Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6. PT Fan-Art Yarışması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
[Resim: MJLZX1.jpg]


Bir yıl geçti ve tekrar o aylara geldik ve bildiğiniz gibi her sene elimden geldiğince yapmaya çalıştığım bir yarışma oldu bu konu bu sene yapmasam olmazdı.
Neyse bunu geçelim ve asıl konuya gelelim her zaman ki gibi farklılık olmaması için yarışmamıza katılımların karakalem olması gerekmekte ve katılmanız için yapmanız gereken tek şey çiz fotoğrafını çek ve gönder. Göndermeniz gereken kişi benim bana özelden göndermeniz gerekmekte yarışmanın adil olması için. Bu arada iki farklı fotoğraf göndermeniz gerekiyor biri çizimin yanına size ait olduğunu kanıtlamak için bir nesne örneğin para ikinci olarak ekranda resminizden başka hiçbir şeyin gözükmediği bir fotoğraf. Son katılım tarihi üstte gözüküyor; İyi akşamlar, iyi forumlar...



Dip Not: Resmi benim için düzenleyen _Erdi_'ye teşekkürü bir borç bilirim.
Konu ne olacak?
(07-06-2016, 11:06 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu ne olacak?


Bu sene konu yok sadece Pokemon
Olmadi simdi ama konusuz olmasi. Biri gider Charizard cizer milletin gonlunu alir digerleride sinir olur haliyle (KENDINDEN BAHSETMIYOR) :D
Kazanan kişiye site içinde herhangi bir ayrıcalık veya ödül verilcekmi? En basit bir ödülden örnek verirsek kazanan kişi 300 mesaj yazmış sayılmışmı olucak? veya onun gibi bir şey?
(08-06-2016, 02:18 AM)Negration Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kazanan kişiye site içinde herhangi bir ayrıcalık veya ödül verilcekmi? En basit bir ödülden örnek verirsek kazanan kişi 300 mesaj yazmış sayılmışmı olucak? veya onun gibi bir şey?


geçen senelerdeki gibi olur 1 aylık ayrıcalık kazanıyorlar ayrıca önceki senelerde verdiğim ödülleri eski üyeler bilir
Ne zaman bitecek bu yarışma
(08-06-2016, 05:51 AM)Hieratican Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne zaman bitecek bu yarışma

Resimde yazıyor: 27 Haziran 2016
Güzel düşünülmüş bir yarışma belki katılırım.
Mutlaka katılırım! Ne çizsem acaba? @_@
Sayfalar: 1 2 3 4 5