Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Sawyer (2. Rövanş)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ash ile Sawyer'in er geç yeniden karşılaşacakları kesin. Ki yüksek ihtimalle lig öncesi son bir kez karşılaşacaklardır.
Ben karşılaşmanın Lumiose Şehri'nde olacağını düşünüyorum. Hem internette çoğu kişi Sawyer'ın son rozeti ilk başta kaybettiği Clemont'tan alacağını düşünüyor, hem de Ash, savaşta Mega Sceptile'ı görürse daha sonradan Sawyer ile karşılaşmak isteyebilir. Ash-Greninja'nın da su kalkanı olayını halletme ihtimali yüksek zaten. O zaman opening'teki şu sahneyi görmemizi ne engelleyecek? ;D

[Resim: S37Q-U.gif]

[Resim: maxresdefault.jpg]

Peki sizce karşılaşmanın sonucu nasıl olur?

Mantıken Rörövanş olyor sanırım. =P

Openingdeki maçı Ash alır ama öncesinda maç yaparlarsa Sawyer kazanır. Tabi ki burada sadece Greninja vs Sceptile kısmından bahsediyorum...
(20-03-2016, 11:50 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mantıken Rörövanş olyor sanırım.  =P

İlk maçları XY75'teydi. İkinci maçları (rövanşları) ise XY&Z 13'teydi. Karışmasın diye bu da 2. rövanş oluyor :D 

Edit: Rerevange olayını anlamayan olur belki, benim bile jeton geç düştü :D Yazım yanlışı yaptın sandım Shout 
Kertenkele kurbağayı zaten ezmişti. Ash-Greninja moduna girmese Sceptile galipti. Bir sonraki karsılasma da Mega haliyle olacaktır ve %100 ilk macı Sceptile alır. Openingden de anlasılacağı uzere.
Kertenkeleden kastın Charizard mı?
Bence berabere bitecek. Ashgreninja' nın mega pokemonlarla eşdeğer güçte olduğunu/olabildiğini belirtmek isteyeceklerdir lig öncesinde.
Ama mega sceptile, salamence ile ligde çok iyi işler yapacak adım gibi eminim.
@Serhat Torun Uçan kertenkele ayrı, kertenkele ayrı. Ayrıca ben diğer karşılaşmalarında Noivern VS Salamence kesin gözüyle bakıyorum. Efsaneviye kafa tutan hatta ağır hasar veren Noivern`in Salamence ile sağlam rakip olacağını düşünüyorum. Honedge ise Hawlucha ile karsılasır bu sefer bir de evrimleşmiş olur ve zorlar. 30 saniye dayanamadı ne Shelgon ne Honedge Ash karsisinda, bu sefer durum ayni olmayacaktir.
Greninja'yı Mega Sceptile ilk maçta parçalar diyorum bu büyük ihtimalle flare olayları öncesi olur flare olaylarında da Charizard Greninja'yı yener sonra Mega Sceptile ile kapışır. O sırada Greninja faydasız olduğunu düşünüp trip atmaya başlar. Bu olayı fillerlar ile aşarlar son karşılaşma ligde olur o maçta kurbağa uzmanlaşır ve openingde olan maç olur ve Greninja kazanır. Ayrıca Noivern-Salamence maçı da güzel olacak. Honedge Pikachu ligde de olur Goodra-Slurpuff tür dez avantajını Ash sever. Talonflame Hawlucha içinse iki güçlü rakip geleceğinden eminim tahminim Staraptor ve Scizor olabilir.
Ash ve Greninja kaybedecektir sonra artık ne diyorsanız dram,bunalma,trip :D her neyse artık o olacak diye tahmin ediyorum :D o olay yaşandıktan sonra belki tekrar maç yaparlar ve bu sefer Ash-Greninja yener gibime geliyor
(21-03-2016, 01:47 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Serhat Torun Uçan kertenkele ayrı, kertenkele ayrı. Ayrıca ben diğer karşılaşmalarında Noivern VS Salamence kesin gözüyle bakıyorum. Efsaneviye kafa tutan hatta ağır hasar veren Noivern`in Salamence ile sağlam rakip olacağını düşünüyorum. Honedge ise Hawlucha ile karsılasır bu sefer bir de evrimleşmiş olur ve zorlar. 30 saniye dayanamadı ne Shelgon ne Honedge Ash karsisinda, bu sefer durum ayni olmayacaktir.

Alain'in Charizard'ı, Venusaur sonra Greninja'yı yenince adı kurbağa avcısına çıktıda o yüzden sordum.
Sayfalar: 1 2