Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 30
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Find Carbink! Goodra and Dedenne!!
Carbink'i Bulma! Goodra ve Dedenne!!



[Resim: R3kd3Y.png]
[Resim: db3Y5X.png]





Ya ash ve goodra hasret bile gideremedi :D sakin bir bölümdü Noivern ve goodra'nın selamlaşması mükemmeldi onun dışında kaplıcada iyi gelmiştir takıma :D start kalos ligi :D
Bölüm beklediğimden daha çocukçaydı. Birkaç heyecanlı bölüm ardından bu çok soğuk geçti (haftaya da öyle olacak). Filler ötesi filler olmuş. 17. Filmde Diancie'nin korumaları ve halkı olarak görünen bir Pokémon animede resmen rezil edildi. Bataklık sayesinde çok çeşitli Pokémon görmek sevindirici oldu. Noivern'in Goodra'ya ağır adımlarla yürüyerek selam vermesi de çok iyiydi. 9. sezonda Ash Oak'ın lab.a döndüğünde Sceptile ve Heracross'un, Kingler ve Corphish'in selamlaşması vb. aklıma geldi. Noivern tasarım olarak Ejder olmayı hak ediyor. Ash'in Noivern'i de karakter olarak da müthiş. Seviyorum bu Pokémon'u. Alain ise fenaydı. Mega Lucario'yu duvara yapıştırması Korrina'nın da "inanılmaz" demesi çok iyiydi. Anime'ye kazandırılan müthiş bir karakter. Çok ayrı bir havası var. Ligde ondan başka sürprizler de bekliyorum. 
Sıkıcı bir bölümdü. Quagsire'a güldüm biraz. Son sahnede bence Goodra'nın lige gelişi kesinleşti. Mega Lucario ve MCX maçını keşke biraz izleseydik. Mega pokemonlar arasındaki favorilerimden ikisi.
Opening'in yeni versiyonu başlar başlamaz iyi heyecan yaptı.Ama bölüm çok sıkıcıydı.Yer yer izlemedim arkada kendi kendine çaldı öyle.Tahmin ettiğim gibi son rozetini Korrina'dan alarak lige girmeye hak kazandı Alain.Ayrıca Alain'ın asıl niyetinin Ash ile savaşmak olduğunu anlamış olduk.Alain Ash'in finale kadar çıkacağından emin, tabii kendisinin de.Finalin adı Ash-Alain olarak konuldu vesselam.Bundan sonrası Zygarde işlerine bağlı.Bu sezon bittiğinde Ash kesinlikle Alain'a üstünlüğünü kabul ettirecektir ama bu ligde mi olur bilmem.Yeni bilgileri merakla bekliyorum.
Tamamen boş ve gereksiz bir bölümdü. Tek hoşuma giden tarafı en sonda Lucario'nun pestili çıkmış halini görmekti. Haftaya bir başka saçma bölümle birlikte olacağız gibi görünüyor. 

Bölümden bazı kareler:

[Resim: 3oo2qA.png]

Helikopter Team comes back.

[Resim: Zdd2EG.png]

Bölümü izlerken sıkıntıdan patlayanlar(t)

[Resim: WYYWG8.png]

Mazoşist Quagsire'ımız da olduğuna göre artık ölsek de gam yemeyiz.
Bölümü seven tek kişi olarak korkarak yazıyorum. Haftalardır sıkılmaya başlamıştım açıkçası pokemon dışı bölümlerden. Gerçek pokemon bu değil diyesim geliyor. Gif bulamadım ama böyle bölümlerden zevk alıyorum ben. Özellikle şöyle sahne;
Yok dünyayı kurtaralım , yok ORETACHI WA MOTTO MOTTO TSUYOKU! IKUZO!. Falan filan.
https://vt.tumblr.com/tumblr_nz5o7pDrO71...80.mp4#_=_ İnsanın ruhunu şişirirler. -_-

Spoiler:
[Resim: tumblr_o85fk5OYVA1rd4ymxo2_500.gif]
Spoiler:
[Resim: tumblr_o8ibkfubN61rd4ymxo1_500.gif]
Bilmiyorumda acaba ne zaman Paul'u aratmayan bir karakter görücez.Sawyer sıktı beni Alain da.
Adam kaç bölümde topladı nişanları.Saçmaladılar iyice tamam güçlüde olmaz be abicim spor salonu liderlerinin elleri armut mu topluyor.Az gösterin maçlarını bizde bilelim.
(09-06-2016, 07:14 PM)XerNeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilmiyorumda acaba ne zaman Paul'u aratmayan bir karakter görücez.Sawyer sıktı beni Alain da.
Adam kaç bölümde topladı nişanları.Saçmaladılar iyice tamam güçlüde olmaz be abicim spor salonu liderlerinin elleri armut mu topluyor.Az gösterin maçlarını bizde bilelim.

Olur mu? Sağda solda zıplayan koşan Pokémonlar görelim, maça, dövüşe ne gerek var. Pokémonda maç'a, güce, hırsa ne gerek var. Son saniye kazandığını gösterelim de biz en havalı Pokémonlardan birini, en havalı karakterlerden birini falan sona saklayalım da bölümün tamamı boş geçsin tamamdır. 

Şaka bir yana bu kadar rozeti hızla toplaması bir yana sadece son gym'de hiçbir dövüş sahnesi olmadan rozet aldığını görmek can sıkıcı. Ama ligde beklentim büyük Sawyer ve Alain'dan. 6 Poké ile güzel karşılaşmalar sergilerler. 
Bu bölüm heyecansız bir bölümdü. Goodra'yı tekrar görmek güzeldi. Puni-chan'ın suda yüzerken konuşması çok komik geldi bana. Alain'ın rozet savaşını en azından Mega Charizard X vs Mega Lucario'dan itibaren verebilirlerdi. Hatta bu mükemmel olurdu. Ya da ne bileyim önümüzdeki hafta Alain'a odaklanıp onun rozetleri nasıl topladığını flashbacklerle gösterebilirlerdi. Böylece uzun zaman sonra Mega Evolution Act tadında bir bölüm izlemiş olurduk. Haftaya bir filler'ımız daha var umarım o daha heyecanlı olur.
Sayfalar: 1 2