Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Takım İçin Öneriler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kolay gelsin arkadaşlar. Ben White 2 oynuyorum. Lentimas Town'dayım. Şu anda takımıma 6. pokemonu arıyorum ama hangi türden hangi pokemonu koymam gerektiğini bilmiyorum. Tavsiye verebilecek olan var mıdır ?

Şu anda takımımda ;
Unfezant 36 Seviye [Resim: 100px-521Unfezant-Female.png]
Jolteon 36 Seviye (Eevee + Thunderstone) [Resim: photo.jpg]
Vaporeon 36 Seviye (Eevee + Waterstone) [Resim: photo.jpg]
Lucario 35 Seviye [Resim: photo.jpg]
Volcarona 36 Seviye [Resim: avatar_214413.png]

Bulunmakta. Gördüğünüz gibi Normal-Uçan-Elektrik-Su-Dövüş-Çelik-Ateş-Böcek türlerinden pokemonlar var takımımda.

Ayrıca elimde olan Growlithe Audino Zorua Onix Deerling Dewott ve Elekid pokemonları var. Bu pokemonlardan birini tercih etmek istemiyorum. Takımımda normalde 6. pokemon Onix idi ancak o da artık hoşuma gitmiyor.

Tavsiye alabilir miyim acaba takımımda 6. pokemon şu olsun dediğiniz pokemon nedir ? Aklımda Eevee yakalayıp Espeon veya Sylveon olarak çevirmek var. Ancak bulbapedia'dan baktım pek bir şey anlamadım nasıl çevireceğim hakkında. Bulbapedia Eevee Sayfası bu sayfada Evolution bölümünde Soothe Bell verilirse gündüz vakti Espeon gece vakti Umbreon oluyor diyor sanırım doğru mudur ? Ama Sylveon kısmını hiç anlamadım.

Ben sizin 6. pokemon önerinizi bekliyorum. Eğer 6. pokemon olarak Eevee'nin evrimlerinden önerecekseniz siz nasıl yaptınız veya nasıl yapılıyor anlatabilirseniz sevinirim :)
Sylveon 6. nesil oyunlarında X/Y ve OmegaRuby/AlphaSapphire'de oluyor sadece. Bu oyun 5. nesil olduğu için Sylveon elde edemezsin. Espeon için de Soothe Bell vermen yeterli değil. Soothe Bell yardımcı bir item. Pokémon'un mutluluğunu arttırmada yardımcı olur. Espeon ve Umbreon elde etmek için Eevee'nin mutluluğunu arttırmalısın. Ne kadar az bayılırsa (sık Pokémon Merkezi'ne gitmek bu konuda yardımcı olacaktır), ne kadar çok savaşa çıkarsa, Carbos, Protein, Iron, Calcium, Zinc tarzı vitaminler verirsen o kadar çok mutlu olur. Bir de masaj yaptırmak etkili. Soothe Bell taşıdığı sürece de mutluluğu daha hızlı artacaktır. Yeterli mutluluk seviyesine ulaştıktan sonra level atladığında gündüzse Espeon'a, geceyse Umreon'a evrimleşir. Eğer yeterli mutluluğa ulaştığında seviye atlarsa gece vakti ve evrime başlarsa, Espeon istiyorsan endişelenmene gerek yok B tuşuna basıp evrimi engelleyebilir. Oyunu kaydedip sabah level atlatarak Espeon'a evrim geçirtebilirsiniz. Bu arada mutluluğu düşüren şeyler de vardır. Pokémon'a Enerjy Powder, Heal Powder, Revival Herb, Energy Root tarzı bitkisel ilaçlar vermek, Pokémon'un bayılması gibi. Adım attığında da mutluluk artar bu arada.

Detaylar bu linklerde:
-Tıklayınız.
-Tıklayınız.
çok teşekkür ederim çok yararlı bir cevap oldu :) peki Espeon kullanışlı bir pokemon mudur ? ve başka fairy pokemonlar 5. nesilde white2 de var mıdır ? fairy olarak statları en iyi pokemonları nasıl öğrenebilirim ?
Peri türü Pokémonlar 6. nesilde çıktıkları için bu oyunda yoklar. Haliyle 6'dan önceki nesilleri kapsayan oyunlarda da yoklar.
Ama illa bilgim olsun diyorsan şu listeyi inceleyebilirsin;
https://pokemondb.net/pokedex/all#fairy
total, speed, special attack gibi seçeneklere tıklayarak sağlıklı bir sıralamaya ulaşabilirsin. Adı geçen 6. nesil öncesi Pokémonlar da 6. neslin ardından peri türü olmuştur. Jigglypuff, Cleafairy, Azurill gibi... Bunları bu oyunda yakalasan bile önceki türleri ne ise o olacaklardır. Saydıklarım için, onlar normal türünde olacaktır.

Fena değil takımın, Black 2/ White 2 için bir sürü Pokémon seçeneğin var zaten, geniş bir Pokédex'e sahip oyun. Online oynayamadığın sürece de pek önemli değil aslında. Tabii bu serilerde turnuva falan oluyordu, onlar biraz zorlu idiler. Flygon, Magnezone, Roserade, Excadrill, Liligant, Krookodile tercih edebileceğin, güçlü Pokémonlardandır.

Ve rica ederim :)