Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 30
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ash 7. rozetini aldığında elindeki en güçlü pokémonu olan Greninja'yı tür dezavantajına rağmen yenen Alain'i düşünürsek gidip tüm Gym'lere tek atmasını bekleriz diye düşünüyorum. Eğer Ash sil baştan yapmayıp elinde Infernape, Sceptile, Charizard falan gitse her bölgeye tek atarak rozetleri toplardı. O yüzden Alain'in rozetleri jet hızıyla toplamasını yadırgamıyorum.
(09-06-2016, 07:53 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-06-2016, 07:14 PM)XerNeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilmiyorumda acaba ne zaman Paul'u aratmayan bir karakter görücez.Sawyer sıktı beni Alain da.
Adam kaç bölümde topladı nişanları.Saçmaladılar iyice tamam güçlüde olmaz be abicim spor salonu liderlerinin elleri armut mu topluyor.Az gösterin maçlarını bizde bilelim.

Olur mu? Sağda solda zıplayan koşan Pokémonlar görelim, maça, dövüşe ne gerek var. Pokémonda maç'a, güce, hırsa ne gerek var. Son saniye kazandığını gösterelim de biz en havalı Pokémonlardan birini, en havalı karakterlerden birini falan sona saklayalım da bölümün tamamı boş geçsin tamamdır. 

Şaka bir yana bu kadar rozeti hızla toplaması bir yana sadece son gym'de hiçbir dövüş sahnesi olmadan rozet aldığını görmek can sıkıcı. Ama ligde beklentim büyük Sawyer ve Alain'dan. 6 Poké ile güzel karşılaşmalar sergilerler. 

Ah canım Sawyer neysede Alain için 6vs6 kuralını kaldırırlarsada şaşırmam.
Sayfalar: 1 2