Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 16
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokémon XY&Z Bölüm 16


[Resim: YkMGYA.jpg]

[Resim: QBJdDv.png]


[Resim: D2EjVl.png]
Serena'nın şapkası çok hoşuma gitti kıyafetleri de gerçekten müthişti özellikle ilk resimdeki hali gerçekten muazzam doğal bir Serena gördük. 3.anahtarı da kazandı artık sırada Master Class var belki Kalos Quenn olamaz ama gönüllerimizin kraliçesi oldu şimdiden :)

Not:Bu şapka modeli de moda oldu herkeste aynı desenli şapkadan var acaba bir şey mi ima etmeye çalışıyorlar yoksa sadece moda mı?
(25-02-2016, 02:56 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena'nın şapkası çok hoşuma gitti kıyafetleri de gerçekten müthişti özellikle ilk resimdeki hali gerçekten muazzam doğal bir Serena gördük. 3.anahtarı da kazandı artık sırada Master Class var belki Kalos Quenn olamaz ama gönüllerimizin kraliçesi oldu şimdiden :)

Not:Bu şapka modeli de moda oldu herkeste aynı desenli şapkadan var acaba bir şey mi ima etmeye çalışıyorlar yoksa sadece moda mı?

Arkadaşım izlemeyen insanlar var neden gelip pat diye bölüm özetini yapıyorsun, hadi yapıyorsun spoiler olarak göster bari.
(25-02-2016, 03:11 PM)sledge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşım izlemeyen insanlar var neden gelip pat diye bölüm özetini yapıyorsun, hadi yapıyorsun spoiler olarak göster bari.

Burası bölümü konuşma konusu başlıktan anlaşıldığı üzere.Spoiler istemiyorsanız girmeyiniz.
Denmişti ki Serena'nın anahtarları bizim tayfayla alakalı. Sonuncusu da pokemon ile ilgilenme gibi oldu azcık.


Edit: Serena kazanınca Bonnie Ash'i sarsıyo ne kadar. Titre ve kendine gel dercesine...
Bonnie'nin Ash'i silkelemesi beni benden aldı.Bu kıza bayılıyorum ya.

Bölümün ikinci en beğendiğim sahnesi ise Ash'in elini Serena'nın omzuna koyması ve rotalarını değiştirmesiydi.Bu ilginç bir ayrıntıydı bence.Her zaman yaptıkları gibi "aa, sıradaki yarışma da gym'e giderkene, ne tesadüf" diyebilirlerdi.Ama Ash'in kendi gym savaşını ikinci plana atarak Serena'nın işine öncelik verdiğini göstermek istediler.Güzeldi.

Palermo ise kendisi evde kaldığı için Serena'ya gıcık bence :D 
Ben chespinin jestine hayran kaldım. Bölümde team rocket yoktu. Bence Jessie'yi de izleseydik fena olmazdı.Hala aster class'ın işleyişini bilmiyoruz ama gariban gölgede kaldı...
Chespin'in ödül olarak bu yüzden hep tartıştığı Pancham'a yemeğini vermesi çok hoştu.
Palermo'nun sözlerinin Serena'nın kulağında çınlaması, Ash'in master-class için GYM'i ötelemesi (araya bir showcase daha  koysanız bizim için hiç fark etmez yani)... Serena'nın son performansı da fena değildi. O değil de herkes bu kıza aşık, Pokémonlar bile yav. Sanırım tekrardan Serena aşkım depreşmeye başladı. Ama hala amourshippingi desteklemiyorum, en kötü benim olsun Serena ^_^ Eskiden Dawn için falan tartışmalar yaşanmış, birisi de Bianca'yı istemişti Shout Neyse konuyu dağıtmayayım. XY Serisindeki ilk Roket'siz bölümümüz buymuş. Vay be. Eksiklikleri çok dikkat çekti. Jessie herhalde master class'a girmeyecek veya bir anahtarla girebileceğini zannediyor -_- Serena'nın master class'taki talihsizliğinin Jessie yüzünden olacağını düşünüyorum. Bu arada ilk defa Serena talihsizlik, kaza, bela olmadan bir showcase atlattı :D 

Amelia'nın kendini beğenmişliğini hiç sevmedim. Paul'da durduğu kadar yakışmamış. Hem Paul Ash'i görmezden gelmedi hiç, bu ise daha en baştan umursamadı kimseyi.

Palermo da bölüm içinde terör estirdi resmen. Bana kalırsa Serena'nın Pokémonlarla bu kadar yakın olmasını iyi bulmadı. İlk görüştü gösteride şirin gözükmek için bunu yaptığını sandı sanırım. Ama zaman geçtikçe Serena'nın normal hayatta da Pokémonlara karşı böyle bir tutum sergilediğini fark etmiş olabilir. Bir tuhaftı bu bölüm Palermo, esti gürledi hep :D Ama bu hali de iyi ve gizemliydi bence  =T
Chespin'in Pancham'a yemeğini verdiği sahne ve Ash'in elini Serena'nın omzuna attığı sahnede güzeldi. Palermo ne dedi onu çok merak ediyorum ayrıca Amelia bence güzel ve orjinal(havalı olması kopya olduğu anlamına gelmez böyle orjinal karakterler güzel oluyor Clemont, Anabel sadece birkaç örnek olur) bir karakter olmuş. Ayrıca Firebender'in Master Class adıyla açtığı konuda olan ankete evet dedim ama şu an düşününce Kalos Quenn olma ihtimalı az olabilir. Palermonun büyük ihtimalle söylediği olumsuz(bildiğimden değil gıcık duruşundan anladım) şeyleri Master Class'a kadar halletmesi lazım eğer hallederse Kalos Quenn olur yoksa Kalos Quenn olamaz Ash ile yola devam eder diye düşünüyorum. Neyse bunların tamamını diğer açılan konuya yazarım. :D