Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sawyer'in Mega Sceptile Alması Hakkında.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar Bu tecrübesiz daha yolculaga yeni çıkmış Sawyer'in Mega Sceptile nasıl bulmus yani koskaca Ash'in mega pokemonu yok bu 9 yaşındakı çocukun mega pokemonu var bu senaristin amacı ne bilen varsa yoruma yazsın lütfen gerçekten çok sinirleniyorum bu Pokemon senaristine.
Ona bakılırsa Hemşire Joy'a da Mega Audino verildi. Bu mega denilen şey herkesin eline düşmeye başladı zaten. Sawyer'de de olması çok tuhaf değil aslında.
Hemşire Joy'un yaşı, konumu ve ortağıyla durumu gereği Mega kullanmasını beğenmiştim. Mega Evrimi nasıl elde ettiğini de gördük. Neden elde etmek istediğini de gördük. En beğendiğim Mega Evrim olayından biri idi. İçinde kitaplardan araştırma, taşlar arasında bulma ve Eğitmen-Pokémon bağı bulunan güzel bölümdü.

Sawyer'a gelince torpilli o. Hoenn'i ve Mega Sceptile'ı tanıtacak. 
Torkoal a katılıyorum en torpilli ikinci karakter ve en beğenmediğim ikinci tipleme Tobias a iki tane legend veren senaristten ne beklersin ki :).
Sevmediğim ilk tipleme Trip.Ayrıca Sawyerin takıma bakın fark ederseniz hep Ash e zor anlar yaşatıcak counterlar gelmiş.
Kurbağa vs kertenkele fikri mantıklı gelmiş olacak ki senaristlere bize iki farklı şekilde sunacaklar.
Mega sadece Sawyer'a gelmeyecek ki. Kanto üçlüsü alacak daha. Mega Charizard Y taşını fotoraf çekme yolculuğunda bulacak bir kardeşimiz var. Çok sıkmayın kendinizi. Senaristler lige varmadan mega evrimi kullanmayı sevmediğim kelimelerle daha iyi anlatılabilecek ama benim şu anda sıradan dışında burada kullanabilecek söz bulamadığım duruma getirecektir. Buna eminim. Lige bir gireceğiz herkesin kolunda kafasında keystone. Maçlarda mega çıkınca Team Rocket bile heyecanlanmayacak.

Trainer: mega şinka. -_-
Çoğunluk : Meh.
Arkadaslar birşey soracağım Mega X ve Y arasındaki fark nedir ben sordum birkaç kişiye fakat cevap dönmedi yazarsanız sevinirim.
Hiç araştırmadım lakin Charizardı örnek vericek olursak X ve Y evrimlerinde farklı stat artışları ve tür degısimlerini goruyoruz.Ayrica skillleride ona gore farklilasiyo.X evrimi genelde ejder tipi hamleleri kullandı animede.
Hadi Mega Taş'ı bulurlar bir şekilde. Kilit Taşlarını nereden bulacaklar? Sawyer'a şampiyon verdi-verecek diyelim Kilit Taşını da Mega Taşı da. Tierno, Shauna ve Trevor'a kim verecek Mega Ring'i? Ligdeki Eğitmenlere kim verecek Kilit Taşını? Bunu açıklamazlarsa senaristler batar iyice. 3 Greninja'yı aynı sahnede gördük ama biri değişim yaşadı. Burda da öyle olabilir. 2-3 Blastoise, Charizard falan görebiliriz. Ama biri evrimleşir. Siebold'un Blastoise'i ve Alain ile kapışan çocuk bir eğitmenin Mega Venusaur'unu da gördük. Kaldı geriye Y. Bunu da Trevor'a verirlerse "yuh" derim, derler, diyecekler.
(03-02-2016, 02:16 AM)frkyzgc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar birşey soracağım Mega X ve Y arasındaki fark nedir ben sordum birkaç kişiye fakat cevap dönmedi yazarsanız sevinirim.

Mewtwo ve Charizard'a özgü bir durum. Charizardite X taşını Charizard'a ver X evrime, Charizardite Y taşını ver Y evrime evriliyor. Mewtwo da benzer şekilde. Hangi taşa sahipsen uzun lafın kısası. Bunu da bir başka torpil olarak düşünebiliriz çünkü özellikle fanlar tarafından en çok sevilen iki Pokémon'a özel bir durum bu ve henüz mantıklı bir açıklama getirilmedi bunun için. Yani neden Blastoisinite X veya Venusarite Y yok henüz bilmiyoruz.

Soruna gelirsek X evrim atker (yakın temas saldırıları kuvvetli), Y evrim sp.atkır (uzaktan saldırıları kuvvetli) iki Pokémon için de. Aralarındaki en önemli fark bunlar ve dış görünüşleri tabii ki de. Ayrıca Mega Charizard X, Y'den ve normalinden farklı olarak Ateş/ Ejder kombinasyonunda. 

Ve gençler Trevor da ligde, bir rozeti vardı son gördüğümüzde. Sawyer gibi geriden geliyor o da.
10 yaşındaki Ash'in alma ihtimali varsa 9 yaşındaki Sawyer neden alamasın? :D
Sayfalar: 1 2 3 4