Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - XY&Z Bölüm 14
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
1-İlk James farkeder
2-Charizard X alır
3-Zygarde yakalanır
4-Giovanni gelmeyecek. Giovanni önderliğinde, Roket Takımının Unova ve kendi bölgeleri (Kanto ve Johto) dışında bir organizasyon düzenlediği görülmemiştir.
Unova'da da sadece animede görüldüler ve o zaman için BW takipçilerine sürpriz olmuştu. Benzerinin olup olmayacağı henüz belirsiz ve cevapları birbirini etkilemeyen çok soru olması gerektiği için yazdım :D
Farklı farklı cevapların olması sevindirdi beni. Böyle giderse bilenler listemiz çok kabarık olmayacak :D
Erdi konuyu saptırmak istemem ama Kalos'ta, Unova'da olduğu gibi Giovanni ve Roket takımı gruntlarını görmeyi çok isterim. BW serisinde olacaktı ama olmadı Roket Takımı vs Plazma Takımı. Umarım Roket Takımı vs Alev Takımı olur.
Bölüm isimlerine bakılırsa uzunca bir süre bu vs. olmaz ancak bölüm sonunda böyle bir plan duyabiliriz belki. ( yani roketlerden kalosta egemenlik için çalışmaya yönelik hareketler görsek, bunu planlasa bile Giovanni evet diyenler doğru bilmiş sayılacak dipnot düşeyim, çünkü bölüm isimlerinden şimdilik Kalos'a gitmeyeceği belli yani :) )
1)Meowth
2)Zygrade(Başkası oyuna dahil olmadığı sürece)
3)Zygrade yakalanmaz.(Evet)
4)Hayır yapmaz bu bölüm değil.
1- hepsi birden ( böyle bir şık yok ama içime doğdu. Sanki böyle üçünün kucağına düşecekmiş gibi hissediyorum. Zaten puan için yazmıyorum sıkıntı yok o yüzden.)
2- Zygarde alır
3- Hayır
4- Hayır
Öyle bir durum olduğunda iptal olur o soru herhalde ama bir kişi fark edip "aaa bakın şuna" der tahminimce. O sorunun cevabı da mavi-chan'ı ilk fark eden kişi olur bu durumda :)
1- Meowth
2- Hain Alain
3- Hayır
4- Hayır
1) Jessie
2)Zygarde
3)Hayır
4)Hayır
1)James 2)Zygarde 3)Hayır 4)Evet
Sayfalar: 1 2 3