Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Greninjayı Ninja Köyüne Bırakırmı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Evet Ash son rüyasında Greninjanın kendisini bırakacagı korkusu basladı ve greninja'nın daha baska pokemonlara nadiren iyi özellikleri var bence ninja köyüne bırakcıcak sizce bırakırmı bırakmasının nedeni bence daha çok gelişmesi Goodra 1 bu 2 olmasını istemiyorum cidden Goodrada üzüldük zaten baya bu konu hakkında düşünceleriniz neler?
Ash'in tek kozunu elinden almazlar.
(23-04-2016, 01:57 AM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in tek kozunu elinden almazlar.

Bu Pokemon senaristlerinin işi belli olmaz. Goodrayıda almaz diyorduk Goodrada aşırı güclü bir pokemondu aldılar.
(23-04-2016, 01:59 AM)frkyzgc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(23-04-2016, 01:57 AM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in tek kozunu elinden almazlar.

Bu Pokemon senaristlerinin işi belli olmaz. Goodrayıda almaz diyorduk Goodrada aşırı güclü bir pokemondu aldılar.

Ama Goodra'nın özel bir şeyi yoktu.Ash-Greninja Ash'i Alain'e gerçekçi bir rakip yapmanın en iyi yolu.Mega Charizard'ı sadece Pikachu ile yenmesi klişe olurdu.
Greninjayı Ashten almazlar.Goodra yarı efsanevi bir pokemnondu.Ayrıca Goodra'nın bununla bir ilgisi yok.Sonuçta Goodra ve evrimlerini tanıtmak istedikleri için Ash'e verdiler.Gayette güzel tanıtıldı bence.Ayrıca Ash-Greninja formu da öyle herkesle ve ya tek başına olmuyo diye biliyorum ben.O yüzden Greninja bir yere gitmez.Ayrıca bence Ash ve Greninja arasında sorunda olmayacak.Bu form olayı olduğundan beri bence Ash kendisini biraz yetersiz hissediyor ve buna deinmek istemiş olabilirler.Ash'in her bölge de yakaladığı pokemonlarla bazı sorunları oldu hep gördük, bu da ayrı bir klişe olur.Bence opening de e buna değinilmek istendi.Formun Greninjaya kattığı güçten ve bu güçle ilk başlarda kendini yetersiz hissedeceğinden ama toparlanacağından.
Ligden önce hayır. Ligden sonra battle frontier olursa yine hayır. Ama yeni bölgeye giderken mecbur bir yere bırakacak. Oak ın labı ya da ninja köyü. Ki ninja köyü daha mantıklı.
Bırakacağını düşünmem, (birde Greninja zaten Froakie iken Özellikle Ash'i seçti öyle trip atıp yada işte onun zarar görmemesi için ayrılma vs. böyle durumların olacağını sanmam) ama gerçekten @frkyzgc 'nin dediği gibi bu senaristlerin işi belli olmuyor bi bakıyorsun Goodra gitmiş bir bakarsın gelmiş ama bu konuda @KiiroDora en mantıklı şeyi söyledi Ash'in tek kozu dedi :D doğru bence sonraki bölgeyede Greninja ve Pikachu ile başlamalı ama yine senaristler yeni bir başlangıç yeni bir başlangıç diyerekten Greninja yı Lab da yada Ninja Köyünde harcayacak ama benim dediğim gibi olursa sonraki bölgelerden topladığı pokelerle vs All Star Team kurar gibime geliyor neyse sapmayak konudan.Bence ne Oak Lab. ne de Ninja Köyü Bence Sycamore Lab.'da Mega evrim ile ilgili araştırmalar da yardımcı da olabilir tabi Ash Yok iken nasıl olacak bilemem ama lig den sonra filan bence araştırma konusu filan olabilir Ve ayrılma konusunda Sadece Ash'in gördüğü bir rüya sonuçta bundan Greninja'nın etkileceğini sanmam Ash kendi kendini yiyecek gibime geliyor
tabikide bırakmaz o sadece mega greninjayı tanıtmak için gösterilmiş bir sahneydi  kurtardı bitti zaten bıraksa o zaman bırakırdı bırakma şansı bence %0,01
Bırakırsa, "Ben Pokemon Ustası Olacağım!" hayalini de şöyle tozlu bir rafın en ücra köşesine bıraksın bence. Ne bu hayırseverlik arkadaş, Pokemon Ustası mı Yardım Derneği mi belli değil.
Greninja frokie olduğu zamanlarda ash'i seçmişti ve aralarındaki bağ onları özel kılıyor bırakacağını düşünmüyorum. Ancak kafa karıştıran nokta ninja köyündeki heykel demekki greninja önceden de bu dönüşümü yaşıyormuş bu dönüşüm tam olarak açıklandığı zaman sonuç belli olur. Eğer greninja ash ile devam ederse gideceği yeni bölgede ash'in yanında olur büyük ihtimal.
Sayfalar: 1 2 3