Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Pokémon ? Magearna İnceleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Magiana,mistik Pokémon . İlk olarak CoroCoro'nun Şubat 2016 sayısında tanıtıldı. ŞU ana kadar evrim geçirebildiği veya başka bir Pokémon'dan evrimleştiği bilinmiyor.


[Resim: Magiana-Pic-CoroCoro-770x470.jpg]

   Resimde görüldüğü gibi metalik bir vücudu var. Tavşana benzer kulakları var .Kafası bir dişli. Bu dişlilerin üstünde büyük kırmızı gözler var.Kolları da vücudu gibi çelikten.Gövdesi bir pokétopu andırıyor.Ayrıca Diancie'ye de benziyor.

   CoroCoro'nun dediklerine göre Magiana yapay Pokémon olarak bilinir.Boyu
1 metre , ağırlığı ise 80 buçuk kilogramdır. Vücudu tamamen metaliktir ve ince bir mekanizmaya sahiptir.Vücudunun içinde gizemli sır vardır.
   
   Magiana 19. Pokémon filminde rol alacak.Filmde Volcanion tarafından kovalanıyor olacak. Magiana'nın büyük sırrını sadece Volcanion biliyor.

   Evet , gizemli Pokémon Magiana hakkında öğrenebildiklerim bu kadar.Peki ya siz Magiana hakkında ne düşünüyorsunuz ?



  Kaynak: Bulbapedia ve Bulbanews
19. film başlığında ben de detaylı bir açıklama yapmıştım :D
Magiana gen 7 değil bence, gen 6.5 diye bir laf çıkmış ben de öyle düşünüyorum.Özellikle pokedex numarasının olması altıncı neslin devamı olduğu teorisini güçlendiriyor.Ayrıca Diancie'ye benzemesi, Volcanion ile alakasının olması da Kalos'a ait olduğunu düşündürüyor.Olay ne peki? Bence şu: ilk defa bir neslin pokemonu bizden tamamen sakladılar ve yeni açıklıyorlar.Bunu kısmen oras megalarına benzetebiliriz.XY oyunlarında ellerindeki megaların hepsini göstermediler bir kısmını orasa sakladılar.
Diancie'ye çok benzettim,çok benziyorlar.
(12-02-2016, 07:23 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olay ne peki? Bence şu: ilk defa bir neslin pokemonu bizden tamamen sakladılar ve yeni açıklıyorlar.Bunu kısmen oras megalarına benzetebiliriz.XY oyunlarında ellerindeki megaların hepsini göstermediler bir kısmını orasa sakladılar.

Belki de çizim yetenekleri ve ilhamları tıkandığından yavaş yavaş, yaya yaya yapmak istediler (bakınız Flygon'a mega yapmayı deneyen çizerler) Şuan bile yeni Pokémon çiziyor olabilirler (belki de ORAS zamanı başlayıp bitirmiş de olabilirler)

Ama yazının ilk kısımlarına katılıyorum.
Toplaşın her şeyi açıklıyorum :D 

Hugo (2011) filmini izleyenler dediklerimi daha iyi anlayacaktır şayet benim aklıma da oradan geldi.Magiana'nın insan yapımı olması, mekanik olması, 500 yıl önce yapılmış olması automatonları andırıyor.Automatonu wikipediada okurken şöyle bir cümleye rastladım: France in the 17th century was the birthplace of those ingenious mechanical toys that were to become prototypes for the engines of the Industrial Revolution.

Yani automatonların Fransa'daki yeri de ayrı.
 
Ayrıca bizim filmin adı neydi: Volcanion and the Ingenious Magiana

Toparlayacak olursak Magiana Kalos'un son pokemonu.Yedinci nesil değil çünkü fransa (kalos) ile bağlantılı.Altıncı nesile başka pokemon da gelmez ya da gelirse efsane gelir yine ama hiç sanmıyorum.Sadece ellerindeki son efsane kalos pokesini yeni söylüyorlar.Zaten önümüzde Zygarde'lı oyunlar olacak 7. nesil için çok erken daha.Konu ile ilgili düşüncelerim bu kadar şimdilik 8D
Magiana'nin duyurulması yeni oyun çok yakın demek istiyorlar
Ben 1-2. nesil bağlantısının burda da olabileceğini düşünüyorum. Johto ve Kanto aynı kara parçası üzerinde hatırlarsanız, aralarında bir şelale var.

Yeni duyurulan pokemonun aynı mantıkla gen 6.5 tarzında bir şeye yol açıp farklı bir harita kullanımını hedeflediğini düşünüyorum.

Hikayede bahsi geçecek olan azoth kingdom kalos bölgesinde bir yer olmasına rağmen varlığı yıllarca bululamamıştı. Aynı şekilde Volcanion hiç bir gen 6 oyununda herhangi bir yolla elde edilemiyor.

Yeni bir haritada başladıktan sonra kalos bölgesine geri dönme üzerine kurulu yeni bir oyun olabileceği düşüncesindeyim. Kesinlikle 7. nesil pokemonu olduğunu düşünmüyorum.
Bana ve internetten okuduklarıma göre ise Magiana'yı AZ yaptı.
AZ ultimate weapon'u yaptıktan sonra kendi zekası ve yaratıcılığını kullanarak AZOTH Krallığı'nı yaptı. AZ bu krallığı korumak için insan eliyle yapılmış Pokemon'lar kullanıyor. Bildiğimiz üzerine Magiana'da insan eliyle yapılmış.
Bu arada Volcanion buhar Pokemon'u ise , Magiana da mekanik bir Pokemon ise...
Endüstri Devrimi? Endüstri devrimi İngiltere'de başladı . Kalos'da da 3000 yıl önce savaş var idi . Bu savaş 7. jenerasyon bölgesi olan İngiltere ile ile Kalos arasında olabilir . Bu demek ki Magiana'nın jenerasyon 7 Pokemon'u olmasa da Jenerasyon 7 ile bir bağlantısı olabileceği mi ? Tabi ki bu sadece bir teori .
Magiananın pokedex entrysi 500 yıl önce yapıldığını söylüyor. AZ yapmış olamaz gibime geliyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5