Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon RBY Glitch Arşivi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 120px-151Mew_RG_2.png]

Biliyorsunuzki artık birinci nesil pokemon oyunlarını konsol üzerinden indirerek oynayabiliyoruz ve bu yüzden bene bu oyunlardaki glitchler üzerinden bir konu açmaya karar verdim ve herkes bulduğu veya zaten var olan glitchleri paylaşabilir.(unutmayın bazı glitchler özellikle oyun oynarken işinize yarayacaktır  XD)

Önce mew glitch i ile başlıyorum.

Burdaki youtuber 1. ve 2.nesil oyunlarındaki glitchlerin çoğunu bulmuş ve açıklamış isteyen diğerlerinede bakabilir.
Ben girmiyorum bu konuya. Bikaç tanesi 3DS patlatacak cinsten. Ama kapılar böcüğü çok hoş...
Missingno glitch devam ediyor mi var mı yakalamaya calisip pokebanka aktaran?
Missingno duruyor. Ama sanmıyorum pokebanka aktarılabileceğini.

Ama eğlenceli glitchler japon versiyonundan sonra düzeltilmiş ne yazık ki O_o
(03-03-2016, 10:14 PM)Atakan_Bilgili Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Missingno glitch devam ediyor mi var mı yakalamaya calisip pokebanka aktaran?

Şu an için RBY'den PokeBank'a pokemon transferi yapılmıyor. Muhtemelen Sun&Moon çıktıktan sonra ya da çıkmadan önce güncelleme gelecek PokeBank'a ondan sonra aktarım yapılacak. Glitchlerin hemen hemen hepsi çalışıyor ama Missingno'yu denemedim.
Bir tane adam missingno glitchini 2ds te yapmış.
(03-03-2016, 10:33 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Missingno duruyor. Ama sanmıyorum pokebanka aktarılabileceğini.

Ama eğlenceli glitchler japon versiyonundan sonra düzeltilmiş ne yazık ki O_o

eğlenceli?
Vs Şampiyon Oak, oyunu hangi kapıdan girdiğine sapıttırıp saniyeler içinde şampiyon olmak falan . Veya en basitinden Pallet Town'da dolaşan kadını sürekli takip ederek şehrin girişindeki tall grasslara kadar itip sonra Oak gelince onun üzerinden geçip duvarlarda falan yürüme özelliği kazanıp labın kapısından geçemeyip oyunu baştan bozmak falan. Ha sırası gelmişken toxiçle falan bişeyler yapıp denizin kenarındaki taşların üzerinden yürüyerek cinnabar adasına rahatça gitmek falan. =Z