Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain (Rövanş)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Ash ve Alain'ın yollarının gelecekte tekrar kesişeceğini biliyoruz.Bir sonraki karşılaşmada sizce neler olur?
Bir sonraki karşılaşmaları Alain'in Puni-chan'ı alma meselesinde olacak. Ash-Greninja'nın yenilenmiş gücüyle tanışacak Alain ama resmi bir maç olmayacak bu bence. O yüzden bir kazanan oldu da diyemeyeceğiz. Ancak ligden sonra tam anlamıyla bir rövanş görebiliriz. 
Şimdilik fikrimi söylemiyorum. Ama ilk oyu ben verdiğimi düşünürsek birkaç dk daha kime oy verdiğim belli. Gelecekteki karşılaşmanın daha ciddi olacağını düşünüyorum. Team Flare vs Ash gibi. O yüzden bekliyoruz.

Eski konuda büt yazılmış. Ben büte alınmadım bile. Girme hiç uğraşma dediler bana. -_- Geçemezsin falan. Hoş değildi.
Yakın gelecekte Greninja vs Charizard. Daha sonra da başka bir rövanş olabilir. Zaten ilk maçta Alain Greninja'nın ne tür bir evrim geçirdiğini merak ettiğinden teklif etti. Sonraki düşmancasına bir savaş olabilir. Bu da Ash-Greninjanın daha ciddileşmiş hali ile bir maç olur. Haftayaki bölümden sonra gidişat biraz daha belli olacak sanırım. 
Bir daha ki maçın yarım kalma ihtimali de var. Savaşın ortasında bir şeyler olur yarım kalır ancak elbet tam maç(lar) olacaktır o maç(lar)ıda Ash kazanacaktır diye düşünüyorum.
XY&Z openingden " Berabersek ulaşacağımız gücün sınırı yok " alıntısını yaparak rövanş Ash ve Greninja'nın olur diyorum :)
Eğer bi daha olursa ve maç biterse yine Alain diyorum ben.Ama bi daha olmaz gibime geliyor.Olsa bile bitmez.Bölünür ya da.
"Ash's stronger rival" demedi mi bu adamlar Alain için? 1 değil belki 2-3 kez bile karşılaşabilirler. Bu fırsat kaçar mı?
Şöyle bi gerçek varki o Yıldırım yumruğu Greninjayi yenmek için konuldu.Greninja avantajı olduğu halde nedense bu bölümde yıldırım yumruğu öğrenmiş bi Charizardla karşılaştı bidaha ki sefere Greninja yeni bi hareket ogrensede ogrenmesede yenicek ve gücü efsanevi derecesine çıkacak.
Alain Megaring'in Greninja'ya tepki vermediğini gördü.Şu an için bizimle tekrar savaşmak için bir sebebi yok gibi, işler çirkinleştiğinde karşılaşırız artık.Her şey Ash-Greninja'nın su kılıçlarını çıkarmasına bağlı, yoksa yenemeyiz cut cut nereye kadar :/
Sayfalar: 1 2 3 4