Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon x mi omega ruby mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar yeni 3ds alabildim pokemon x veya omega ruby daha önce hiç oynamadım.İkisinden birini almayı düşünüyorum şimdilik oynanabilirlik ve zevk bakımından sizce hangi oyunu tercih etmeliyim x le başlayıp sonramı devam etsem yoksa or la mı?

Not:Foruma baktıgımda böyle bir konunun açılmış oldugunu görmedigim için açtım.Eger daha önce açılmışsa kusura bakmayın.
Ben olsam Y alırdım ama sen ORAS al bence.
Daha önce de bir arkadaşımızın dediği gibi ORASta şu ana kadarki bütün megalari kullanabiliyorsun. Hem XYın devam oyunu yakında çıkınca tekrar oynamış gibi olmazsın.
Bence X al. Yeni nesil denemek, bildiğin haritayı, hikayeyi oynamaktan (remake yani) daha iyidir her zaman. Ama OR/AS oynayışım X'e göre hep daha uzun sürmüş gibi gelir. Gerçi X maceram kısa sürdüğü için yaya yaya oynamıştım biraz. Bir de tabi vakit meselesinden dolayı. Onların da etkileri olabilir yani.

Ha ama Victini'nin dediği gibi X/Y'nin devam oyunu yakındır. Eğer beklerim dersen Omega Ruby'yi al bence de.
x/y ile oras arasında grafik bakımından bir fark yok pek bildigim kadarıyla varsa ona göre almak isterim bide hikaye oras da daha uzun demiştiniz o zaman oras daha mantıklı mega da oras da fazla olduguna göre x den oras a kaydım biraz yoksa x düşünüyodum.x i hiç bilmiyorum degil youtube dan oynamış kadar oldum öyle diyim ama oynamak daha zevkli olcak biliyorum :)
3. Altıncı nesil oyunu yakın zaten. ( en az 9 ay :D ) ORAS al o zaman. Oynayışı daha uzun gelmişti bana.
tamam teşekkürler yardımlarınız için 
pokemon xy nin rom u varmı varsa atarmısınız
rom u bulmak zordur baya rom u bulsan bile emulator yok piyasada calistiracak
Galiba biraz geç kaldım ama istediğin bir DS oyununu da alabilirsin. Benim bildiğime göre Nintendo 3DS DS oyunlarını da çalıştırıyor. Mesela ben 3. oyun çıkacağı ve 3. Nesili de sevmediğim için Black/White alacağım. Ayrıca fiyatları daha ucuz olabilir.
Ds oyunlarının neredeyse hepsini oynadım rom olarak ds oyunu olarakta heartgold um var ve onuda bitirdim 3ds de.XY veya oras alma nedenim grafik veya olaylardan ziyade online battle yapmak.Ben black/white i hiç sevemedim şahsen oynadıgım oyunların en sıkıcısı diyebilirim çünkü pokemon çeşitliliği ve özelligi bakımından en zayıf gördüğüm oyun vede sezonlardır.Sana tavsiyem diamond/pearl alman sahsi fikrim olarak bu arada ben yavastan x e tekrar kayıyor gibiyim :)
Sayfalar: 1 2