Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty ve Alola
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: R3oEEa.jpg]

Alola bölgesinde Hoenn'de olduğu gibi Misty'yi görür müyüz? Veya DP'de olduğu gibi Misty'ye gönderme yapılır mı? Bu konudaki duygu ve düşünceleriniz nelerdir?
Olabilir bir iki saniyeliğine hatırlanabilir. Ben Mega Golduck ile bir iki bölüm gözükmesini isterim. Golduck'i çok severim onun Psyduck'ine de Mega evrim çok yakışır. Ash ve ekibi Korrina'ya yardım ettiği gibi ona da Mega evrimde yardım etse sonra da Misty salonuna döner güzel olur. Yolculukla yapmakla alakası kaldığını sanmıyorum. Ablaları yolculuğa çıkalı 15 yıl oldu çoktan dönmüşlerdir. Kendisi de istemiyor demek ki.
 Pokemonda her şey olabilir. Hayırlısı :D .
 Mega Togekiss daha yakın bence  Prettiness .
Misty'nin kısa bir süreliğine yada farklı bir şekilde gözükeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle Serena gözükecektir diye düşünüyorum. Ama tüm kız yan karakterlerin bir arada olduğu bir etkinlik görmek güzel olurdu. 
Normalde konulara yavaş yorum gelir. Hatta bakınız çoğu konuda ikinci yorum benimdir. Burası dakikalar içinde coşmuş.

Konu hakkında fikrim ise şu , ben Misty yerine ablalarını görmek isterdim. Daha çok yakışırlar gibime geliyorlar gösteri olarak.Hem Misty'nin işi gücü var ,ablaları dünya turuna çıkar tekrar herhalde...
Pokémon dünyasında zaman akışı veya zaman kavramı pek yok. Daha doğrusu bizim zamanımızla aynı değil. 15 yıl dediğimiz, 15 sezon dediğimiz aslında orada farklı. Ben de ihtimalin düşük olduğunu düşünüyorum ama Ash Kalos macerasını bitirip Kanto'ya döndüğünde Misty'yi görmesini isterim. Elinde Gyarados olan bir salon liderinin Mega Gyarados ile görünmesini isterim. Görünür demiyorum görünmesini isterim. Alola'ya direkt Kalos'tan geçme ihtimalini de düşündüğümden henüz emin olamıyorum ama Kanto'ya gidip sonraki bölgeye oradan ilerlemesi bir klasik. 
Mistyi popplio ile görmek güzel olurdu..
Öncelikle bu konuyu açtığı için Firebender'a özellikle teşekkür ediyorum.
Aslında benim Misty'nin gelmesi gibi bir düşüncem yoktu ama son günlerde dönen tartışmalardan sonra fazlasıyla ümitlendim.
Umarım senaristler inatlarını sürdürmezler ve her seride sadece önceki serinin kızını getirme klişesini yıkarlar. Zira daha Iris'i bile göremedik -ki ben onu da çok severim.
Kısa bi görülme yahut seyahat ekibinde olması durumu olmaz bence.Ama gönderme yapılması konusunda tek diyeceğim:Neden olmasın?
Sırf güçlü olduğu ve gözüktüğü için Gyarados'un Misty'nin takımında ön plana çıkması hoşuma gitmiyor benim. Yılların Psyduck'i , Starmie'si , Togetic'i hatta Misty'nin yeni favorisi Azurill varken.

Zamanlama konusunu biliyorum da 4 nesil geçti aradan böyle de bir gerçek var.
Sayfalar: 1 2 3