Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 22
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Serena Becomes Ash! The Strongest Pikachu Showdown!!

[Resim: OAbdDZ.png]





Team Rocket bölümü çaldı.  XP Beni bile kandırıyorlardı az daha  =D  

Ve Jimmy ve pikachu'su çok eğlenceliydi. Hangi pikachu deseler Tongari'yi seçerim .
Serena nın bir savaşı daha yarıda kesildi. Sıkıldım artık bu durumdan.
Çocuk kırk yılda bir antrenman yaptı onda da hasta oldu. Ulan kurbağa Ash'e uğursuz geldin sen :/ Ve sonunda bir filler daha bitti, gelsin haftaya Alain, heyecan, aksiyon, hırs görelim. Adam olduğu her sahnede ortamı geriyor, ciddiyet kazandırıyor. 
Pikachu yeni bir saldırı belki öğrenir umudum vardı olmadı. Serana'nın maçı her zamanki gibi yarıda kaldı :D Ash ayağa kalktıktan sonra bir maç görürüz diye düşündüm oda olmadı =) Ama ash'in pikachusu ash'in kontrolünde olsaydı maçın sonucu netti ama rock style pikachuda inanılmazdı bir ara kafa sallamaktan başı döndü falan :D
Bölüm güzeldi savaş yarıda kaldı sonra devam eder diye bekledim belki Ash ile ama olmadı . Ama Pikachu'nun halen yeni hareketler öğreneceğinden eminim. Çünkü bence şuanda bir ön izlenim yaptılar. Devamı gelecektir. Diğer bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Fragmanda Ash ve Greninja'nın kollarında ne var. Onu dahada merak ediyorum. 
Bana bölümde kafayı yememiş birisini gösterin lütfen :D XY 78'den beri bir bölümde bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Bu bölüm uzun bir değerlendirmeyi kesinlikle hak ediyor.

(14-04-2016, 05:22 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][Resim: j3MYrL.jpg]

 Bu sahnede güzel bir kelime oyunu yapmışlar.Ash "aian tēru" (Iron Tail'in Japoncası) demeye çalışıyor ama lafın sonunu getiremiyor.Serena da "ai"yi duyunca ilan-ı aşk zannediyor (ai = aşk) :D 
Öncelikle iyi ki bölümü izlemeden önce buna bakmışım diyor ve Firebender'a teşekkür ediyorum. Gerçekten komik bir sahne olmuş :D Ash düştükten sonra başta hepsinin aval aval bakması başkaydı. Bu sahneyi altyazılı veya dublajlı nasıl ayarlayacaklar, o başka bir soru.

Acaba Sylveon neden kendi türüne özgü sesini çok az kullanıyor. Seslendiren onu seslendirirken zorlanıyor mu acaba? :D Bana hep sesi tuhaf gelmiştir yani. Acaba Braixen'la falan aynı kişi mi seslendiriyor diye düşündüm hatta ama değilmiş, ilginç. Bütün Pokémonlar aynı anda sesini çıkardığında sessiz kalıyor genelde.

Serena ile Pikachu resmen ikiz gibiydiler bölüm boyunca. Aynı anda stres yapmaları falan :D Onun dışında Serena Ash'in kılığına girdiğinde Roketler ve o çocuk anlamadı başta. Dedim yok artık. Ama bizimkilerin kılıktan kılığa giren Roketleri tanımadıklarını düşünürsek normal aslında. Ancak o zaman da Clemont ve Bonnie'nin tanıması tuhaf. Bonnie zaten geldiğinden beri Serena'ya tuhaf tuhaf baktı orası ayrı mesele. Sizi Satoshi ile ayıracağım der gibi, sinsi sinsi :D Zaten sonradan geri dönüp Serena'ya Satoshi ile ilgili bir şey söyleyip Serena'nın yüzünün kızartması da var :D Bonnie, olayı bildiğini bir kez daha gösterdi Serena'ya. Ama kara çalılığa devam edecek mi? Bence evet :D 

Ash ile Pokémonları uzun bir aradan sonra antrenman yaptılar, onda da böyle sıkıntı çıktı. Sonra neden bu çocuk antrenman yapmıyor? Ama fragmanı görünce nehir yüzünden hastalanacağını anlamıştım.

O çocuğun Pikachu'su sağlamdı, dönen hareketi falan ama Serena'nın Ash'in savaş taktiğini kullanması iyiydi. Bölüm sonunda da yüzünde anlamsız, sersemce bir gülümseme vardı kızcağazın  Shout

Ash, kendini gösterdiğinde ben bile acayip gaza geldim. Sporsal hareketler, Greninja ile uyum... Ash fena bu sefer.



Ahahaah, Roketler de farklı bir alem zaten :D Sakura'nın altında şarkı Shout
[Resim: 6PBlGv.png]



Açıkçası bölüm favorilerim arasına girdi, daha sonra dönüp izleyebileceğim bir bölüm oldu. Şu ss'yi de koyayım:
[Resim: Wkz6R8.png]


Serena'nın bir savaşında daha (bir yarım kalan savaşında daha) BW'nin bilinmeyen savaş müziğini duyduk, bunu da dipnot olarak düşelim:
Pikachu emir bekledi savaşmak için. Daha önceki bölümlere de baktım pikachu gibi eğitmenine tamamen bağlı pokemonlar saldırı kullanmak için eğitmenin sözünü bekliyor. Arada kuyruğuna yanaklarına dokunanları çarpıyor ama bunlar sayılmaz. Sıradışı şeyler oluyor.

Rakip dig kullanınca mesela pikachu ne yapmas gerektiğini bildiği halde Serena'nın suradına baktı boş boş -_- Ne zaman Team Rocket kaçırsa birilerini garibanlar eli kolu bağlı bekliyorlar. Belki de yanılıyorum ama mesela pikachu ve dedenne ayrılmıştı diğerlerinden ve saldırı kullanamamıştı yanılmıyorsam pikachucuğumuz.

Neyse bu bölüm kafasına chandelure düşesiceye olan sevgimi bi tık arttırdı.

Olmadı aksine örnek buldum sanırım -_-
Amourshipping camiasına hediye olsun diye yapmışlar resmen.Emeği geçen herkese selam olsun :P

(14-04-2016, 06:15 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle iyi ki bölümü izlemeden önce buna bakmışım diyor ve Firebender'a teşekkür ediyorum. Gerçekten komik bir sahne olmuş :D Ash düştükten sonra başta hepsinin aval aval bakması başkaydı. Bu sahneyi altyazılı veya dublajlı nasıl ayarlayacaklar, o başka bir soru.

Neyse ki ilk harfler uyumlu.Şöyle olabilir mesela: I...I love you ron tail :D 

Serinin en eğlenceli bölümlerinden biriydi, çok keyifliydi.Rakip Pikachu'nun kafa sallayışları komediydi.Surat çizimleri de bir alem iki bölümdür.
Sadece bu ; vasat bir bölümdü.
Sayfalar: 1 2 3