Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty ve Alola
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(05-06-2016, 10:52 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sırf güçlü olduğu ve gözüktüğü için Gyarados'un Misty'nin takımında ön plana çıkması hoşuma gitmiyor benim. Yılların Psyduck'i , Starmie'si , Togetic'i hatta Misty'nin yeni favorisi Azurill varken.

Zamanlama konusunu biliyorum da 4 nesil geçti aradan böyle de bir gerçek var.

O halde ben de böyle benzer bir yorum yapayım. Sırf güçlü olduğu yeni bir form aldığı için Greninja'nın Ash'in takımında ön plana çıkması hoşuma gitmiyor benim ve bazı benim gibi düşünenlerin. Yılların Charizard'ı, Heracross'u, Sceptile'ı vb. varken.
Sanmıyorum :( ama gelmesini çok isterdim çok özledim bir Popplio çok yakışırdı
Animede, Misty ancak şu durumda görünür. Ash, Kalos'tan Kanto'ya döner ve Misty'nin salonunu (ki çok düşük ihtimal görünüyor) ziyarete gider yada Misty ile Oak'ın labaratuvarında karşılaşırsa olur başka türlü Alola bölgesinde falan karşılaşacağını hiç sanmıyorum.
Öncelikle böyle bir konu açıldığı için teşekkür ediyorum çünkü bazı şeyler aşırı sıkmaya başlamıştı. Sürekli kendimizi tekrar ettiğimizi düşünüyorum. Bu konuda bir popüleritelik sezdim. Çünkü bu konu aşırı bir şekilde tartışılmaya başlanmıştı. Şahsen geleceğini düşünmüyorum. Gelmesini istemekle geleceğini düşünmek ayrı şeyler bunda kesinlikle hemfikir olmalıyız. Gelmesini ister miyim? Bu soruya kesinlikle evet cevabını veriyorum. Bana kalsa eskilerin yenilerin bir harmonisini görmek isterim. Herkes gelsin, gitsin, savaşsın, gözüksün bunlar daima isteyeceğim şeyler olacaktır. Alola bölgesinin ada su vs. vs. gibi özelliklerinden dolayı Misty'e yakışacağını düşünüyorum. Ama istemek ve bunları düşünmek yetmiyor. Benim görüşüme göre Ash kesinlikle devam edecek. Yanına gelecek olan karakterler de yüksek ihtimal yenilerden olacak. Bunun dışında Serena'nın gelme olasılığı Misty'e göre daha yüksek. Olasılıklar Misty'den yana değil herkesin bunu kabul etmesi lazım. Düşük olasılıkları değerlendirmek gerekirse; seyahat arkadaşı olarak gelirse Poplio'nun yakışacağını düşünüyorum. Yanına daha fazla pokémon alacaksa Psyduck ve Azurill olur. Böylesi daha iyi olur çünkü bölgenin su pokémonu olasılığı yüksek olacak ve ben onlardan yakalamasını isterim. Birkaç bölümlüğüne gelecek olursa bu da Mega evrim sayesinde olur gibi geliyor. Elinde Gyarados var. Belki de yine bölgenin su oranı yüksek olduğu için bir MegaStone arayışı yani Korrina gibi bir Mega Arc için gelebilir.
Şahsi görüşlerimi bir bir açıklayacak bir konu sonunda.
Misty'nin bu sezon gelmesi ihtimali yüksek(son yapılanlar ve bölgenin şekli şemali açısından).
Bölgenin sulak olması su pokélerinin çoğunlukta olacağını gösteriyor.Misty'nin bu bölgede düzenlenecek herhangi bir yarışma için gelip Ashlere katılması sizcede yüksek bir ihtimal değil mi?
Ha ablaları yok derseniz(ben bu kadar biliyorum) 4 nesil seyahat mi olur,mutlaka dönmüşlerdir.
Ayrıca şu Popillo Misty'e verilebilecek türden.Mega Golduck veya Mega Starmie gelecekse bunları Misty'den daha iyi tanıcak birini bulamazlar bence.Ardından yeni bölgede Showcase(böyledir umarım) olanağı biraz yok gibi,olsa da suda gösteriler olabilir diye düşünüyorum.Belki Misty'de bunlara katılabilir.Eğer gelirse daha güçlü bir antrenör olarak döneceğinden hem Ash-Greninja'yı destekler,hem onunla savaşır.
Bazılarınız dönmeyecek diyor,evet dönmeyebilir ama en azından görebiliriz.Serena var diyorsunuz da ne yapacak yeni sezonda Ash'in peşinde koşmaktan.Kızcağız kendisine zaman ayıramıyor benim gözümde.
Olasılıklar Serena'da daha kuvvetli ama Pokémon bu her zaman süprizlere açık olun!!!
sürprizlere açık olmak gerekir,5.sezon sonunda brok veda etti gibi oldu ama 6.sezonda tekrar geldi :) 13e kadar kaldı.misty gelse oda 4 yıl beraber gezseler çok güzel olur(su tipleri için mega evrimi tanıtır,su tiplerini misty'den başkası iyi tanıtamaz)
Şimdi tepki alacağım ama Misty su tipi masterı falan değil. Sadece gym lideri.O da bir yıl bile olmadı doğru düzgün. Ona su konusunda uman diyebiliyorsanız Ash de bir pokemon master adını hak ediyor. -_- Kusura bakmayın ama Iris gibi yetenekli ir eğitmen bile dragon type pokemonların duygularını, düşüncelerini okuyabildiği halde daha uzman seviyesine erişemedi... Yok neymiş Misty gelsin . niyeee? Abi su var işte ... Yok Charizard gelsin . Niye? yok işte mega evrim var. Çok da abartmamak lazım nostaljinizi. Tamam bilimsel olarak kanıtlanmış bir olay nostaljik olayların sağlığınıza etkisi ama sırf böyle şeylerden dert edeceksiniz insanları.

Hem dediğim gibi Misty ve Brock abimeyi bıraktı ama o zamandan beri devam eden kim biliyorsunuz değil mi ? Team Rocket ve Ash . Yani son son brock benim gözüme batıyordu. Tek işlevi kenarda oturup kötümser kötümser konuşmak olmuştu. Yaşasın Ash'in 6 pokemonu duruyor ,karşısındakinin 4 pokemonu kaldı. Hımmm ama karşısındakiler hiç hasar almadı. Yaşasın Ash darkrai'yi yendi. Hımm daha beş pokemonu var. Yaşasın Dawn'ın gösterisi harikaydı. Hımmmmm. =Iyansag Son son Brock'a sadece elindeki bir pokemon için katlanıyordum o da evrildi zaten.

Misty de iyi ki birazcık dolaştı. Daha yeni izledim çok da abartılacak bir karakter değil. Diğer kızlardan tek farkı doğru düzgün bir amacının olmayışı. Ya da amacına hizmet edecek bir şey yapmayışı diyelim. Brock gibi yani. Bir amacı takip edip sonra bu daha iyiymiş deyip Ash'in yanından kaçtı. Misty son son sadece gidecek yeri olmadığı için dolaşıyordu Ash'i. Ve televizyona göre arkadaş gruplarının yerini dolduruyordu. Sürekli heyecanlı hayal kurmayı seven çocuk , sonsuz bir bilgi kaynağı , kız. Sonradan toparladılar ama o anime boyunca açıklaması olmayan kız karakter olarak kaldı. Sonra zaten yazanlar baktılar karakteri geliştirmenin tek yolu Ash'e aşık olması ,onu denediler. Brock ve Misty'yi bir türlü oyundaki savaş ve contest mekaniğine sokamadılar bari her nesilde oyundan karakter koyalım tanıtım olsun, insanlar oyunu oynarken animede gördükleri için aaaa Iris'le savaşıyorum gibi tepkiler versin diye. -_- Yani red/blue oynamamışsınızdır da firered oynarken Misty ile savaşınızda heyecanlanmışsınızdır büyük ihtimalle...
Animede mantık aramayacaksın Victini. Pikachu'suz bir tane bölüm bile yok. Evrim geçirmek, gelişmek istemeyen pokemonu yıllardır yanında taşıyor Ash. Ash usta olmak isteseydi yanında Pignite, Quilava, Gible, Beyleef, Buizel falan taşırdı. Ash'in zaten pokemon ustaı olmaya niyeti yok. Bu arada Misty konusunda dediklerine katılıyorum. 
Brock: Ash'den sonra animede en sevilen kişi (erkekler arasında). Pokémon izleyenlerin büyük çoğunluğu onu özlüyor. Ash'in favori yol arkadaşı sizce kim? sorusuna eski veya yeni izleyicilerden çok büyük bir çoğunluk Brock diyor. Bunu istediğiniz herhangi bir yabancı sayfada da görebilirsiniz. Sadece ülkemizde değil. Onun hakkında yapılan komik capsler, animede ki konuşmalarından alınan screenshotlar vb. var. Aslında Brock hakkında fazla konuşmaya gerek yok. Onun  bir köşede oturup sadece maç yorumlaması, yemek yapması gibi normal detaylara takılanlar anime içerisinde duygusal sahnelerde önemli rolü olduğunu, Ash'i olgunlaştıran abisi olduğunu, birçok kız karaktere de seçimlerini yapmalarında fikir verdiğini, yeri geldiğinde onlar için yarışmalara katıldığını, bazen kendini tehlikeye atarak yol arkadaşlarına destek olduğu gibi önemli detayları fark etmiyor. 

Misty: Diğer kızlar gibi belli bir kişisel amaç için Ash ile dolaşmadı. Bisikletini yaktığı için ondan yeni bir bisiklet almak istedi. Ama daha sonra Ash'in kim olduğunu, nasıl biri olduğunu tanıdığında amacı sadece bisikletini geri almak olmadı. Onunla yolculuk ederken deneyim kazanmak, birbirlerine destek olmayı düşündü. Eğlenceli karakteri ve biraz sert tavırları ile tanınsa da Ash'i beğenen ilk kişi oldu. Bazı insanların sevgisini ifade etme şekli farklıdır. 

Mega Evrim ve Ash. Şimdi Ash'in Pokémonları arasında Mega Evrimleşebilenler bol. Glalie, Heracross, Sceptile, Charizard vb. Peki birçok kişi neden uzun zamandır Charizard diyor? Diğer Mega Evrimleşebilenlere göre Charizard bahsedilen bağ ve güç konusunda en ön planda olanı da o yüzden. Sırf Mega alıyor diye istenseydi o zaman Glalie ve Heracross da en az onun kadar istenirdi. Ash her Pokémon2u ile güçlü bağa sahip, hiçbirini bir birinden ayırmaz. Şu bir gerçek ki nasıl ki Greninja XY&Z'de ön planda, diğerlerinden ayrı bir güç ve bağ'dan bahsediliyor gösteriyorsa ve bundan şikayet edilmiyorsa, Charizard da bu konuda diğerlerinden bir tık önde olması normal. 
Arkadaşlar konuda sapmalar olmasın lütfen.Misty ve Alola'yı konuşuyoruz başlıkta yazdığı üzere.

İlk mesaja anket eklenmiştir.
Sayfalar: 1 2 3