Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon XY&Z Bölüm 17
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Pokémon XY&Z Bölüm 17


O An!


[Resim: E8pM4q.png]


[Resim: a30RbB.png]
Noivern geldi sonunda. Ve mükemmel bir normal tip saldırı öğrendi. Flying tip saldırısı da çok hoş. Bakalım ne zaman geliyor ejder tipli saldırı. ^.yan^
Bende yazayım yorumumu.Öncelikle bölüme diyecek yoktu harika bi bolumdu Zapdosla hepsi çok güzel savaştı ozellikle de Hawluchanin High Jump Kick'ine diyecek yoktu.Noibat'inda vefa duygusundan abisi için evrim geçirmesi çok hoştu.Boom Burst öğrendi Noivern.Ek olarakta bölüm sonundaki pozunda bayıldım :)
Talonflame iyi savaştı. Ama asıl amacı oyalamaktı ne yazık ki. Hawlucha poz vermekle ve noktaya git demekle uğraşmasaydı kayaları kullanarak yenebilirdi. Ama yenilisi ardından ikinci kez evrim geçirildi. Takımı o güçlendirdi adeta.
Bir saniye iki kez efsanivi kuş ile evrim, iki kez hawlucha düştü sıradaki evrimi, iki kez ekipten ayrı evrim.
Ash ligde ikinci olacak konförmd.
Sonunda greninjasız bölüm. Çok hoş oldu.
XY&Z den favori bölümün, çünkü pokeball rangeini gösterdi bize.
Hawlucha ve Noibat oldu şimdi Hawlucha ve Noivern bu ikilinin arasında ki abi kardeş ilişkisine gerçekten hayranım Ash'in Pokemon'ları arasında böyle bir ilişki görmek çok mutlu ediyor beni hele o sonda ki tokalaşmaları müthişti.Bölüm gerçekten efsaneydi baştan sona harika özellikle o kayalıkların olduğu yer ve orada yapılan bir dövüş Hawlucha'nın High Jump Kick'i bir yandan da abisini kurtarmaya çalışırken evrim geçiren Noibat baştan sona harika bir bölümdü.Talonflame'de ikinci kez bir efsaneyle kapıştı helal olsun önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil bir hatta iki efsanevi Pokemon'un karşısına çıkabilmektir bana göre.

Moltres ve Zapdos ve bir yandan da 2 evrim Articuno'yu da göreceğimizi düşünüyorum acaba o kiminle maç yapacak ve kim evrim geçirecek Ash'de evrim geçirecek Pokemon'da kalmadı :D
Sun , Moon videosunda gösterilen kuşu yakalar ve o evrilir :D
Bölüm çok güzeldi. Zevkle izledim ve Noibat'ın bölümü olmasına karşın Hawlucha ve Talonflame'e (özellikle Hawlucha'ya) önemli roller verdikleri için teşekkür ediyorum animatörlere. Hawlucha'yı sevmeye Noibat sayesinde başlamıştım ve bu bölüm bayağı bildiğiniz tavan yaptı Hawlucha sevgim. Az sonra her yerde Hawlucha kalp kalp kalp falan görebilirsiniz :D 

Noivern'i tip olarak AsH'e çok yakıştıramadım aslında, ne bileyim fazla büyük geldi ama umarım zamanla gözüm alışacak.
Ash'in Kalos'taki bu hava misyonuna ise bayıldım. Üç süper uçan Pokémon'u var, var mı bunun ötesi? Hawlucha ve Talonflame'i umarım daha sık görebiliriz ileriki bölümlerde hatta yanlarında küçük Noi Noi'miz de -pardon artık büyüdü- olsun. Artık Noibat ile Hawluhca ağabey-kardeş ilişkisi evrim ile birlikte level atladı, kanka-kanka ilişkisine geldi :D 

Hawlucha Zapdos karşısındaki çetin mücadelesiyle de gelişmesini kanıtladı benim için. Bugüne kadar onun hakkında söylediklerimin arkasındayım, ama bugünden sonra kendisine olan bakış açım ve ondan beklentilerim arttı. Zaten arka planda Hawlucha'nın müziği çalınca hoş şeyler olacağını anlamıştım :)

Noivern'in sonda, ağaç tepesindeki duruşu da çok güzeldi, cool'luk, asillik akıyordu resmen. Ash'in Sceptile'ını hatırlattı biraz :)


Bölümden bulduğum bazı gifler:
Spoiler:
[Resim: tumblr_o3gtqzkynI1tf388eo1_500.gif]

[Resim: tumblr_o3gxjsNM2n1qbmz7eo1_540.gif]
[Resim: tumblr_o3gxmt10sV1rd4ymxo1_500.gif]

[Resim: tumblr_o3gyhyUd6L1sr6y44o1_540.gif]
[Resim: tumblr_o3gz4lWPzi1sr6y44o1_540.gif]

[Resim: tumblr_o3gvruhPTM1u235xho1_500.gif]

[Resim: tumblr_o3gx0tL7dc1tf388eo1_540.gif]

[Resim: tumblr_o3gu55BpQh1r8sc3ro2_540.gif]
[Resim: tumblr_o3gu55BpQh1r8sc3ro3_540.gif]
[Resim: tumblr_o3gu55BpQh1r8sc3ro1_540.gif]
Ağacın tepesinde duruşu ve öncesi kişiliğinin pek değişmediğini işaret etti. Boy olarak katılıyorum. Çok büyük ve geniş alanda mikemmel iken küçük sahalarda problem yaşayacağını düşünüyorum.

Bu arada animatör eline gelen storyboardı animasyona aktarır. -_- Ama animatörler boomburst konusunda iyi iş çıkarmış diyebiliriz.
Hawlucha'yi Dawn'in Togekiss'ine benzeten tek ben miyim?O da savaş esnasında sarayda yetiştiği için hareket yapardı Hawlucha'da yapıyor
(03-03-2016, 09:15 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada animatör eline gelen storyboardı animasyona aktarır.   -_- Ama animatörler boomburst konusunda iyi iş çıkarmış diyebiliriz.

Hey, animatör firebender'ın lafı ama :D İngilizce animator'dan geldiğini ve anime yapıcı şeklinde geniş bir anlamı ifade ettiğini söylemişti. Yazan, çizen, rejide kesip biçen... Animenin ortaya çıkmasında emeği geçen herkesi yani.
Sayfalar: 1 2 3