Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 29
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: PMBnrO.jpg]
Eski Ash’i tekrardan görmek mükemmeldi ya harika bir savaş oldu Pikachu reisi özlemişiz isabetli bir demir kuyruk ile maçı bitirdi :D İlk maçta göstermiş oldukları ile ikinci maçta gösterdikleri performansla beni iki pokemon şaşırttı biri abomasnow diğeri talonflame ilk maçta pek etkin olamamışlardı ama 2. Maçta şov yaptılar helal olsun talonflame :D Ash-greninjaya söyleyecek bir söz yok yetenek güç hepsi bir arada özellikle son 2 sahne greninjanın kayarak hareket etmesi ve mega abomasnowu havaya uçurması çok güzel oldu ve gerçek güçlerini gördük ve doğrudan usta formuna geçiş yaptılar :D İnşallah goodrada gelir ve bu takımı durdurabilene helal olsun :D Son olarakta Ash ve diğerlerinin maç sonunda yapmış oldukları hareket ve Ash’in pokemonlarına teşekkür etmesi sezon boyunca en güzel sahnelerden biriydi.
Diğer mactan cok farklı bir mac izledik.abomasnow güçlenmiş avalugg zayıflamıs.İlk basta herkesi deviren avalugg talonflame i yerden yere vuran avalugg gitmiş yerine baskası gelmis sanki cok kolay yenildi.Bergmite daha iyi savastı diyebilirim :) Greninja nın dogru durust mega oldugunu gorduk ilk defa bayılmadan macın son bolumleri yaklasmadan.Ligin tozunu artıracak gibi duruyor.Pikachu ya da bu saatten sonra yorum yapmakta hakaret olur.Bolum guzeldi sonuc olarak hala umidim olmasada ins Goodra yı takımda tekrar goruruz :)
Gekkouga der köşeme çekilirim..
Birkaç beğenmediğim detay dışında bölüm iyiydi. Sonra anime sohbette konuşulacak 2-3 konu malzemesi çıkar bu bölümden.
Bölüm güzeldi. Awalugg geçen sefer Talonflame'e iki Stone Edge vurmuştu. Bu sefer öyle olmayınca Talonflame aldı maçı. Hawlucha'nın yendiği Abomasnow'un da ne kadar güçlü olduğunu gösterdiler. Böylece Talonflame ve Hawlucha'nın iki güçlü pokemonu yenmesi gösterilmiş oldu. Pikachu'ya bir maç yazıldı. Noivern de zaten Sawyer ile olan maçta ön plana çıkarılmıştı. Ekibe güzel son maçlar yaptırıldı.

Greninja vs Abomasnow da güzeldi. Özel form değiştirme efekti eklemişler Greninja ve Ash'e çok iyi olmuş o da.
Size Firebender kalitesiyle çeviri yapayım biraz şimdi merak edersiniz siz Serena ne dedi diye :P

[Resim: z4YjMD.jpg]

"Okaeri, watashi no akogare no hito."

"Welcome back, the person I admire."

"Hoş geldin, hayran olduğum kişi."
Kahkaha attığım o sahne :D :
Spoiler:
[Resim: VY6Dkr.png]

Talonflame itibarını az toparlar gibi oldu ama bu kesmedi, dahasını isterim. Tıpkı Noivern'de yaptığım gibi o sahaya çıkınca da tezahürat yaptım buradan ve işe yaradı sanırım :D Komutları bile Ash ile birlikte verdik siz düşünün yani. Yalnız o Wood Hammer'ı görünce bir falso hareketi yapıp Çelik Kanat'la vursa o kadar erken gitmezdi belki de.

Bir önceki maç ile bu maç arasında çok fark vardı. Aslında Abomasnow yine megasız Hawlucha ile karşılaştığı potansiyeldeydi. Mega'yla kendini belli etti biraz. Avalugg zayıflamış gibiydi ama onu da Talonflame'in harikalığına veriyorum :D

Pikachu'nun Demir Kuyruk'la yaptığı o hareket de hoştu. Youtube'a düşünce gif yapmayı düşünüyorum :) Greninja sahaya çıktıktan sonrası için zaten diyecek bir şey yok, mükemmeldi. Kayak kaymasını beklemiyordum 

Son rozetini alan Ash:
Spoiler:
[Resim: EJpDX8.png]
[Resim: Gz5DL6.png]
[Resim: 6n8No7.png]
[Resim: WYEDN2.png]

Maçtan kareler:
Spoiler:
[Resim: o79Vbk.png][Resim: nr2lXl.png]

Kalos ekibinin tatlılığı:
Spoiler:
[Resim: v4RPO6.png]

Ash'in Kalos Takımı ile verdiği poz ve takımın dinamikliği :) 
Spoiler:
[Resim: 3oPzm2.png][Resim: R3BDW6.png]
Bu bölüm  de geçenki gibi çok güzeldi bence. Pikachu vs Bergmite bana Pikachu vs Surskit'i hatırlattı. Talonflame çelik kanatla Avalugg'a derinlemesine dalınca 'Of be evet evet işte böyle!' dedim. Bulutların içinde Flamecharge yapıp ardından maçı alması da ayrı güzeldi. Ash-Greninja vs Mega Abomasnow da Kalos'taki en iyi 5 maç arasına girer bence ama kaçıncı olur bilemem. Donan 'shuriken'lerden kayak yapmak ancak Ash'in aklına gelirdi. Bu çocuk bir dahi ama kız arkadaş bulmak hariç tabii ki XP AshGreninja'nın dövüşü bitiren darbeleri de müthişti. Bekle bizi Kalos Ligi !!!
Bölüm cut saldırısını daha da iyi hale getirdi ya helal olsun.
[Resim: tumblr_o85i11PbwO1qgs3bao3_500.gif]
Sayfalar: 1 2