Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon GO Türkiye Ortak Discord Grubu(WhatsApp gibilerinden daha iyi)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon GO Türkiye'nin Discord canlı sohbet sunucusunu açmış bulunmaktayız. Oyuncu odaklı bir program olan Discord ile WhatsApp, Line, KakaoTalk gibi sıradan sohbet programlarında olmayan özel sohbet odaları, gelişmiş gönderi paylaşımı gibi özelliklerle çok daha fazlasını sunuyor. Tüm Pokemon gönüllülerini sunucumuza bekleriz.

Davet Linkimiz: https://discord.gg/0uLY7GObtc4TT7Uu

[Resim: ljZ6pl.png]

Nasıl Sohbete Katılınılır?

Web tarayıcısından: Verdiğimiz davet linkine tıklayın ve ister üye olmadan nickname girerek, isterseniz de Discord hesabı açıp(tavsiye edilen) sunucumuza katılabilirsiniz.

Telefondan: Discord uygulamasını indirin ve kullanıcı adı şifreniz ile giriş yapın(telefondan bağlantı için üyelik şart) hesabınız yoksa “need an account”’a tıklayın ve sırasıyla kullanıcı adı, mail adresi ve şifre girip kayıt olun.

Android: https://play.google.com/store/apps/detai...om.discord

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/discord-...d985746746

Sunucu Özellikleri:

-Oluşturduğumuz kategorilerde ilgili başlık altında sohbet edilebilecek. Yani Gym üzerine muhabbet dönerken biri çıkıp muhabbetin ortasında "Blastoise satılık" diye mesaj gönderip muhabbeti baltalamayacak. Her konu kendi bölümünde konuşulacak.

-Şu anki kategoriler; PokemonGO, Haberler, Konu Dışı Sohbet, Alım-Satım-Takas, Yardım, Pokemon, Ingress, English, 81 ile ait özel sohbet odaları ve Pokemon GO ve Ingress için sesli iletişim kanalları bulunmakta. İlerleyen dönemlerde “Takımlar” için gizli odalar kuracağız ve sohbet odasının yönetimini de o takımdaki kıdemli bir oyuncuya vererek her takımın kendi arasında özel olarak konuşabilecek.

-Haberler kategorisinde sadece biz gönderi paylaşacağız ve en son gelişmeleri telefonunuzdan bildirim olarak anında öğrenebilirsiniz.

-81 ile özel açtığımız odalarda bulunduğunuz illerdeki oyuncular ile muhabbet edebileceksiniz.

-Sesli sohbet odaları üzerinden sesli olarak muhabbet edebileceksiniz.

-Android, IOS ve Masaüstü uygulamasından ya da internet tarayıcısı üzerinden sunucumuza erişmek mümkün.

-Sunucu IP ve DDoS saldırısı korumasına sahip olduğu için iletişimde sıkın yaşanmayacak.

-Kanaldaki kişileri arkadaş olarak ekleyip özel mesaj gönderebilirsiniz.

-Sohbet odalarında fotoğraf, gif, web sitesi linki gibi içerikleri paylaşıp platform üzeride açabilirsiniz.

-Düşük sistem gereksinimi ile telefonunuzda ve bilgisayarınızda gereksiz sistem donanımı kullanmaz. Kota dostudur.

-Sohbet sırasında @kullanicinadi şeklinde yazarak istediğiniz kullanıcıya bildirim göndererek(eğer bildirim alma özelliği açıksa) daha kolay şekilde kullanıcının sohbete katılımını sağlaya bilirsiniz.

-İstediğiniz kişiyi engelleyip-susturup o kişiden gelen mesajları yok sayabilirsiniz.

-Tamamen geliştirilmiş chat sistemi ile diğer sohbet uygulamalarına göre daha profesyonel bir iletişim sağlamaktadır.

[Resim: 169gmrr.jpg]

[Resim: 35bulmu.jpg]

Kurallar

1- Sohbet odalarında siyasi propaganda, dini içerikli mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, hakaret, müstehcen, din-dil-ırk ayrımına yönelik iletiler ve benzeri yazılar yazmak yasaktır.

2- Reklam yapmak yasaktır.

3- Yardııııım. Helpppp! Pls. Admin burayı oku! Gibi saçma ve anlam taşımayan mesajlar yazmak yasaktır. (Sorularınızı lütfen sadece “Yardım” odasında sorun.)

4- Üşengeçlik yasaktır. Bir konu hakkında soru sormadan önce mutlaka araştırma yapın.

5- İlgili konu başlığına mesaj göndermemek yasaktır.

6- Oyun hileleri paylaşmak yasaktır.

Lütfen şiddetli şekilde ağır tartışmalar yaratacak sohbetler açmayınız. Bu konulara dikkat etmeyen her Pokemon GO Türkiye Discord Sunucu takipçisi uzaklaştırılabilir.

Davet Linkimiz: https://discord.gg/0uLY7GObtc4TT7Uu
Keşke üşengeçlik yasak olmasaydı ama genede indirip katılıyorum sağlıklı bilgi şart
 Üşengeçlik konusu aklımda soru işaretleri bıraktı. Örneğin ben pokemon GO ile ilgili bir şey arıyorum internette ve 40 sayfa çıkıyor. Ve aradığım bilgi 40. sayfada. Orayı görmeyip sorarsak üşengeçlik sayılır mı? Özür dilerim soru din programı gibi oldu. Bir de bilgisayarda çalışır mı (evet bu soru daha saçma oldu)? İyi günler   :charizard: .
(26-03-2016, 07:16 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Üşengeçlik konusu aklımda soru işaretleri bıraktı. Örneğin ben pokemon GO ile ilgili bir şey arıyorum internette ve 40 sayfa çıkıyor. Ve aradığım bilgi 40. sayfada. Orayı görmeyip sorarsak üşengeçlik sayılır mı? Özür dilerim soru din programı gibi oldu. Bir de bilgisayarda çalışır mı (evet bu soru daha saçma oldu)? İyi günler   :charizard: .


Zaten önceden arama yapıp sorduğun için üşengeçlik sayılmaz. Genel olarak bir sayfaya bakmak bile yeterli. Blush
Pokemon Go çıkış tarihi belli değil ama benim düşüncem Pokemon XY&Z The Movie:Volcanion and the Exquisite Magearna filmi vizyona girdiği zaman çıkabilir diye düşünüyorum.(Bir an önce çıksa keşke)

16 Temmuzda japonyada vizyonda film
ARKADAŞLAR ŞİKAYETİM VAR:


Modlar ORAS oynamadığı için banlandım.

Allah cezalarını versin.