Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: OR/AS GTS hakkında yardım lütfen
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba arkadaşlar nintendo 3dsXL aldım ve tabikide vazgeçilmez pokemon OR/AS ve X/Y oyunlarını aldım bayadır oynamıyordum ve GTS i kullanarak mesela ORuby den yada Asapphire den x ve y oyunlarına kendimizle trade yapıp pokemon atabiliyomuşuz yeni ögrendim ciddi bir chimchar hastasıyım ve şunu sormak istiyorum elite 4 üde geçtikten sonra sanırım bidaha başladıgımız yere gidiyomusuz ve bize diger region ların başlangıç pokemonlarını veriyomuş ben ordan chimcar ı alsam pokemon x ve y oyunlarından birine yine gts kullanarak yollabilirmiyim? şimdi diyceksiniz gts kullanarak yollanıyo demişsin başta ama şimdide gts le yollanıyomu diyosun tezat bi durum diyceksiniz fakat şundan sordum cok araştırdım ama böyle bi şekilde transfer anlamında mesela starter pokemonları yollıyan görmedim o yüzden soruyorum arkadaşlar okurkenki sabrınızdan ötürü teşekkürler Blush
Elinde bir sürü seçenek var GTS üzerinden.

Ama senin istediğin PokeBank'tır. E-Shop'tan konsola indirebilirsiniz, yıllık bir ücret karşılığında üyeliğiniz aktif oluyor ve oyunlarınız arasında transfer yapabilirsiniz.

Diğer seçenek Pokedex'te aradığınız pokemon açık ise GTS'ten bulabilirsin veya istemediğin bir pokemonu chimchar karşılığı sunabilirsiniz.

Olmadı forumda XY ve ORAS oyun olanlar destek olur.
Forumda GTS konusu mevcut konu açmak yerine takas ve yardım isteklerini oraya yazabilirsin. Bahsettiğin GTS üzerinden transfer işlemini yapabilirsin fakat daha kolay ve pratik bi çözümü var PokeBank ücretsiz olarak nintendo e-shop üzerinden indirebilirsin. Yıllık ücretide 2.99 Euro olması lazım.


Soruna gelecek olursak OR&AS'tan GTS'e girip göndermek istediğin Pokemonu deposit kısmına koy ve karşılığında X&Y'de elinde bulunan efsanelerden birtanesini isteyecek şekilde ayarla ki Chimchar'ını başkası trade yapıp elinden almasın. Level aralığını da belirtirsen daha iyi olur. Elinde bulunan pokemonun level aralığını iste karşılığında söylediğim gibi başkasının trade yapma olasılığını biraz düşürürsün. Mesela 70 level Zygarde iste ya da 50 level Yveltal gibi. Sonra OR&AS oyunundan çıkış yap. X&Y oyununa geç. Ordan GTS'e gir. Pokemon arama kısmınıa Chimchar yaz. Koyduğun pokemonun levelini de belirt ki daha kolay bulsun. İşlemi arka arkaya yaptığın için zaten en başlarda görünecektir. Kendi pokemonunu bul ve takası gerçekleştir. Bu yöntemi genelde tek konsolu olup item transfer etmek için kullanıyorlar ya da trade ile evrimleşen pokemonları evrimleştirebilmek için. Çok pratik bi yöntem değil pokemon transfer etme işlemi için.
Elimde o kadar fazla starter var ki anlatamam wonder trade ile 1-2 saat uğraşınca efsane pokemon veren bile çıkıyor bazen eğer chimchar istiyosan bende olması lazım
Çok sağolun gerçekten tavsiyeler için :))