Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sun & Moon Mega Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Duyurulan yeni Sun & Moon oyunlarıyla birlikte hangi pokemonlara mega evrim gelmesini isterdiniz? Bu mega evrimlerin pokemonu nasıl etkilemesini isterdiniz( 2. tür / yeni özellik bakımından )

Ben kafamdaki bir kaç fikirle başlayayım ;


1) Arcanine

Gen 1 deki en sevdiğim pokemondur ve bana göre kesinlikle mega evrimi hakkediyor. Mega evrimden sonra özellik olarak mold breaker, 2. tür olarakta dragon almasını beklerim, çok hoş olur.


2) Flygon

Türü Ground/Dragon ama görüntüsü her zaman için bir böceği andırıyor, Dragon/Bug tipinde yeni bir yetenekle bir megası olmasını isterdim. Özellik olarak ta normal saldırıları böcek türüne çevirip gücünü %33 arttıran yeni bir şey olabilir. ( Pixilate , aerilate gibi )

3) Milotic

Görünüşü fairy tipini andırıyor, çokta güzel olur :D ( Water/Fairy)

4) 2. nesil başlangıç pokemonları

Bu 3 pokemona kesinlikle mega evrimin lazım olduğunu düşünüyorum. Özellikle Feraligatr, timsah görüntüsüyle bir ejderha tipini alabilir.

5) Marowak

Ölen yavrusunu yanına alabilir belki, özellik olarak ise parental bond gelir ( Mega kangashkan gibi) . 2. tür olarak ise ghost olur.

6) Luxray

Mega evrimi hakkeden diğer pokemonlardan.
Kendi konum diye benim söylemem pek uygun değil aslında ancak zaten beni bilen bilir, her konuda önceden vardıysa böyle hatırlatmalar yaparım.

Böyle bir konumuz mevcut;
tıklayınız.