Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 3 Ds XL Konsol Satılık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar Amerikadan arkadaşım geldi ve sipariş etiğim konsolumu getirdi ve yeni aldığım mevcut konsolum boşta kaldı o yüzden elimde fazla olan konsolumu satıyorum. 3Ds XL Amerikan versiyon konsol son derece temiz ve hiç bir sıkıntısı yoktur. Resimleri ekte bulabilirsiniz. İstanbul içi elden alışveriş yapabiliriz. İlgilenenler özel mesaj atabilirler... FİYATI SON 500 TL YE DÜŞMÜŞTÜR

3DS XL KONSOL UN YANINDA


MARİO KART 7
BRAVELY DEFAULT
FİRE EMBLEM Awakening
32 GB SD KART
ORJİNAL ŞARJ ALETİ
CASPER MARKA KONSOL KILIFI YANINDA EK OLARAK VERİLECEKTİR
Yalnız Fire Emblem'in Awakening versiyonu olduğunu da yaz,Mayısın 20'sine kadar satamazsan millet FE:Fates sattığını düşünebilir.
(17-05-2016, 08:17 PM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız Fire Emblem'in Awakening versiyonu olduğunu da yaz,Mayısın 20'sine kadar satamazsan millet FE:Fates sattığını düşünebilir.

yazdım :)
Amerika versiyon ve Avrupa versiyon 3ds arasında fark oluyordu sanırım. Türkiye'de internete bağlanma gibi sorunlar oluyor mu ?
Bende yoktu ilk başlarda,sonra bizim internete girmemeye başladı.Ama diğer modemlerde kusursuz çalışıyor.
Avrupa versiyon oyunlar daha geç piyasaya çıkar ama daha çabuk bulunur.Amerika versiyon oyunlar daha erken çıkıyor ama gittigidiyor vs. sitelerde rahatça bulunmuyor. (ben bulamadım şahsen genelde hepsi PAL[Avrupa] oluyor)
internette falan hiç bir sıkıntı yoktur 3 modem tanımladım 3 ündede çatır çatır bağlanıyorum :)  amerika versiyonu bence pokemon için daha iyi mesala shiny xernas ı etkinlikten amerika versiyonlular coktan aldı ama avrupa versiyonlular alamadı basit bi örnek bu kişiye göre değişkenlik gösterebilir ama ben hep amerikan versiyon tercih ediyorum
New olaydı iyiydi :)
(18-05-2016, 01:13 AM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]New olaydı iyiydi :)

bu fiyata new bulursan banada haber ver :D

(17-05-2016, 09:51 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amerika versiyon ve Avrupa versiyon 3ds arasında fark oluyordu sanırım. Türkiye'de internete bağlanma gibi sorunlar oluyor mu ?

hiç bir fark yok herhangi bir sıkıntı olmuyor 


FİYATI 500 TL YE DÜŞÜRDÜM

ürün satılmıştır arkadaşlar konu kilit