kocaman bir Hippowdon'un sırtında bulur. Dawn, Pokédex'inden etrafa kum püskürten bu dev Pokémon'u kontrol eder.

Hippowdon: Ağırsiklet bir Pokémon. Vücudundaki boşluklardan dışarı kum püskürterek büyük bir kum fırtınası kopartabilir ve ağzının genişliği iki metredir.

Dawn'ın meraklı Pachirisu'su, Hippowdon'un sırtında gezinir. Başına geldiğinde, Hippowdon'un da başını kaldırmasıyla onun büyük ağzına düşer. Hippowdon, ağzında Pachirisu ile kumu kazıp dostlarımızın yanından uzaklaşır. Ash ile Brock, Hippowdon'un arkasından, gittiği yeri kazarken Hippowdon, geniş alanda başka bir yerden çıkar. Pikachu ile Piplup'ın önderliğinde ekip Hippowdon'un yeni çıktığı yere giderler. Pachirisu Hippowdon'ın vücudundaki deliklerden kafasını çıkarır ancak tam olarak dışarı çıkmayı başaramaz. Hippowdon, yeniden Pachirisu ile kaybolur. Bu sefer çıktığı yer, Roket Takımı'nın dostlarımız için kazmaya çalıştıkları çukurdur. Roketleri kenara püskürtür. Bu arada dostlarımız da onu bulurlar. Pachirisu içeriden Boşaltma, Pikachu da dışarıdan Yıldırım Oku uygular ancak iki saldırı da Zemin Türü olan Hippowdon üzerinde etkili olmaz. Roket Takımı, Hippowdon'un Pikachu'nun Elektrik Türü saldırılarına dayanıklı olmasından etkilenir ve onun peşine düşmeye karar verir.

Dostlarımız Hippowdow ile uğraşırken Sinnoh'ta daha önce tanışmış oldukları bir Pokémon dostları karşılarına çıkar. Bu Hippopotas'tır ve Hippowdon ile gitmek istiyordur. Dostlarımız Hippopotas'ı anlamaya çalışadursunlar, Hippowdon Pachirisu ile birlikte yeniden uzaklaşır. Dostlarımız Hippopotas'ın isteğini anlarlar ve ona yardım etmeye karar verirler. Roket Takımı da Hippowdon'ın yeni konumunu bulmuştur. Ağları yardımıyla onu yakalarlar ancak dostlarımız karşılarında dururlar. Sloganlarını söyleyemeden iki taraf arasında Hippowdon için kavga başlar. Derken büyük, metal bir Rhyhorn robotu çıkagelir. Bu da Roket Takımı'na aittir ancak bizim klasik üçlüye değil. Robotun üstünde Jessie ile James'in baş düşmanları Cassidy ile Butch'ı görüyoruz. Kendilerine ait sloganı söylerler. Buraya doktor Namba tarafından gönderilmişlerdir. Namba, Hippowdon'ın kum püskürtmesini incelemek istiyordur. İki ayrı Roket Takımı kavga ederken Ash fırsatı değerlendirip Turtwig'ini seçer. Turtwig, Jilet Yaprak hamlesi ile Hippowdon'ı kurtarır. Hippowdon özgür kalınca yeniden kazarak uzaklaşır. Üç grup ayrı ayrı, Hippowdon'ı bulmak için dağılırlar.

Hippowdon'ın izini ilk bulan Cassidy ile Butch olur. Dostlarımız da Hippowdon'ın yardım çağrısını duymaları üzerine olay yerine varırlar en kısa sürede. Pikachu, Yıldırım Oku ile Hippowdon'ın onların elinden kaçmasını sağlar ancak Elektrik Türü saldırıları, robot üzerinde pek etkili olmaz. Hippopotas, Hippodow'ı ikna edip dostlarımızı takip etmesini sağlar. Cassidy ile Butch da robotlarıyla hemen arkalarındadır. Kazanan ise şaşırtıcı biçimde bizim Roket üçlüsü olur. Sloganları ile ortaya çıkarlar. Kumu kazmaları işe yaramıştır ve herkes bu tuzağın içine düşer. Hippowdon açık hedef olur ve rahat bir şekilde kaparlar onu. Ancak hesaba katmadıkları detay, bizimkilerin Hippowdon'la gelmek isteyeceğiydi. Cassidy ile Butch'ın da robotlarındaki roketleri ateşlemeleriyle Roket Takımı'nın balonu patlar ve kendilerini havada bulurlar. Dostlarımız ise Hippowdon ile çukurun dışında bir yere savrulurlar. Cassidy ile Butch da arkalarından yüzeye çıkarlar. İlk işleri dostlarımızı önlerinden çekmek olur. Tam Hippowdon'u yakaladıklarında Roket üçlüsünün Slowbro robotu ile karşılaşırlar. İki güçlü robot çarpışmasına döner olay. Savaştan galip taraf Cassidy ile Butch olur. Uzun süredir aldığı üst üste saldırıları artık kaldıramayan Hippowdon, Pachirisu'yu dışarı atar. Dawn, Pokémon'u ile hasret giderirken Hippowdon, saldırı moduna geçer. İlk adımı Hiper Işın göndererek Cassidy ile Butch'ın Rhyhorn robotunu parçalamak olur. Ancak ikili kolay pes edeceğe benzemiyordur. Cassidy, Granbull'u; Butch ise Shuckle'ını geçer. Jessie, Seviper'ı ile Grabull'u karşılar. James de Hippowdon'a saldıran Shuckle'a karşı Carnivine'ı ile mücadele verir. Jessie ile Cassidy'nin savaşı karşılıklı Isırma hareketine döner. James le Butch'ın savaşındansa zarar gören Hippowdon'dır. Dostlarımız olaya müdahale ederler. Pikachu, Yıldırım Oku kullanarak Shuckle'ı; Piplup, Baloncuk Işını kullanarak Carnivine'ı bloke eder. Hippowdon, Çifte Kenar hareketi ile ikiliyi antrenörlerini geri püskürtür. Hippopotas, Esneme kullanıp etraftaki tüm Roket Takımı üyelerini ve onların Pokémonlarını bayıltır. Sonra da Kum Fırtınası ile onları bir araya toplar. Noktayı ise Hippowdon'ın Hiper Işını koyar. Roket Takımı hep birlikte, kendilerini gökyüzünde, yarı uyur vaziyette bulurlar.

Bütün bu olanlar bittiğinde Hippopotas ile Hippowdan dostça birbirlerine yaklaşırlar. Dostlarımız, ikilinin mükemmel uyumuna ve hemencecik kurdukları arkadaşlık bağına şahitlik ederler. Veilstone ise onları bekler.


İki Roket Takımı başlarına dert olmasına rağmen dostlarımız eski bir dostlarını, bir yenisiyle birleştirmeyi başardılar. Artık Veilstone Şehri'ne doğru yola çıkacaklar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Butch
Cassidy
Profesör Namba




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani207.gif] [Resim: dpiconani387.gif] [Resim: dpiconani390.gif] [Resim: dpiconani397.gif] [Resim: dpiconani418.gif]


Brock: [Resim: rsiconani185.gif]  [Resim: dpiconani440.gif] [Resim: dpiconani453.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani417.gif] [Resim: dpiconani424.gif] [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: dpiconani455.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Butch: [Resim: rsiconani213.gif]


Cassidy: [Resim: rsiconani210.gif]


Vahşi: [Resim: dpiconani449.gif] [Resim: dpiconani450.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_