Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Dowsing Machine
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kolay gelsin arkadaşlar. Burada Dowsing machine hakkında merak ettiğim soruları sormak istiyorum. Bilen arkadaşlar cevap verebilirlerse çok sevinirim. Ayrıca bu makine ile bulduğum bazı "gizem"leri ( anlayamadığım için böyle dedim. ) göstereceğim. Umarım yardımlaşabiliriz.

1) Öncelikle bu Dowsing machine bize oyunda gözümüze çarpmayabilecek bazı yerleri gösteriyor diye düşünüyorum. Yani bize ip uçları veriyor diye düşünüyorum. Bu düşüncem doğru mudur ?
2) Machine açtığımız ve hareket ettiğimiz zaman bazı yerlere bizi götürüyor. Ancak bazı gösterdiği yerlere ise gidemiyorum. Bunun nedeni bazı TM'lerin benden eksik olmasından kaynaklanıyor sanırım. Bu yerler neresi der iseniz sizlere tarif edeceğim ve bu yerler ile ilgili bildiğiniz ne varsa söylerseniz çok sevinirim.

Idea İlk olarak Floccesy Town'a girerken pokemon hastanesinin sol tarafında bir yükseklik var. ( Oyuna yeni başladığımız zaman Floccesy Town'a gireceğimizde bir tane adam atlamıştı aşağıya ve etrafımızda dönmüştü ve daha sonra bizi Floccesy çiftliğine göndermişti. İşte tam o adamın atladığı yer. ) O yükseklikte bir gölge de var birinin ayağı gibi duruyor. Acaba o oyunun başında bizi inceleyen adamı mı gösteriyor machine yoksa orada bir efsanevi pokemon mu var ? Ve nasıl çıkabilirim oraya ?
[Resim: db4kjn.png]

Idea 2. olarak Floccesy Town'da yukarıda bahsettiğim arkadaşın 2 tane öğrencisi ile düello yapıp sonra da dışarı çıkınca yaşlı birisi bize madalya kutusu vermişti. O bahsettiğim binanın yanıda bir boşluk var machine orayı gösteriyor girince de orada gizli bir geçit olduğu ve geniş bir alan olduğunu görüyoruz. Ancak içeride hiç bir şey yok. O alan ne işe yarıyor veya gidilebilecek başka yer var mı ?
[Resim: 5VpM9d.png]

Idea 3. ve 4. olarak orayı biraz ilerlediğimizde yakın 2 farklı yer görünüyor.
[Resim: AJZ52q.png][Resim: 0DbmVL.png]



Exclamation  Exclamation  Exclamation NOT: Bu sadece Floccesy Town'du arkadaşlar. Bulduğum çok daha yer var böyle anlam veremediğim yerler. Bilen birileri yazarsa belki daha da eklerim ve verilen cevapları ekleyerek burayı belki Dowsing machine rehberi yapabiliriz  ;D Önce ben ne olduğunu anlayabilirsem tabi :)
Dowsing Machine gizli eşyaları bulmanı sağlayan bir alettir. Gösterdiği yer gidip bir A'ya bastığında gizli bir eşya bulmuş olacaksın.
2. bahsettiğinde gizli itemin tam üstünde duruyor olabilirsin çünkü oklar gözükmüyor. 3 ve 4'te de mutlaka orya başka bir yerden gidilir diye düşünüyorum. Şehrin içinden de olsa bir yol ara oralara geçmek için. (O resimdekilerin -3 ve 4 yani- hangi rota olduğunu söylersen daha rahat yardımcı olabilirim) 1'de de gizli item'ı almak için Surf HM'si gerekiyor.
Hatirladigim kadariyla o binanin arkasindaki gizli yerde eger Keldeo'n varsa orada Resolute formuna geciyor. Hatta bi ara eventi bile vardi Keldeo yu alip orada form degistirmistim.