Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 531 - Hot Springing A Leak!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hot Springing A Leak!
Japonca Adı: The Swinub Trio & The Hot Spring Battle!
Türkçe Adı: Sıcak Kaynakta Sızıntı!


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız Veilstone Şehri'ne giderken bu kaderin ilginç bir oyunuydu. Dawn'ın çocukluk arkadaşı gerçek bir kaplıca otelinde onları dinlendirmek ve rahatlatmak için hazır bekliyordu.

Ash ile Turtwig'i, Enerji Topu hamlesi üzerinde çalışırken buluyoruz. Bir kez daha Turtwig'in hamlesi başarısızlığa uğradıktan sonra Brock, Ash'e gitmeleri gerektiğini hatırlatır. Ash, hamle üzerinde çalışmak için hevesli olan Turtwig'i teselli edip PokéTopu'na sokar. Ardından yol üzerinde bir Pokémon Merkezi'nde dinlenme isteğini dostlarımızla paylaşır. Ancak şehre kadar yol üzerinde bir Pokémon Merkezi yoktur. Dawn bu yakınlardaki bir kaplıca otelinde çocukluk arkadaşının çalıştığını hatırlar ve dostlarımızı peşine takıp dinlenmek için oraya götürür.

Dostlarımız, pek uzakta olmayan Dawn'ın çocukluk arkadaşının çalıştığı otele ulaşırlar. O da Ash gibi Pokémon Eğitmenliği'ne odaklanan bir antrenördür. Leona adındaki Dawn'ın bu arkadaşı ile tanışan dostlarımız, kaplıcalara girmek için sabırsızlanıyorlardır. Sıcak suyun vereceği ferahlığa o kadar odaklanmışlardır ki, Leona'nın kaplıcadaki sorun hakkındaki uyarısını ancak soğuk ve sığ suya girince anlayabilmişlerdir. Leona, su kaynaklarının kesildiğinden ve ailesinin kaynağın merkezine gittiklerinden söz eder dostlarımıza. Ancak Leona'nın bu konuda bir planı vardır. Uzun süredir eğittiği üç Swinub'ını kullanarak başka bir kaynak arayacaktır. Dawn, Pokédex'ini Swinublara doğrultur:


Swinub: Domuz Pokémon'u. Ölü çimenin altında yetişen mantara bayılır. Onları kokularından bulur ve bu sırada kaplıcaları ortaya çıkarır.

Dawn eski günleri hatırlar, Leona'yla oyun alanında geçirdikleri günleri. O zaman kendisine büyük yardımı dokunan arkadaşına şimdi de o yardım edecektir. Böylece dostlarımız, Swinubların peşine takılırlar. Swinublar onları kılık değiştirmiş Roket Takımı'nın kurduğu kaplıcaya getirirler. Leona ile Swinubları, bu kaplıcadaki suyun, kokusundan ve diğer yapılarından dolayı kendi suları olduğunu iddia eder. Roketler aksini söylese de bu iddiası boş çıkmaz. Kaplıcaya uzanan borudan üzerinde radar taşıyan bir Wooper çıkar. Hemen ardından da Leona'nın ailesi. Kaynaklarındaki sorunu aramaya gittiklerinde otele doğru giden boruya başka bir borunun yerleştirildiğini görmüş ve birilerinin sularını çaldıklarını anlamışlardır. Wooper'ı o borudan göndererek onu izleyip sularını çalan kişilere ulaşmışlardır. Roketlerin çevirdiği dümen de bu sayede ortaya çıkar. Kendilerini belli edip sloganlarını söylerler. Ardından robotları ile dostlarımıza saldırırlar. Pikachu, robotun püskürttüğü sulardan herkes ıslandığından dolayı Elektrik Türü hamle kullanamaz. Demir Kuyruk ise robotun kaygan yüzeyinde yetersiz kalır. Dawn tekrar eski günleri hatırlayıp yeniden yardımlaşma ile karşılarındaki sorunu çözebileceklerini söyler Leona'ya. Leona, Dawn'a hak verir. Swinublar, Kazma hareketi ile robotu yere düşür. Robotun taşıdığı sıcak kaplıca suyu, devrilmesiyle robotun aşırı derece ısınmasına neden olur. Dawn, vakit kaybetmeden Buneary'sini seçer. Buneary, PokéTopu'ndan çıkar çıkmaz kullandığı Buz Işını sayesinde robotu dondurur. Aşırı sıcağın ardından aşırı soğuğa maruz kalan robotun metal yapısı, buzların parçalanınca havaya uçar. Roket Takımı'nı da gökyüzüne ücretsiz bir uçuş ısmarlar.

Bütün sorunlar çözüldüğünde, Leona, kendisi gibi Pokémon Eğitmeni olan Ash ile, ilk karşılaştıklarında konuştukları maçı gerçekleştirmek ister. Ancak bugünkü yardımlarından dolayı minnet duyduğu Dawn'ı da yanında ister. Böylece savaş bir takım savaşına dönüşür; Ash ile Brock, Dawn ile Leona'ya karşı!

Dawn ile Leona; Piplup ile Swinub'ı öne sürerler. Brock mücadele için Sudowoodo'sunu çıkartır. Ash de Chimchar ile karşılık verir. Maç, Swinub'ın Çalım hareketi ile başlar. Sudowoodo rakibini dikkatle izleyip tam zamanında saldırıyı atlatır. Chimchar da diğer tarafta, Tırmalama hareketi ile Piplup'ı geri püskürterek Gagalama hareketini başarısızlığa uğratır. Yere düşen taraf; Dawn ve Leona tarafı, hızlıca kendilerini toparlayıp Baloncuk Işını ve Buz Parçası hareketi ile taarruza geçerler. Chimchar ve Sudowoodo ikilisi, saldırıyı atlatıp saldıran taraf olurlar yeniden. Chimchar önce Alev Püskürtücü kullanır. Piplup ile Swinub, farklı yönlere zıplayarak saldırıyı atlatsalar da bu onların aleyhine olur. Chimchar boşluklarından yararlanıp Alev Tekerleği ile Swinub'a doğru ilerler. Piplup, cesurca bir atılım yapıp Swinub'un önünde durur. Bu Dawn ile Leona ikilisine yeniden, oyun alanındaki o günü hatırlatır. Oradaki kaleyi tek başına sahiplenen çocuğa kafa tutmalarını... Bu onlara ilham verir; Swinub, Kazma hareketi ile Piplup ile kendisini kurtarır. Chimchar'ın tam altından çıkıp onu geri püskürtüler. Maç, Piplup'ın ardı ardına Chimchar üzerinde kullandığı Girdap ve Baloncuk Işını hareketleri ile devam eder. Swinub iki rakibi üzerinde Tipi hareketi kullanır ancak Sudowoodo, ondan atik davranıp Çifte Kenar hareketi ile kendisine gelen saldırıyı savuşturmayı başarır. Chimchar bu hamleden de zarar görür. Sudowoodo, Mimik kullanarak Tipi hareketini karşı tarafa gönderir. Swinub da bir kez daha Tipi kullanır. Saldırıların birleşmesi ile çimen sahadaki dört Pokémon da buz kütlesinin içinde hapsolur. Böylece maç berabere biter.

Hava kararır ve dostlarımız günün yorgunluğunu sıcak kaplıcada atarlar. Dostlarımız Leona'nın daha sonradan Ash gibi Spor Salonlarına meydan okuyacağını öğrenirler. Karşılıklı şans dilerler birbirlerine. Ve Dawn'ın kendine güveni, Leona sayesinde birazcık da olsa artar. Ash ile Brock, Dawn'a neden eski arkadaşlarının Dee Dee dediğini öğrenmeye çalışırlar ancak bu, yeniden bir başarısızlıkla sonuçlanır. Sabah olduğunda onları bir veda bekler. Kahramanlarımız Veilstone Şehri'ne olan yolculuklarına devam ederler.


Ve böylece kahramanlarımız rahatlamış ve dinlenmişken eski dostu sayesinde Dawn'ın kendine güveni tekrardan yerine geldi. Şimdi Ash'in mücadelesini Veilstone Şehri'nde beklerken hepimiz için heyecan artıyor.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Leona




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: dpiconani387.gif] [Resim: dpiconani390.gif] [Resim: dpiconani397.gif] [Resim: dpiconani418.gif]


Brock: [Resim: rsiconani185.gif]  [Resim: dpiconani440.gif] [Resim: dpiconani453.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani417.gif] [Resim: dpiconani424.gif]  [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Leona: [Resim: rsiconani220.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani194.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_