Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'e Ençok Ne Zaman Kızdınız Veya Sinirlendiniz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ben Charizardı verdiğinde ve Kalos liginde hala yanında nie çağırmadığı için sinirleniyorum.
Yanına güçlü pokemonlarını yada arasında en iyi bağı olduğunu almayıp sadece pikachuyla diğer bölgelere gitmesine çok kızıyorum. Tabi o pokemonlar geri dönünce seviniyorum.
Yazmayı unutum yazıyım bi ve unova liginde neden eski pokemonlarını çağırmadıgına çok sinirlenmiştim gitti camerona karşı gitti Oshawottı Kullandı Charizardı çağırmadı die baya sinirlenmiştim.
Güzel konu olmuş bu konu hakkında zamanım olsa saatlerce yazarım ama en yakın olarak Cameron ile olan lig maçında elenmesiydi diyebilirim. :D
Büyümediği için.Biraz o kalın kafasını inceltse hem Serena'yı hem takımı nasıl düzeltebileceğini vs. farkedebilir :D
Kanto'ya evine gittiğinde annesine pek ilgi göstermemesi ve her seferinde Misty ve Brock'u görmeden Kanto'dan ayrılması  -_-
Tary tam da duygularımı aktarmış bende ek olarak kanto ya geri döndüğünde eski pokemonlarina daha fazla ilgi göstermesini istiyorum. Madem geri dönüyorsun farklı kombinasyonlar dene snivy ve bulbasaur la totodile ve gible a karşı savaş. Eskilerle yenileri kaynaştır. 2 gün durmadan annesinin pokelerinin yüzünü tam goremeden hemen yeni yolculuğa çıkıyor.
İnsan biraz kalır Brock'u Tracey'i annesini pokemonlarını görür. (Misty'i görmesede olur.)  Hemen Kalos'a gidiyorsun sanki Kalos kaçıyor.
(02-02-2016, 02:34 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnsan biraz kalır Brock'u Tracey'i annesini pokemonlarını görür. (Misty'i görmesede olur.)  Hemen Kalos'a gidiyorsun sanki Kalos kaçıyor.

Evet Misty onu görsün daha iyi olur :D
Ben şahsen Misty'i sevmem kaba bir karaktere bürünebiliyor, bazen May'de de böyle durum oluyor ama o öyle itici değil.
Sayfalar: 1 2 3