Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Fire Red Takımım Nasıl ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Leaf Green hiç oynamadım.Fakat Fire Red'i oldukça beğendim.Takımım nasıl sizce ? Yedekte meowth ve magikarp var.Sizce takımıma bir su pokemonu eklemeli miyim ?
Ben şahsen hep sevdiğim pokemonları yakalayıp eğlenmeye çalışırım o yüzden takımından memnunsan iyi bir takımdır.Ayrıca LeafGreen ve FireRed arasında çok az fark var yani pek değişiklik olacağını sanmıyorum. 
Cep oynayabiliyormuyuZ
(28-01-2016, 11:31 PM)mst19071 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cep oynayabiliyormuyuZ

MyBoy adlı emulatörle oynayabilirsiniz.
Şimdi yaptım türkçe indirdim ama ingilizce çıktı acama ayarlarda mı sorun var
(28-01-2016, 11:45 PM)mst19071 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi yaptım türkçe indirdim ama ingilizce çıktı acama ayarlarda mı sorun var

İndirdiğiniz dosya yanlıştır. Ek bir ayar gerekmiyor oyun içinden. İndirdiğiniz gba uzantılı dosyanın türkçeye çevrilmiş olması lazım.

Bunu deneyebilirsiniz:
https://www.mediafire.com/?stl5cz1id9yym7k

Siteden bir arkadaşım paylaşmıştı benimle ve %80 Türkçe oyun.
Drowzee ile Geodudue den birini çıkarıp su Pokemonu eklemelisin bence Zaten bu iki pokemonda Trade ile gelişiyor o yüzden geliştiremezsin :^
Çimen Pokemonu almakda isteyebilirsin ama onun tek etki ettiği su ve kaya tipi onlarıda elektrik ve su ile giderebilirsin . 
@Sametahayata Aslında tradele geliştirmek mümkün MyBoy emulatörü ile telefondan oynanıyorsa eğer oyun ve Drowzee'yi Abra ile karıştırdın sanırım o lvl 26'da evriliyor takasla değil. Ama iki türlü de Geodude da Drowzee de ikilinin son evrimleri de kullanışsızdır.

Geodude yerine bir su türü; Drowzee yerine de bir psişik bitki Exeggutor koyabilirsin.
@_Erdi_ eEet karıştırmadım öyle biliyordum yanlış biliyormuşum hata yapmışım ^^ Evet mobilden oynuyorsan takas ile geliştirebilirsin buda videonun linki >>>>>>><<<<<< 


ama tahminlerim senin mobilden oynamadığını gösteriyor çünkü ss'in telefondan olsa telefondaki mobil oynama tuşları çıkardı ama çıkmamış . 
Hiç unutmam abim ilk Diamond oynayışımızda Geodude yakalayıp sürekli kasmıştı ve takımın lideri yapmıştı 1.jenerasyondan olduğu için :D (genwunnerdı biraz)
Sayfalar: 1 2