Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon XY&Z Bölüm 18
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon XY&Z Bölüm 18


[Resim: lj17Nl.png]
Ben sevdim bölümü, değişik bir hava vardı. Bu sezonun filler-ları hoşuma gidiyor (XY&Z005 ve XY&Z015 dışında). Yani geçiş bölümüydü ama altında birkaç detay da vardı.

Öncelikle Rayquaza'nın taşını uzun bir aradan sonra görebildik sonunda. Neden aldıkları aklıma çok takılmıştı ve ne zaman kullanacakları da. Bonnie'nin Puni-chan'a şarkısı ile ulaşabilmesi, complete formda kontrolden çıktığında da yine aynı şekilde Bonnie'nin Zygarde'a ulaşabileceğini düşündürdü bana. Bu Zygarde olaylarında en önemli rol Bonnie'nin ve finalinde de öyle olacak, bakın görün.

Alt metin hikayesi iyiydi, yani anladığım kadarıyla. Gerçi sanırım konuşmalarda kimin ne dediğini çözmeye başladım. Misal Clemont Bonnie'nin kafasına bir aygıt koyduğunda 'Bu şey kafamda patlamayacak değil mi?' tarzı bir şey söylediğini duyar gibi oldum.

Binaclelar neden ayrı ayrı takılıyorlar anlayan var mı? Bir flashback mi kaçırdım acaba dedim.
Puni-chan'ın olayları film izler gibi izlemesi ise beni mest etti ( evet Victini, sözlükten kontrol ettim ne demek istediğimi :D ) Herhalde complete forma geçtiğinde insanların birbirleriyle olan dayanışmasının gördüğü kadarıyla olan kısmının flashbackleri de onu sakinleştirecek, yıkımı durduracak başka bir etken. Başta bahsettiğim detaylardan biri buydu mesela.

Bu arada kızların mücevher sergisi için bu kadar heyecanlanması ve Ash'ten onay istemeleri var bir de :D 
@_Erdi_ Zygarde'nin yıkımından bende Bonnie ve Mairin kurtaracak diye düşünüyorum. Bölüme dönecek olursak her bölüm mükemmel olacak değil filler bölümleri de önemli son sahneyi pek anlamadım çeviride daha net anlayabilirim sanırım o Naruto'ya benzeyen çocuğu hapse atmak için arabaya bindirdiler bunu göstermeleri de bence iyi oldu. Sonuç olarak Master Class bölümleri peşinden Team Flare savaşları peşinden Greninja ile özel formu hakkında bölümler olur Wulfric ile olan gym maçını unutmamak gerekir sonrasında olursa Team Flare ile rövanş olur biraz filler altıncı pokemona göre bölümler de olur ve en sonunda lig başlar gibi geliyor. :D