Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Z1[Squishy]Ve Ateş Takımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bu ateş takımı Z1 yani Squishy'den ne istiyolar bütün bölümleri izledim fakat anlamadım.
Z1 ve Z2 yani bizim bildiğimiz adıyla Zygarde yeryüzünden ve dogadan sorumlu Pokemon oluyor.Alev takımı da bunu bildiği için Zygardein gücünü kendi emellerine kullanacak
Şimdilik bildiğimiz Z1 ile Z2'yi bir araya getirmek istedikleri. Tahminimce ikisi bir araya gelince complete form ortaya çıkacak.

[Resim: zygardecomplete.png]
                      -Renklere dikkat-

Sonra bu güçlü silahı, diğer kötü takımlar gibi kendi pis emellerinde kullanacaklardır.
Normal hücrelerle yaptıklarını göz önüne alarak daha önce de söylediğim bir cümleyi tekrar ediyorum. Z-gun olarak adlandırdığım silah canlıları güçlendiriyor. Aynı prensiple yeni mega evrimler yapacaklarını düşünüyorum. Bu tabi ki onların asıl amacından çok yan ürünler ve araçlar olarak adlandırılabilir. Asıl amaç DÜNYAYI ELE GEÇİRMEK her zamanki gibi -_-
Team Flare mega evolutionda rayquazanın mega evrim geçirmesini sağlayan mega taşı buldu ve Kyogre ile Groudon'un primal formlar gözüktü ama onları hemen bıraktı.XY serisinde ise Xerneas veya Yveltal'ı yakalamaya çalışmadılar.Bu Zygarde'den ne istiyorlar complete formu bu kadar mı güçlü ?
Ben de çok anlamadım ne yapmak istediklerini ama tahminim oyundaki gibi ultimate weapon'ı kullanarak Kalos'u yok etmek ve Zygarde'ı kullanarak daha sonra yepyeni ve Lysandre'a göre ideal olan yeni Kalos'u kurmak istiyorlar.Lysandre,Team Flare ekibini Hitler edasıyla yaşamayı hak eden tek grup olarak görüyordu oyunda diye biliyorum.Rayquaza'nın taşı ile silahı ateşleyip Zygarde Perfect Forme ile yeni Kalos'u kurmak amacında gibi duruyorlar animede.Son bölümde zygarde celleri kullanıp devasa bir ağaç meydana getirmişti Xerosic Kalos yerle bir edilince yapmayı planladıklarının provası gibi.