Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Force Online Açıldı! [Browser Tabanlı Türk Oyunu]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
[Resim: V6zvyq.png]






Pokémon Force Online web tabanlı bir Pokémon RPG oyundur. Oyunun tüm düzenlemeleri Zombi TR (Yani benim) tarafından yapılmaktadır. Oynayarak veya oyuna fikirler sunarak destek olmak isteyen herkese kapımız açıktır. Oyunda hiçbir zararlı yazılım/reklam içeriği yoktur. Oyunu oynayabilmek içinde hiçbirşey indirmeniz gerekmemektedir. Sadece internet bağlantınızın olması oyunu oynayabilmeniz için yeterlidir. Oyunun dili İngilizce'dir!




Oyundaki Mevcut Sistemler!




Tüm Nesil Pokémonları %100

Tüm Nesilin Shiny Pokémonları %100

Pokémon Evolve Sistemi %100

Pokémon Battle Sistemi %100

GYM Battle ve Rozet Sistemi %100

Poketopları ve yakalama Sistemi %100

Potion  %100

Market Sistemi %100

Pokémon Trade Sistemi %100

Pokémon Satma Sistemi %100

Pokémon Açık Artırma Sistemi %99

Klan Sistemi %99

Referans Puan Sistemi %100




Sitemizin Ana Sayfası!



Spoiler:
[Resim: W13ml4.png]




Oyuna Giriş yaptığımızda karşımıza gelen Anasayfa!



Spoiler:
[Resim: nL0ZvB.png]




Oyunun Haritasında Gezmek ve Pokémon Aradığımız sayfa!



Spoiler:
[Resim: GoMVQ3.png]




Oyundaki Battle Sayfası!



Spoiler:
[Resim: 4by4mq.png]




Savaşı Kazandığımız karşımıza çıkan sayfa!



Spoiler:
[Resim: 1MO5P5.png]




Kullanıcı Profili



Spoiler:
[Resim: or4vzQ.png]




GYM'ler



Spoiler:
[Resim: VvWdgP.png]
Hmm deniycem. 
Aman Türkçe çeviri yapmak gibi bir hatada bulunma, İnci Sözlük gibi kalitesiz bir ortama dönüşür, İngilizce olunca daha seviyeli oyuncular olur.
Link verebilir misin? (bu konuda izin yoksa özelde de atabilirsin) denemek isterim :)
Yalnız fakemon gördüm sanırım resimlerde. Fakemon olmamasını tercih ederdim ama madem böyle uygun görmüşsün, denemekten zarar gelmez :D 
Biraz önce üye oldum klanlar da varmış bence önemli bir özellik  :) forumca üye olup oynasak eğlenceli olur :)
Kesinlikle oynayacağım. Bence iyi Chat Yöneticileri bulduğun sürece sorun olmaz Türkçe olması. Ben bir ara bir Türk pokemon oyunu oynuyordum ama küfür ve flood yoktu çünkü Chat Yöneticisi iyiydi. Bu arada yeni temalar eklersen iyi olabilir. Şimdi bir oyuna bakıp gelirim Smile .
(02-02-2016, 09:51 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Link verebilir misin? (bu konuda izin yoksa özelde de atabilirsin) denemek isterim :)
Yalnız fakemon gördüm sanırım resimlerde. Fakemon olmamasını tercih ederdim ama madem böyle uygun görmüşsün, denemekten zarar gelmez :D 

Cevaplarınız için teşekkürler, Konuya Link eklemeyi unutmuşum! Herkes sadece linki koyar hiçbir bilgi yazmadan konu açar, bizde herşeyi yaptık Link koymayı unutmuşuz. :D Link Ana Konuya eklenmiştir. Birde oyunda Fakemonlar var ama aşırı değil, 3-5 tane. Fakemon dışında Pokémon Türleri var ama, Snow Raticate, Rainbow Celebi, Shadow Abra gibi gibi. Toplamda 2500+ küsür Pokémon mevcut. Ama her tür mapte yakalanabilir değil. Mapte Normal, Shiny, Snow ve Shadow türleri çıkmaktadır. Diğerleri için ise görev tarzı şeyler düşüneceğim.

www.pokemonforce.com
Oyunu sevdim bana deluge ve vortex'te geçirdiğim zamanları hatırlattı.

Eksik gördüğüm bir yana geleyim.
[Resim: A5rRjr.png]
Bunu gördüğümde başta çok sevinmiştim, 6 can ve wonder guard yan yana düşününce. :D daha da artabilir hatta umutlarım vardı canı. Ama sonradan fark ettim ki ability olayı yokmuş (aslında hatırladığım kadarıyla hiçbir rpg'de yoktu) neyse bu eksik değil sanırım sadece paylaşmak istedim.

Eksik gibimsi bir şey diyeyim; mesela gördüğüm kadarıyla hypnosis gibi rakibi uyutan saldırılarda veya leer gibi stat düşürücü saldırılar da. Örneğin;
"Poliwag used Hypnosis
and did 0 damage" yazıyor. Hani işlevsiz ise bu saldırıları oyundan çıkarmayı deneyebilirsin diye söyledim. Daha çok atk önemli zaten böyle oyunlarda ama deneyeyim dedim öylesine :)

Zor exp kazanımı olayı hoşuma gitti deluge ve vortexte falan fazla kolaydı bir gym'e gir, 4 lvl atlatıyordu :D 
Mega evrim var mı ona göre başlangıç pokemonu seçicem.
Öyle bir şans var mı bilmiyorum ama mesela tüm Squirtle'larda aynı moveset yerine her karşımıza çıkanda farklı bir moveset olsa güzel olabilir. Oyunu beğendim. Diğer Rpg'ler gibi kolay da değil hatta kıyaslanamayacak kadar zor :D
Bence Pokemon Turkiye diye bir klan kursak iyi olabilir. Kullanıcı adım Kitty ekleyen oyundan mesaj atarsa sevinirim. Oyunda Liepard ya da diğer yeni nesil pokemonları var mı? Oyun çok güzel bu arada.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13