Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Shiny Phantump
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 1vEMdY.jpg]
Şimdi bu tahmin mi, istek mi? İstiyor ancak yakalamayacağını düşünüyor olabilirim. Ya da tam tersi; istemem ama yakalamayacak derim.
Ha ama ben ne yakalamasını istiyorum ne de yakalanacağını düşünüyorum. Biraz sohbetimsi bir şey olmuş tahminden çok.
Yani sırf Shiny diye veya Çimen/Hayalet diye böyle bir Pokemon`u Ash için istiyorsanız garip.

https://i63.tinypic.com/54jeix.png

Bu takıma (bu kadar hızlı, güçlü ve karizma bir ekibe) Phantump veya evrimi Trevenant gider mi? Üstelik Ash Pokemonları Pokedex sırasına göre yakaladı. Goodra`nın dönme ihtimali bu Pokemonun yakalanmasından daha yüksek.
(24-03-2016, 09:47 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi bu tahmin mi,  istek mi?

Dua :D 
Eğer yakalarsa bu onun ilk hayalet tipi pokemonu olacak değil mi?
(24-03-2016, 10:00 PM)EfsaneAntrenör Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer yakalarsa bu onun ilk hayalet tipi pokemonu olacak değil mi?

Evet.

(24-03-2016, 09:49 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu takıma (bu kadar hızlı, güçlü ve karizma bir ekibe) Phantump veya evrimi Trevenant gider mi? Üstelik Ash Pokemonları Pokedex sırasına göre yakaladı. Goodra`nın dönme ihtimali bu Pokemonun yakalanmasından daha yüksek.

Hem Goodra gelebilir hem de Phantump yakalanabilir.Sinnoh'ta olmuştu mesela.Goodra Gliscor gibi gruptan ayrılan ancak lig için geri dönen bir poke, Phantump da Gible gibi son dakikada yakalanan bir poke olur.
O zaman yakalasın isterim çünkü bir takımda 2 ejder fazla bence.Ve ilk hayalet pokemonu olacak. Ayrıca not: Üzgünüm goodra seni yine de sevemiyorum... Not2: Belki phantump çelik, psişik ve peri tipi pokemonların önünü açar. Ash'e psişik tipi güzel gider bence. Pokemonları havaya fırlatır falan. :D Prettiness
Hiç sanmıyorum ama hoş olurdu. Bonnie de yakalayabilir belli olmaz.

Ama Ash'in ihtiyacı olan bir pokemon. Evrimi de bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Ama olmayacak tabi ki.
@Firebender Tamam Gible iyi örnek ama ben Charizard gelebilir dediğimde daha önce "resmi sitede Pokemon ve karakterler tanıtıldı, gelmez" gibi bir şey diyen sen değil miydin? Şimdi Phantump`a ihtimal verme nedenin bence taraflı olman. Üstelik hatırlatırım, Goodra ve Charizard Y her yerde posterlerde, takvimlerde, sakız çıkartmalarında dolaşıyor ama ne Phantump var ne de Trevenant var. Yanılmıyorsam Goodra`nın bu tarz yerlerde göründüğünü ve geri geleceğini de söyleyen de sendin.
@Torkoal93 yani sohbet muhabbet olsun diye konu açıyoruz niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz? Daha yukarıda demişim dua diye sen diyorsun ki taraf falan.Hemen de cepheleştiriyorsun ortamı yani.Ben vermiyorum ihtimal zaten demişim ama konuşunca ölüyor muyuz? Hiç ihtimal vermemek ayrı konu muhabetini yapmamak ayrı konu.Eğer sohbeti sevmediysen basitçe girmezsin.Burada kimseye phantump empoze etmiyoruz eğlenceli vakit geçirmeye çalışıyoruz.
Sayfalar: 1 2 3