Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Hangisi En Güçlü Pokemon??
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Satoshi Tajiri, filmlerin yapılmasına karışamaz, fikir beyan eder belki ama bu olacak şuna yükelenecez diyemez. Çünkü filmi yapan firma farklı. O nedenle bu açıklamanın kesinliğine inanmak güç.

Filmi yapan yetkililerin de kafalarında neler var, ne düşünüyorlar kimse bilemez şu an için
Tartışmalar devam ederken ilginç bir şeye rastladım. (Arceus falan yalan, oyunlardaki en güçlü pokemonu buldum.  :Jms:  :Jms: Hem de Red / Blue/ Yellow'da bu pokeler.)

Dün erikpasta nickli arkadaşımız ile glitch'ler missingno typeları hakında konuşmuştuk. Bu zamana kadar araşırmak hiç aklıma gelemişti ama dün merak ettim ve bulbapedia'ya baktım.

Herkesin bildiği gibi Pokemonun özellikle ilk oyunlarında (Red/Blue/Yellow) sürüyle Glitch pokemonlar bulunmakta. Bir keresinde benim de başıma geldi Oldmande iken ama o kadar da araştırmak gereği duymamıştım. Glitch pokemonlara programlama veya level ayarlama sırasında veya beta sürümleri yapılırken gözden kaçan buglara yani yapımcıların yanlışlıkla yarattıkları ve unuttukları pokemonlar denilmekte. (Örn. Kabuto, Aerodactyl fosil glitchleri) Youtubeda da sürüyle video var bunlarla ilgili. Bunların gerçek olup olmadığı ise tartışılıyor. Kimileri Nintendo'nun programcılarının oyunları diyor bunlara. Neyse fazla uzatmayayım ilginç olan ise şu:

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/%E3%82%A5

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/.4

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/...A9WTrainer

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/P_T

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/PC4SH

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/PkMnaPkMnfPkMnk

Bu linklerdeki glitch pokemonların base stat totallerine bakın Çoğunun total'i 788. (Bir tanesinin 601) Bu puanlar Arceus'tan bile fazla. Ki o zamanlar Arceus daha düşünülmemişti bile. Bunları görünce şok oldum ve artık glitchlerin programcılar tarfından konulduğuna inanıyorum. Çünkü madem yanlışlıkla oldular neden bu kadar fazla statları var aklım almıyor doğrusu. (Bazı glitchlerin statları düşük olabilir onlara lafım yok)

Edit: Missingno'lardan birinin adı p T: sitemizin kısa adı.  :qwe:  :qwe:  :N:  :hihi:

Edit: Yorumlarınızı eksik etmeyin.  :N:
(23-02-2010, 02:27 AM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Satoshi Tajiri, filmlerin yapılmasına karışamaz, fikir beyan eder belki ama bu olacak şuna yükelenecez diyemez. Çünkü filmi yapan firma farklı. O nedenle bu açıklamanın kesinliğine inanmak güç.

Filmi yapan yetkililerin de kafalarında neler var, ne düşünüyorlar kimse bilemez şu an için
Anime'yi TV Tokyo yapıyor olabilir,Ancak şirketin başkanı Satoshi Tajiri.Ve Pokemon ile ilgili herşey Pokemon Company'nin.O yüzden şirket isterse Animeye son verebilir ya da başka bir sürü şey yapabilir.
Alıntı:Kesin bir açıklama yapılmadığı sürece her zaman olasılık mevcuttur ayrıca, bir çok kez tanık olduğunuz gibi yapımcılar sürekli fikir değiştirmekteler. Adamlar dördüncü filmdeki efsaneyi gelip 13. filmde kullanıyorlar. Neden ilk filmdeki efsane bir sonraki filmlerde de kullanılmasın özellikle çok fazla hayran kitlesine sahipken?

Yetkililer kesin bir açıklama yapsalar dahi kimse %100 inanmaz onlara :) Ben sadece ümit ediyorum bir gün Mewtwo'nun geri döneceğine.
Celebi'nin 13. Filmde yapılmasının nedeni,Celebi'nin HG SS'de Gold ve Silver'dan daha fazla özelliği olması(MEsela seni geçmişe gönderip Giovanni ile savaşıyorsun)ve Eventten geliyor.Onun dışında 13. Film direkt olarak Zoroaku'yu hedef alıyor.Coro Coro ve daha bir sürü Pokemon kaynağı'da aynı şeyi söylüyor,Pokemon Company'de:Anormal bir durum olmadığı sürece olmaz
Satoshi tajiri mi Pokemon Company'nin başkanı? emin misin? ben öyle olduğunu zannetmiyorum.
(01-03-2010, 04:21 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Satoshi tajiri mi Pokemon Company'nin başkanı? emin misin? ben öyle olduğunu zannetmiyorum.
Çünkü öyle,Eğer direkt olarak Satoshi Tajiri'nin Biyografisine bakarsan Game Freak olarak görüzükür.Ama Pokemon Company'i aratırsan Satoshi Tajiri Başkanlardan gözükür.
Konu dağılıyor fazla uzatmayalım tartışmayı. Bu arada önceki mesajıma belirttiğim stat kralı missingnolara yorum yok mu hiç  :L:
(01-03-2010, 09:38 PM)Alakazam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu dağılıyor fazla uzatmayalım tartışmayı. Bu arada önceki mesajıma belirttiğim stat kralı missingnolara yorum yok mu hiç  :L:
Bana göre Missingnolar sayılmaz.Çünkü Oyun'a bilerek resmi olarak konulmamış
[Resim: missingno4dr7.png]

[Resim: missingno5iu0.png]

Bunlar da oyun içi görüntüleri.

Aynı şekilde glitch mew ile glitchy nidorino da öyle.

Ayrıca yine söylüyorum spriteları olmasa da bazı missingnoların statlarının Arceus'tan bile fazla olması pek de kendiliğinden oluşan hata vb. şeymiş gibi görünmüyor.

Tabi bu benim görüşüm ama oldukça mantıklı.  :N:
Zamanında Lugiaydı ama Şimdi Arceus Tanrısı geldi ve en güçlüsü o malesef ama Arceustan sonra LuGi@
Arceus !!!
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8