Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Türkiye E-Dergi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Sizlerden gelen istek doğrultusunda yapmaya başladığımız e-dergi projemizin ilk sayısı çıktı. Güzel bir ekiple bol ve kaliteli bir içerik sunmak en büyük hedefimizdi. Umarız bunu başarabilmişizdir. Bunu öğrenebilmemiz için sizlerin görüş ve önerilerine ihtiyacımız var. Bu yüzden görüşlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Dergimize https://dergi.pokemonturkiye.com adresinden ulaşabilirsiniz. Şu an mobilde sıkıntılar var ama en kısa sürede onları da halledeceğiz. Flash destekli tarayıcılar (FlashFox gibi) ile mobilde de dergiye ulaşabilirsiniz.

PDF Versiyonu : https://pokemonturkiye.com/dergi/pdf/PT_...at2016.pdf

İlk Sayımızın Kapağı

Spoiler:
[Resim: Jn100o.png]

Ekibimiz az kişi olmasına rağmen özverili çalışması ile güzel bir dergi ortaya çıkardı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Ekibimiz yeni kişilere her zaman açık başvurularınız için Tıklayın...
E-Dergimizin 2. sayısı çıktı! Bu sayımızı ilk olarak .pdf şekilde sunacağız. Online site hazır olduğunda duyuracağız. İlk sayıya genel olarak facebook'tan yorum geldi. Siteden herhangi bir yorum göremedik. Yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyoruz.  

2. Sayının Kapağı

Spoiler:

[Resim: pz85pr.png]



Pdf Versiyonu :  https://www.dergi.pokemonturkiye.com/pdf/2_PT_EDergi_Mart2016.pdf 
Ellerineze sağlık arkadaşlar, bence her bir mekale/yazı ayrı süper olmuş. Devamını bekliyorum :)
Basarılarınızın devamını diliyorum.Yolunuz açık olsun.Bizler daima sizlerin destekcisiyiz! ^-^
Gerçekten böyle bir E-Dergi hazırlanması güzel olmuş.Bu sıralar yoğun olduğumdan 2 sayıyıda yeni gördüm.İlk sayıdaki arkadaki boşlukların 2.sayıda ortadan kalkması çok iyi olmuş diyebilirim.Dergi genel anlamda gerek makaleler gerek haberleriyle çok iyi olmuş.Dergiyi hazırlayan ekibide tebrik ederim.Emek harcandığı belli oluyor.Heyecanla yeni sayıları bekliyoruz.
Elinize,emeginize saglik. Guzel calisma olmus devamini bekliyoruz
Çok güzel olmuş. Diğer sayı için herhangi bir pokemon tipini(elektrik,su ,uçan gibi) seçip onun hakkında bilgi verebilirsiniz.
Cok dolu dolu bir sayi olmus ellerinize saglik. Sayenizde Pokerap i acip soylemeye calistim tekrar ve butun Pokémonlarin oldugu bir video buldum. Gayet guzel ve komikti :D
Adminimize ve diğer ekip arkadaşlarına emekleri için teşekkür ederim ve çalışmalarını beğendim. Devamını diliyorum.
Gerçekten çok teşekkürler bu derginin bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. özellikle benim gibi 3ds almayı düşünen insanlar için özellikle online maç hakkında bilgiler EV IV sistemleri çok güzel ve bilgilendirici olmuş emeğinize sağlık :)
Sayfalar: 1 2 3 4