Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 26
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: 3LXpkO.png]

Güzel bir bölüm oldu. Noivern'in Goodra yüzünden harcandığı, Hawlucha'nın ne kadar kullanışsız bir pokémon olduğu bir kez daha kanıtlandı. Ash Serena'nın kuyruğunda dolaşırken Sawyer doğru olanı yapmış gibi görünüyor. Greninja'yı ilah yapıcaz diye diğer pokémonların harcanması sinir bozucu. Talonflame ortalıkta yok. Pikachu aylardır zaten yok. Ash ormanda pokémonlara yardım etmeye devam etsin. Ash'in bu sezon şampiyon olacağını düşünen arkadaşlar hayal kırıklığına uğrayacak. Eski pokémonlarını çağırmadan çeyrek finale bile gidebileceğini sanmıyorum. Elinde tek güçlü "gözüken" pokémon Greninja ve onun da olayını hala çözebilmiş değil. Umarım lig başlayana kadar beni şaşırtırlar. 
Alain ve Diantha ile olan maçlarda bi ruh vardı sanki çok zevkli maclardi ama bugün hiç bir zevk almadım tam anlamıyla vasattı
Bölüm güzeldi sawyer'in ash'i yenmesine gerçekten çok sevindim ash bu maçıda kazansaydı acaba kalos liginde sawyer'e kaybedecek mi diye bir soru işareti oluşabilirdi. Bölümün yıldızı Noivern’di Dragon claw şok etkisi yarattı ne ara öğrendi :D Düşündüğüm ve opening deki durum gerçekleşti ash ve greninja arasındaki bağda kopma meydana geldi. Haftaya ash rozeti kaybeder bence greninja olan durumu ash tam anlamıyla mükemmel hale getirip son bir kez mega abomasnow ile maç yapar ve kazanırlar. Sawyeri tebrik ederim sceptile ile mükemmel gelişme sağladılar. Maç sistemi değişik olmuş ve olması gereken buydu ve pokemonların tek raund kullanımı kazanan ve kaybeden pokemonun değişmemesi iyi olmuş sceptile’nın yanında 8 rozeti kazanmasındaki diğer başrol clawtzer kesin ve ash’in 2 pokemonunu yendi. Asıl sürpriz ise kesin kaybeder denilen noivernin kazanması :D
Koçum benim :) Tebrikler Sawyer
Ben sevdim bölümü. Ash gergindi maçta hep. Belki her seferinde bayıldığından ve maçı yarıda kestiğinden, Greninja'yı hayal kırıklığına uğrattığından olabilir. Çünkü gerginliği genel olarak Greninja sahaya çıkınca üzerindeydi. Nabızları bir araya gelemedi.

Noivern'i tebrik ederim, geçen seferki gibi tezahürat yaptım kendisine ve işe yaradı sanırsam. Yalnız Ash-boy'a kızmadım değil. Adam orada Iron Defense basıyor on kez, sen hala Acrobatics' devam ediyorsun, geçsene başka saldırıya :) Noivern'in Dragon Claw'ı şaşırttı ve beni aşırı mutlu etti. Noivern'i sevmeye başladım :D Hawlucha'nın arkasında Hawlucha theme olsa da başaramadı bu sefer. Herkeste, maça çıkacağını öğrendiğimde aşağı yukarı ne bekleyeceğimi biliyorum ama Hawlucha... Tam bir kapalı kutu. Çözemedim ben hala onu. Ne zaman, ne yapacağı belli olmuyor :D 

Ash'in yenilgisi beni çok şaşırtmadı ve ona kızamadım. Çünkü her zaman yaptığını yaptı, o sloganı söyledi ama işe yaramadı. O, durumun şaşkınlığını yaşarken kendisinden komut bekleyen Greninja'yı komuta edemedi ve haliyle Sawyer saldırıya geçti. Greninja ise yenildi. Şimdilik sevinsin Sawyer, intikamı acı olacak nasıl olsa. Mega Sceptile'ı alacağız :) Ama Mega Sceptile da öyle tek seferde harcanacak bir Pokémon olmadığından onun Clemont'la da bir ara maç yapacağını ve ligde Pikachu'yu yeneceğine inanıyorum :)

Ash ile Greninja'nın forma giremeyeceğini biraz anlamıştım o bakışlardan ve bu yüzden tahmin konusunda sormuştum :D Tutmazsa diye de bayılma olur mu yazmıştım. Ama forma giremedik ve dolayısıyla bayılmadık da...

Ash'in baştaki rastgele eğitmenle yaptığı maç çok sevindirdi. Greninja Ash'e yaradı sanırım :)

Maçın best-of-three formatında olmaması ise bölümün en şaşırtıcı kısmıydı benim için. Tahmin konusunu iyi analiz etmem gerekecek şimdi :)
Şu Sawyer'ın Ash ile maç yaptıktan sonra konuşması oldu ya orada göğüs cebinde bir şey vardı eliyle tuttu hatta. Yoksa Mega Taş mı? 
(12-05-2016, 06:27 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şu Sawyer'ın Ash ile maç yaptıktan sonra konuşması oldu ya orada göğüs cebinde bir şey vardı eliyle tuttu hatta. Yoksa Mega Taş mı? 

Bana da öyle geldi
Bölüm de sonunda istediğim şey oldu ve Sawyer gerçek bir rakip gibi oynadı kazandı. Ayrıca Clawitzer çok iyiydi ancak Greninja ile o iki maçtan sonra mücadele etmesi zordu. Noivern beklediğimin altında gidiyor Doublade maçını kazandı ancak yeterli değildi hala gelişmesi gereken çok şey var Ejder Pençesi hamlesi ise günün olumlu şeylerinden biriydi. Salamence ise ligde görünür büyük ihtimalle Noivern ile ligde nedense berabere kalırlar diye düşünüyorum. Diğer konuda Hawlucha ile ilgili bugün Ash'in düşük performansından mı diyelim Sawyer'ın yüksek performansından mı diyelim fena kaybetti ama lige kadar o da düzelecektir arada olur böyle kazalar... Sceptile için ayrı parantez açmak gerekir performansı müthiş yükselmiş Ash ve Greninja arasında bir şeyler oldu ve koordinasyonda sıkıntı yaşadılar tabi bunu bahane saymamak gerekir Sceptile çok güzel bitiriş yaptı. Bu seride en çok görmek istediğim üç savaştan biri olduğu için bu savaşı ayrı bekliyorum tüm güçleriyle ligde kapıştıkları zaman her şey belli olacak. Sceptile bence zaferi sonuna kadar hak etmiştir bölüme doyamadım keşke 15 dakika daha devam etseydi. Greninja ise bir iki maç dayak yesin kendine gelsin dayak yemeden kendini bulamaz. Ateş Takımı ise en çok merak ettiğim konu Ash ve takım arkadaşları kimler olacak. Dianta, Jenny, Meyer, ve Sycamore Ash'in takımda olması muhtemel görünenler. Korrina gelir mi bu da merak ettiğim konulardan bakalım zaman neler gösterecek...   
@Torkoal93 ben not defteri diye düşündüm onu. Bölümde yine not alıyordu ve notlarım işe yaradı diye sevindi sanırım.

Noivern'in Dragon Claw ile kazanmasına çok sevindim. Hawlucha'nın yenilmesi üzdü o Clawitzer ne öyle :o Çok da karizmatik bir pokemon Clavitzer. Tabi Greninja ile karşılaşana kadar :D Cut kullanıp bayıltma sahnesi mükemmeldi.

Ash - Greninja sorunu açık bence. Ash Alain ve Diantha'ya karşı tüm isteğiyle mücadele etti ama bugün o eğitmeni de yendikten sonra bence yenilmez olduğunu düşünmeye başladı. Hatta burnunu kaşıdığı bir sahne var Sceptile'ın saldırısından sonra. Sanki nasıl olsa birazdan Mega forma dönüşecek ve kazanacağım diye düşünüyor. Sceptile ve Sawyer'ın egosu artan Ash'e bu ilk darbeyi vurmaları iyi oldu.

Haftaya da Wulfric yenilgisi geliyor. Wulfric 'te iki tane aynı pokemondan bekliyorum. 
Bölüm güzeldi. Yukarıdaki yorumlara ek olarak diğer pokémonların harcanmasına bende karşıyım. Önceden o yüzden, pokémon yakalamak bile artık az rastlanır bir olay oldu. Ve son olarak anlamadığım durum, neden Greninja; Ash Greninja olmadı. Orada aklıma takıldı.
Sayfalar: 1 2