Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 1. Pokemon Yaratma Etkinliği (ELEKTRİK)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar Ben Pokemon Yaratmamızı İstiyorum Hep Beraber.İlk Etkinlikte Elektrik Sonraki Etkinliklerdede sıra sıra Başka tür Pokemonlara Geçeriz.Nasıl Yaratıcağımıza Geçmeden Önce Belirteyim Güzel Resim Çizebilen Arkadaşlar Varsa Vardığımız Sonucu Çizerler En Çok Beenilen çizimde bizim Pokemonumuz Olur.Beğenme derken teşekkür ile olucak "Beğenilme" Durumu.Ben En Son Vardığımız Sonucu Yazarım Alta Bir süre sonra Katılım Olduktan Sonra Neyse Siz Olmasını Görünüşün Nasıl Birşey Olması gerektiğini , renk(ler)i , Kişiliği( örn:Utangaç ama yeri gelince çok cesaretli vb.),Saldırıları Ve Bir Pokemonda Olması Gerektiğini Dündüğünüz Şeyleri Alta Yazarsınız Ve Sizden Ricam Beğendiğiniz Fikirlere "Teşekkür Et +"Ya Basmanız Bu Bize Yardımcı Olacaktır.Neyse Fikirlerinizi BEKLİYORUM!
Resmen hayalimdeki etkinlik. İyi ki böyle bir düşünceyle konu açmışsın. Ben sabırsızlanıp daha önceden çizip hiç bir yerde paylaşmadığım bi fakemon paylaşayım.

Saf elektrik tipi değil ama sorun olmaz herhalde.

Scable'ın baya basit bir tasarımı var. Kafası mıknatıs, kolları kablo, ayağı vida. Çelik-Elektrik tipi. 37 lvl. de Sclex e evrimleşiyor. Sclex'i biraz tangrowth a bakarak çizmiş olabilirim. Sclex'in ayakları vida yani toprağa sadece iki noktadan temas ediyor bu da onun toprak tipi saldırılarını etkisiz kılmasına yol açıyor.

Fikir çok güzel her hafta bu şekilde bir tip seçip evrim geçirmeyen, tek evrimli, iki evrimli fakemonlar çizip burada paylaşalım. Birinciyi seçmek gibi değilde beğenilenleri seçip kendi 151 lik Pokedex imizi oluşturabiliriz. Hatta buna e-dergi de yer verebiliriz. Hatta ve hatta işi bir adım ileri taşıyıp seçilen bu 151 pokemona moveset ve statları ayarlayabiliriz.

Bu arada eleştiriye ve önerilere açığım. Yeteneği, rengi gibi konularda yorum yaparak geliştirmeme yardım edebilirsiniz.
Güzel bir projeye benziyor.

Smogonun kendi oluşturduğu pokemonlarla turnuva yaptığı bir tieri var, çizimlerinizi oraya da göndermenizi tavsiye ederim.

CAP Project ( Create-a-Pokemon ) : https://www.smogon.com/cap/
Smogon un yarışması iyiymiş ama kendime güvenmiyorum. Çizim yeteneğim hiç yok anlamışsınızdır zaten yukarıdakinden. Sadece fikir var bende.
Ben Pikachu Veya Emolga Gibi Talı Olması Taraftarıyım :D Daha Çok İlgi Görür ve dediğin Gibi Çizecek Arkadaş(lar)ı Bulabilirsek 1-2 Tane Karakteri Yada Daha Fazlasını Çizerler Hangisinin Karakter çizimini beğenirsek o etkinlikte onun Çizimini Kullanırız Ve Sonuca Varırız
OP-Amp'lerden yola çıkarak Pokemon yapmaya çalışıyorum. Şu anda otobüste olduğum için ve resim cizmede berbat olduğum için iki gününüzü rica ediyorum. En küçük Pokemon olacak ve double battlelarda harikalar yaratacak.
Abii ben burada Flytile'ı,Tatrisk'i ne varsa paylaşırım :D
Hadi Bakalım Olmasını İstediğiniz Özellikleride Yazarsanız Sevinirim
Spoiler:
[Resim: m1vLG0.jpg] 


Extra:Chaud'un renksiz olmasının sebebi her Chaud'un Spindaların özel benekleri gibi kendilerine özel renkleri var.Pembe Beyazı da var Mavi siyahı da.
Bu Önceden Yaptığın bir çizim demi şimdi çizmedin neyse nasıl olsun falan yazı artık lütfen
Sayfalar: 1 2