Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Seçimleri 720
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: Pkyzbb.png]


Japonya'da son dönemin baba olaylarından pokemon seçimlerinin son raporuna göre sonuçlar şu şekilde:

[Resim: BPqgdV.png]
Pokemon 20 demişken numara 20de Victininin yer alması çok hoş olmuş  XD  Bu liste tam olarak ne listesi bilmiyorum ama sevilenler falansa şaşırtanlar var. Ne işi var Charizard'ın orada -_-  kendisini 720 dışında görmek üzücü oldu...

Greninja'nın burada olma sebebi TMNK mı yoksa TMNK'nın var oluş sebebi bu liste mi merak ediyorum  -_-
 :pikapikapikaa: 82.Sırada Pichu var:pikapikapikaa:  
(08-05-2016, 08:43 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Greninja'nın burada olma sebebi TMNK mı yoksa TMNK'nın var oluş sebebi bu liste mi merak ediyorum  -_-

Ash-Greninja olaylarından önce de çok seviliyordu zaten Japonya'da Greninja.Şöyle dersek daha doğru olur: Greninja popüler olduğu için kendisine özel bir form verildi ;)
İnsanlar kendi kültürünü yansıtan bir şeye oy vermiş doğal olarak. Ninja minja derken 1. sırada olması normal. Sokak sokak gezerek yaşlı - genç herkese sormuşlar. Birkaç video görmüştüm. Bir adamı Snorlax`a, İki yaşlı kadını da Nidorina ve Nidorino`ya benzetmişti Pokenchi sunucusu :D Yeni nesilden önce bir degerlendirme ve eglence oldu bu anket aslında.
bunlar oyunlarda mı en çok seçilen pokemonlar ?
Seçim sonuçları geldi, en popüler pokemon Greninja! Ara sonuçlara göre ilk 5'in yerini koruduğunu görüyoruz.Charizard'ın gerilemesi ise dikkat çekici.

[Resim: dbk9R4.jpg]

[Resim: MJLjzM.jpg]
Simisear sonuncu olmuş