Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Japonlar En Yakışıklı (Karizmatik) Pokémon'u Seçti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Charmander, ANN okuyucusu olan Japon öğrencilerin favori Pokémon oyunlarına başlarken seçtikleri bir karakter ama çoğu kişinin onu seçmesinin bir diğer nedeni de karakterin ilerde karizmatik olması. İşte yapılan anket sonuçlarına göre Japonların en karizmatik bulduğu Pocket Monsterlar. 

Birinci sırayı bilim ürünü olarak oluşturulmuş Mewtwo alıyor. Dövüş konusunda da en üstlerde bulunan karakterin ortaya çıkışını da çok havalı buluyorlar.

Spoiler:
[Resim: 600px-150mewtwo.png.jpg]

İkinci sırada ise Pokémon Silver’dan Efsanevi Pokémon Psişik ve Uçan tip olan Lugia yer alıyor.

Spoiler:
[Resim: 600px-249lugia.png.jpg]

Üçüncü sırayı, ilk serilerden bildiğimiz ve birçok Pokémon Eğitmeni'nin tercihi olan Charizard alıyor.

Spoiler:
[Resim: 600px-006charizard.png.jpg]

Tüm liste sırası ise bu şekilde: Mewtwo, Lugia, Charizard, Lucario, Suicune, Scyther, Ninetales, Arcanine, Darkrai, Machamp, Scizor, Garchomp, Gyarados, Absol, Houndoom, Rayquaza, Groudon, Latios, Fearow ve Zoroark.

Ninetales in olması beni çok mutlu etti doğrusu zaten Mewtwo en sevdiğim pokemonlardan ve mew o ise çok tatlı en tatlı pokemon hakkında bilgi elde edersen ve konu da açarsan çok sevinirim :)
Gallade nerede cidden karizma demisler Gallade yok bence olmalıydı
Scyther, Ninetales, Arcanine, Houndoom Gibi pokémonların olması beni çok mutlu etti. Zirâ bunlar, ilk sezonların pokémonları. Yeniden görmek güzel ve heyecan verici. Çocukkende severdim bunları : )
(19-04-2016, 03:32 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Tüm liste sırası ise bu şekilde: Mewtwo, Lugia, Charizard, Lucario, Suicune, Scyther, Ninetales, Arcanine, Darkrai, Machamp, Scizor, Garchomp, Gyarados, Absol, Houndoom, Rayquaza, Groudon, Latios, Fearow ve Zoroark.

Üstteki Pokemon isimlerini okurken birden Pokerap müziği çalmaya başladı içimde, bitince de 'Gotta catch'em all !' deyiverdim  =D XD XP 

Bu arada bir Scyther fanı olarak listede yer almasına fazlasıyla sevindim  =D
Blastoise nerde  8D
O Charizard'a bile taş çıkarırdı  Vomit
Arceus yok Entei yok :(
Rayquaza Suicune ve Charizard doğru bence de
Eh,herkesin düşüncesi bir olmaz ama ilk üçte Charizard olacağını biliyordum :D
Charizard bencede ilk üçte olmalı ama örneğin Gallede ve Leafeon'da olabilirdi :D
İlk 5e Lugia hariç hak eden pokemonlar girmiş bence. Lugia'nın da neden girdiğini anlayabiliyorum. Diğer pokemonların da çoğuna katılıyorum ama Blaziken , Sceptile , Greninja , Blastoise , Yveltal nerede dedirtti bu liste bana. Bunlar bence listenin de üstlerinde olması gereken pokemonlar. Mewtwo tabi yine zirveyi kapmış 8D
Sayfalar: 1 2