Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 25
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Pokémon XY&Z Bölüm 25


  [Resim: tumblr_o6dnexVvO61qfjr5zo1_r1_500.gif]
Şampiyon böyle pataklanır işte! Süper bir bölümdü, Ash-Greninja inanılmaz bir şey Vomit
Bölüm mükemmeldi. Ash-greninja formunda usta olduğu zaman önlerinde kimse duramayacak gibi :D
Şampiyonda bir korkma bir telaş kıyamam. =D Tabi sadece bir güzel yüz olarak devam etmek istemiyor hayatına.

Tabi bölüm sonunda tam güç deyip ciddi savaşmadığını belli etmeseydi iyiydi.

Z-gun'ın çarptığı ada ne hale gelmiş öyle .

Bu saatten sonra Ash sürekli daha da güçlenecek Greninja ile. Ve sanırım haftaya yine yenilecek Noivern. Doğaldır çümkü tek saldırı kullanabilecek ve ona da rakip dayanıklı. Greninja evrilemeyecek sanırım. O da yenilir. Hawluchadan beklemezdim ama ona da pek şans vermiyorum bize verilen bilgilere bakarsak. 3-0 yeniliyoruz hayırlı olsun @_@
arkadaşlar link atabilirmisiniz takip ettığim 2 sitede hala yüklememiş nerden izlediniz yav ?
I believe I can fly...
[Resim: DP325.jpg]
Bu nasıl maçtır böyle tek kelimeyle muhteşem Cry


O küçük Froakie'nin buralara kadar geleceğini kim bilebilirdi ki.
Uzun zamandır Ash'i izliyorum. 19 yıl dile kolay. Hiç değişmeyen karakterine XY'den itibaren eklemeler yapıldı ve maalesef esas karakteri arka plana atıldı. Bunun nedeni hem yan karakterlere daha fazla önem verilmesi (Serena) ve tek Pokémon'a fazla odaklanılması. Nerede o Pokémonlarına bağlı, her ne olursa olsun gülümseyen ama bazen hırsından kendini yerlere atan, "birlikte güçleneceğiz" diyerek Pokémonlarına inanarak güçlenen Ash... Güç hastası olmuş resmen. Mantıksız bir şekilde nasıl olduğu belli olmayan saçma bir işe döndü anime. Umarım gelecek bölümlerde uzun zamandır kurduğum tahminlerim gerçekleşir de en azından bu seriyi mantıkla sonuçlandırırız. Şu an çoluk çocuğun seviyesinde gidiyoruz. Ani olaylar yerine birkaç bölümde gelişim dolu, akışı yerinde bir senaryo umuyorum.
Arkadaslar izleyebilcegim bir site varsa lütfen link atın bulamıyorum çıldırcam.
(05-05-2016, 05:25 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uzun zamandır Ash'i izliyorum. 19 yıl dile kolay. Hiç değişmeyen karakterine XY'den itibaren eklemeler yapıldı ve maalesef esas karakteri arka plana atıldı. Bunun nedeni hem yan karakterlere daha fazla önem verilmesi (Serena) ve tek Pokémon'a fazla odaklanılması. Nerede o Pokémonlarına bağlı, her ne olursa olsun gülümseyen ama bazen hırsından kendini yerlere atan, "birlikte güçleneceğiz" diyerek Pokémonlarına inanarak güçlenen Ash... Güç hastası olmuş resmen. Mantıksız bir şekilde nasıl olduğu belli olmayan saçma bir işe döndü anime. Umarım gelecek bölümlerde uzun zamandır kurduğum tahminlerim gerçekleşir de en azından bu seriyi mantıkla sonuçlandırırız. Şu an çoluk çocuğun seviyesinde gidiyoruz. Ani olaylar yerine birkaç bölümde gelişim dolu, akışı yerinde bir senaryo umuyorum.

Madem bu kadar olumsuz etki bıraktı sende bu anime izlemeyi bırak bence.Senin ağzının tadına göre değil demek ki.Asıl saçma ve mantıksız olan, insanın kendisine saçma ve mantıksız gelen bir şeyi hem izlemeye hem de şikayet etmeye devam etmesi değil mi?

Samimi söylüyorum, ben BW'yi bırakmıştım mesela bu ne saçmalık diye çok da güzel olmuştu.Aynısını sana da tavsiye ederim.
Sayfalar: 1 2 3