Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Efsanevi Pokemonlar İle İlgili Bilgiler ( Okunmalı )
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Yalnız çok düşük bir ihtimal olsa da Arceus'un filminin türkçe dublajı gelebilir. Çünkü dijitürk pokemonun 11.sezonunu sahiplendi. 11.sezonun Türkçe dublajını yayımladı. Hatta 11. filminide türkçe dublajını yayımladı. Belki 12.sezonunda türkçe dublajını yayımlayıp, 12. filmi yani Arceus'un filmininde türkçe dublajını yayımlayabilir. Bir ihtimal.

Hem 11.sezonun ve filmin türkçe dublajını yayımlayan, 12. sezonun ve filmin niye türkçe dublajını yayımlamasınki? Sizcede öyle değilmi?
(05-04-2010, 06:10 PM)aegis link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız çok düşük bir ihtimal olsa da Arceus'un filminin türkçe dublajı gelebilir. Çünkü dijitürk pokemonun 11.sezonunu sahiplendi. 11.sezonun Türkçe dublajını yayımladı. Hatta 11. filminide türkçe dublajını yayımladı. Belki 12.sezonunda türkçe dublajını yayımlayıp, 12. filmi yani Arceus'un filmininde türkçe dublajını yayımlayabilir. Bir ihtimal.

Hem 11.sezonun ve filmin türkçe dublajını yayımlayan, 12. sezonun ve filmin niye türkçe dublajını yayımlamasınki? Sizcede öyle değilmi?
Sadece 11. sezon değil,Türkiye'de Pokemon'un tüm telif haklarını aldı.Zaten bi kere mesaj atmıştım.Yayınlayabilir misiniz?die
cevap pek ummuduğum gibi değildi ama söyle dendi:
Eğer ilgi artarsa ve isteyen çok olursa elbette yayınlarız.
paylaşım çok güzl teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3